Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

zazdrosc o jej atrkacjyjnosc

Polecane posty

mam roblem ,mam kolezanke (widze ja raczej rzadko) est przesliczna ma iekne oczy dlugasnie rzesy ,niewielki zgrabny nosek twarz ma jak lalka barbie taki cukiereczek ,jest zgrabna ,sredniego wzrostu ,ma swietny stylk ciuchy ,kosmetyki ...ma wszystko faceci na jej wiodk slinia sie ,chcoiaz nie ubiera sie jakos wyzywajaco ,ma tak sliczna twarz ,zazdroszcze jej strasznie .Nie jestem brzydka dziewczyna ale mam kompleksy jak wiekszosc ,wiem to chore ale rzez ostatnie dwa dni mam wlasnie zjebany humor bo widzialam ja na nszej klasie jak pieknie wyglada...:( nie wiem co zrobic zeby pomoc sobie ,poprawic humor,niestety zakupy rzedu 600zl nie pomogly:/ ,moj maz mowi ze nie jest ladna \"zbyt apusna\" it ale czuje ze nie jest szczery bo jak kiedys ja spotkalam w markecie to sie az speszyl na jej widok ,a jeszcze mu sie nie zdarzylo to nigdy w zyciu ..czuje sie beznadziejnie wiedzac ze facetowi sie podoba a ja taka beznadziejna...wrr zyc mi sie nie chce,nie jedzcie po mnie ze zachowuje sie jak malolat byc moze niedojrzale sie zachwouje...ale nie moge nic na to poradzic:( nigdy nie bede wygladac jak ona,chyba zebym przeszla 200 operacji plastycznych na ktore mnie nie stac

Gość era 7282
no coz,taka juz jej uroda,musisz zaakceptowac siebie taka jaka jestes bo inaczej wpadniesz w nerwice,innego yjscia nie ma...po prostu brak Ci wiary w siebie

Gość znam to1234567
znam to, mam dokladnie to samo. nawet gdybym sie ubrala identycznie jak ona to nigdy jej nie dorownam, nawet zmienilam kolor oczu na ten sam co ma ona. ona jest przesliczna a ja tylko ladna. za nia sie oglada mnostwo facetow a za na zaledwie garstka, gdy sie z nia widze pozniej po spotkaniu mam dola ze nie jestem taka jak ona, ma szczescie w milosci, ma kase przychodzi jej wszystko latwo. ehh...

Gość cnipqw
zrozum, ze kazdy na swoj psosob jest atrakcyjny, musisz znalec swoj styl,, uwierzyc w siebie itp. jesl nawet pna jest ladniejsza to liczy sie ta chemia miedzy 2 osobami:).

Gość znam to 1234567
mam dola BIG dola. staram sie robic wszystko jak ona. jestem zla na siebie. pomaga mi w tym moj chlopak podnosi mi wiare w sama siebie w swoja atrakcyjnosc. oczywiscie on nie wiem ze ja przechodze takie stany przygnebienia przez ta dziewczyne. czasami wydaje mi sie ze gdybym z nia zerwala kontakt bylabym szczesliwsza

Gość upupupupupu
hej mam to samo! dajcie link na nasza-klase,to wam powiem...wiem,co czujecie!

Gość czekamy na jekieś jej zdjęcie

Gość czarnulkaaaa19866
nowa mówisz o tej mojej:>??? szczupla i ladna...

Gość i żeby sie z tych
kompleksów wyleczyc, biedna córke nikol nazwałaś..załosne :O

Gość toppot
nowa, obiecalas pokazac swoja....

Gość stara346
jak mozna dziecko nazwac nikol?:O:O:O

Gość doświadczona przez los - ZOŁZA
dziewczyny nitka jest raptem przeciętna:/ nie ma sie czym zachwycac sory...

wejdzcie na oglny tam zalozylam podbny watek i jest jej zdjecie ,wkleilam oceniajcie jest ladniejsza nawet od tej

jest zadbana i zdjęcie wygląda na retusz, ale nic specjalnego naprawde, jest zaledwie ładna i tyle...

to spytaj sie facetow kazdy ci powie ze jest ladna i mu sie podba ,nie znajdzie sie taki ktory owie nawt"nie w moim typie"

dziewczyna jest śliczna zwłaszcza na 1 zdjęciu. Szczuplutka, zgrabniutka i sexowna. Jesli ma fajny charakter i lubi sex to jest idealem mezczyzn ;-) Tak powinna wygladac prawdziwa kobieta z klasa ;-) Bardzo wazne ze jest szczupla bo kaszalota to nikt normalny nie chce :classic_cool: W dzisiejszych czasach wyglad jest wazny i nie ma sie co oszukiwac. Jak mam do wyboru grubaske a taka niunie jak ta ze zdjecia to wiadomo kogo wybiore ;-)

bo liczy sie tylko dla was samce to ze ma sie dobrze pchac i tyle:) takie owszem pchają, ale żenią się z tymi przeciętnymi, więc dziewczyny nie załamujcie się;)

Gość tissue.
A kogo obchodzi kogo wybierzesz, skoro sam jestes kaszalotem i nikt na ciebie uwagi nie zwraca?:O

Gość hdfheskjnc
ta z fotki jest nieładna i wygląda na dzi*******

Gość hdfheskjnc
a o tej z fotosika napisałam na tamtym forum:)

buahahahahaha !!!! zaczyna sie, juz jakis zawistny kaszalot mowi ze ona wyglada na dziwke :-o zazdrosc przez ciebie przemawia albo tluszcz zalal ci mozg hipopotamko:classic_cool: ta niunia jest na prawde sliczna i sexowna, zal ci dupe sciska ze tak nie wygladasz i wyzywasz ja w ten sposob ? :-o

Gość czarnulkaaaa19866
do pana wyzej..mowisz o nitce???

Gość niestety nie taka jak trzebaa
http://www.fotka.pl/profil/magdaalenka89/ ja znam ta...i jest zniewalajaca...co sadzicie??? Kazda jej zazdrosci ma swojego faceta ale i tak kazdy sie slini...

jakies takie wschodnie rysy... ale rzęsy ma wywalone w kosmos:D ciekawe jakiego tuszu uzywa:) dziewczyny! grunt to dbac o siebie:)