Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyuty

Dlaczego dla kobiet wygląd jest najwazniejszy

Polecane posty

Gość uyuty

dlaczego skreślą faceta za byle co

Gość era 7282
a dla faceta to niby nie?:O

Gość Widocznie zle szukasz
pozatym kobiety kierują się swoją logiką to co dla was jest byle co dla kobiet ma znaczenie

Gość Widocznie zle szukasz
a jeżeli chodzi o wygląd to są guta i guściki jedna nawet na Ciebie nie spojrzy a dla innej będziesz Delmondo

Gość uyuty
uroda nie jest sprawą gustu ale mężczyźni sa bardziej wyrozumiali

Gość madziattt
MĘŻCZYŻNI SĄ BARDZIEJ WYROZUMIALI :D nie zgodze sie z tym

Gość Walnięta po całości
A dlaczego mam być z kimś kto mi sie nie podoba, nie kręci mnie? Taki facet może być moim kumplem, kolegą, ale nigdy absztyfikantem (uwielbiam to słowo) :classic_cool:

--> Walnięta po całości No ma się podobać.. tylko że to jest tak względne. I znowu muszę wspomnieć amerykanów bo oni celują w różnych dziwnych badaniach. Na jakimś uniwersytecie je przeprowadzono takie dziwne , nawet nie wiem czy można to nazwać badaniem. Określona grupa kobiet i mężczyzn nie anonimowo opisała jak wyobrażają sobie przyszłego partnera. No i po iluś tam latach pokazano jak wyglądają ich realni partnerzy. Tylko 10% uznano że wygląd pokrył się z wyobrażaniami. W jakiejś tv to oglądałem.

oczywiście, że uroda jest sprawą gustu. wiadomo że zaniedbany grubas narzekający na wszystko nikomu się nie spodoba, ale to skrajne przypadki. jednemu się będzie podobać chuda, ruda z piegami, a drugiemu wysoka długonoga blondynka. tak samo z kobietami: jedna poleci na barczystego przystojniaka, druga na kolesia w typie kujona. wszystko jest rzeczą gustu. jeśli jesteś zaniedbany i liczysz na cuda na patyku, to sorry facet ale kobiety to nie organizacja charytatywna. najpierw się musisz trochę postarać. no ale najłatwiej siąść na dupie, wejść na damskie forum i napisać, że baby są \'be\', bo żadna na ciebie nie leci. trochę samokrytyki, bo jak czytam po raz enty, że kobiety lecą tylko na wygląd, to mnie to już lekko wkurza. a nawet bardziej niż lekko.

Tym rozni sie milosc od zwyklej przyjazni, ze w milosci musi byc tez pozadanie. Nie bede sie przeciez calowac czy kochac z kims kto mi sie nie podoba i nie wbudza pozadania. Jezeli bym tak zrobila to dopiero bylaby nieszczerosc z mojej strony, bo oznaczaloby ze robie to dla jakiegos ukrytego celu.