Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHSG

Faceci sa pojebani - oto dowod!!

Polecane posty

Nie rozumiem nie chciałaś Go ale to On jest poj**any.Dlaczego?bo wolał ja,od zabawy w ciuciubabkę z Tobą? :):) chcialam go poznac blizej ;) po spotykać sie :) ale jemu widocznie to nie wystraczalo i chcial sie wiazac po kilku miesiecznej znajomosci ;) niestety ja tak naiwna to nie jestem ;) zobaczcie...nawet jak bym z nim byla to i tak pewnie by poszedl do innej ;) dlatego warto czasmi przetrzymac faceta ;)

a ty nie mozesz tego przeboleć wybrał inną a ciebie skreślił mógł dajej kręcić i próbowac ale widocznie stracił na ciebie apetyt wstąp do zakonu tam jest pełno takich jak ty takich jak ja ?? czyli jakich ??:)

Gość złośliwa samica 30
Kobieto.....Zastanów sie nad sobą... W Swieta jest czas rozmyślań,wiec proponuje chwile zadumy.

Gość takich pasztetów
💤

Gość ja tak jak poprzedniczka
to mowisz serio, czy zartujesz? bo cały czas dodajesz to ;-)

takich pasztetów do paszteta to mi daleko :):) uwierz mi ::):):)

Gość alez bzdury klepiecie
autorka ma racje! czemu tak na nia najezdzacie? skoro na poczatku "cos iskrzylo"-przeciez tego sie nie mowi tak ot! to sie czuje! a potem tak bez slowa zaczyna krecic z inna laską,wystarczyloby odrobine szczerosci i spokojne wyjasnienie! niemusial krecic i mataczyc! masz racje-nie powiem,ze wszyscy,ale duzo facetow to tacy manipulatorzy(babki tez!)-co innego mysla,co innego mowia a jeszcze coinnego robia,a to wszystko ze strachu przed samotnscia,zreszta niewazne! tez natrafilam na takiego i brzydze sie oszustami i tchorzami! czy nie mozna otwarcie wylozyc kawe na ławę ?

Gość i powiem ci jeszcze jedno
ten "twój" facet chodzi teraz z tamtą dziewczyną na imprezki i seksi sie z nią a tobie pozostała kafeteria i ....wibrator dlatego cię żal skręca,zazdrościsz jej :)

alez bzdury klepiecie tak wystarczyło tylko trochę szczerości ! przecież byliśmy dopiero na etapie poznawania sie .... wiec żadnej krzywdy by mi nie zrobił.... on wybrał najgorsze rozwiązanie...skłamać i zamilczeć...hmm

ten "twój" facet chodzi teraz z tamtą dziewczyną na imprezki i seksi sie z nią a tobie pozostała kafeteria i ....wibrator dlatego cię żal skręca,zazdrościsz jej nie zazdroszczę jej bo wiem ze ten ich "zwiazek" dlugo nie potrwa ..;)

Gość widział jak ci na nim zalezy
więc nie chciał cie dobijać, zakaładasz topik na kafe to znak że bardzo to przezyłaś :(

widział jak ci na nim zalezy nie tak nie bylo ...chcialam go po prostu blizej poznac ..spotykac sie...on wiedzial ze ja sie szybko nie angazuje i nie wchodze w zwiazki po tak krotkiej znajomosci....mnie bardziej boli to co on mowil i to jak sie zachowal niz to ze poznal inna ....ja slow na wiatr nie rzucam ...jakbym wiedziala ze z tego nic nie bedzie to bym tez sobie dala z nim spokoj...przeciez nikogo do milosci nie zmusze...ale po co to sciemnianie?? planowanie wyjazdu w gory ...mowienie ze chce sie ze mna spotykac?? po to tylko zeby z dnia na dzien zerwac znajomosc ...??ja tego nie rozumiem ...

Gość agatka z kwiatka
dokladnie kolezanko. jak facet kreci i gada ze nie chce sie zakochac i takie tam bzdury to znaczy ze NIE CHCE Z TOBA BYC. proste. niestety ja tez kiedys tego nie rozumialam. i jak pewien chlopak baaardzo fajny mowil mi ze jestem jego idealem ale poznalismy sie w zlym momencie. i ze jestem fajna, robil maslane oczy glupoty gadal. ale sciemnial. z jednej str wiedzilam ze to jakas sciema ale go za cholere chcialam usprawiedliwic. i robilam z siebie idiotke piszac czasmi do niego. a on mial mnie w dupie... ale teraz jest w USA i niech sobie tam siedzi...

dokladnie kolezanko. jak facet kreci i gada ze nie chce sie zakochac i takie tam bzdury to znaczy ze NIE CHCE Z TOBA BYC. proste. on to pisal na poczatku znajomosci ....ja mu uwierzylam ...:) na serio myślałam ze jest rozsądnym facetem ;) a pozniej takie teksty na gg ze mi kopara opadła :)

Gość agatka z kwiatka
wiesz co rozumiem Cie. najgorsze jest to uczucie ze to ON cie zostawil i teraz z jakas malolata sie spotyka i jeszcze pisze ze kocha i dal zdjecia w necie--pewnie na nasza klasa:) i dlatego ci zal tego wszystkiego. ale luz kobitko. jakby mu zalezalo to by sie inaczej zachowal. a ty sie tylko ciesz bo widac ze kretacz,,, lepiej z takimi nie zaczynac. sciemniacz jeden. pozdrawiam cie i szukaj nowego:)

Gość luzzzzzzzzzzz
zle ocenilas te sytuacje facet mieszy wirszami dla ci do zrozumienia, ze mu sie nie podobasz na tyle, ze sie z toba zwiaze tylko sie nie zakochuj" - to znak ze nie jest toba zainteresowany, ewentualnie moze cie pynkac ...

Jeju ludzie, ale wy jestście żałośni widzę, ze większość trzyma zamiast z ofiarą to ze sprawcą żal ciekaw jak byście wy się poczuli. A autorka to niech zapomni o takim koleś dzieciak i tyle i pewnie tamtą zostawi dla innej i tak dalej nie którzy nigdy nie dorastają . pozdrawiam

lepeij nie pisz z tymi ludźmi bo widzę bo komentarza co jeden to głupszy może pare jest wyjątków.

Gość podobnego mialam
to dopiero okazal sie dupek!!!!!!!! kłamał dosłownie we wszystkim ok. 10 miesiecy naszej "przyjazni", nie moze do mnie dojsc jak mozna byc tak obludnym i klamac jak z nut w zywe oczy! on tak robil a jak lapalam na klamstwie to klamal dalej. na samym poczatku ja mu powiedzialam jak ci sie znudze to powiedz wprost i luz bedzie, ale gdzie tam na to nawet odwagi nie mial tchorz jebany!!!!!

Gość kwass
Faceci często nie zamykają za sobą drzwi. Nie wiem dlaczego, może żeby wsliznać się czasem przy pełni ksiezyca i zniknać rano. Dlatego ja sama zamykam swoje drzwi , chociaż czasem korci, żeby zostawić jakaś szczelinę.

Gość kwass
Faceci często nie zamykają za sobą drzwi. Nie wiem dlaczego, może żeby wsliznać się czasem przy pełni ksiezyca i zniknać rano. Dlatego ja sama zamykam swoje drzwi , chociaż czasem korci, żeby zostawić jakaś szczelinę.