Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHSG

Faceci sa pojebani - oto dowod!!

Polecane posty

kilka miesięcy temu poznałam faceta ,fajnie nam sie gadało,myślę ze zaiskrzyło miedzy nami ,całowaliśmy sie, nic więcej miedzy nami nie było ,facet mi opowiadał ze jego związek musi opierać sie na przyjaźni ,ze grunt to rozsadek ! żeby nie ulegać emocjom i nie zakochiwać sie za szybko....:) ze on sobie z tym umie radzić i takie tam bzdury ....:) nasza znajomość sie rozwijała,zaplanowaliśmy wyjazd w góry ;) dawał mi do zrozumienia ze coś z tego może być ,wiec nie zrywałam z nim znajomości tylko ciągnęłam ja dalej, niestety w góry nie pojechaliśmy,a on z dnia na dzień stwierdza ze możemy być tylko przyjaciółmi ;) hmm byłam pewna ze chodzi o inna dziewczynę i nie myliłam sie .;)) na necie dal fotki z jakąś laska ,jak sie obejmują i takie tam...widać ze laska bardzo młoda.. wiem ze ja dopiero co poznał przez net .....wiec musiał sie bardzo szybko zakochać!! bo po miesiącu...ma opisy na gg \"kocham cię aniołku\" :):) \"kocham cię aniołku i dzisiaj ci to pokarze\" ;)) no myślałam ze padnę ze śmiechu ;) facet ma 33 lata !!pierwszy raz sie spotkałam z takim hipokryta....mówi co innego i robi co innego...a najgorsze jest to ze mi nic o niej nie powiedział ...jak sie spytałam kim jest ta dziewczyna :) to on powiedział ze koleżanka taka jak ja :):):) no kuurwaaa.......... czy poznałyście bardziej pojebanego faceta ode mnie..??.nie sadze...:):):) wpiszcie tu swoje historie ...ciekawe która mnie przebije

Gość bo chciał cie tylko wydymać
^^

Gość werda
co prawda wpierw zerwał a potem po dłuższym czasie informuje ze zakochał się w kimś nieszczęśliwie. A po co mi ta wiadomość?!

nie ,nie chcial ;) nie bylo zadnego seksu ;)

Gość nie dalas mu to
poszedl do innej

nie dalas mu to no dobrze mial do tego prawo ale po co pisac takie glupoty ;)) i tak klamac ...wstarczylo mi tylko powiedziec prawde a nei tak sciemnac ..przeciez ja mu nie mowilam ze go kocham ):):)

Gość bo trafiłaś na dupka
🖐️ tego kwiatu jest pol swiatu

bo trafiłaś na dupka myślę ze na patologicznego klamce ..szczerze to współczuj jego nowej lasce ;) biedna nie wie w co sie wpakowała... zapomniałam dodać ze facet ma dwa fakultety ;))

Gość no bo ciebie nie chcial a ja
chcial, proste, a nie ze od razu pojebany ;)

Gość Znowu lipa
Podobałaś Mu sie na początku,potem poznał ja i Go zauroczyła.Proste

no bo ciebie nie chcial a ja pojebany bo ściemnia i pierdoli bzdury ;) ...ze grunt to rozsadek żeby sie nie zakochiwać za szybko ;)) .....teraz juz wiem ze jest desperatem...mlodsza ode mnie laska cos do niego poczula i ten sie rzucil na nia jak jakis pojebany zdesperowany czlowieczek ....;)

Podobałaś Mu sie na początku,potem poznał ja i Go zauroczyła.Proste tak! tak dokaldnie bylo...ale mogl mi powiedziec a nie klamac ze to kolezanka!

Gość meski punkt widzenia
nie dziwie sie, ze wolal ja... ciebie tez bym nie chcial. jestes zadufana w sobie i po prostu nie zauroczylas goscia, a tamta tak, i tyle. a mowil ci mądrze. jak zwykle, facet pojebany, bo smial ksiezniczki nie chciec:O

nie spodobalas mu sie az tak bardzo, a teraz mowisz ze facet jest pojebany:o baby tez takie sa,wiec nie generalizuj.

Gość za długie to opowiadanie
nie chciało mi się czytać 💤

nie spodobalas mu sie az tak bardzo, a teraz mowisz ze facet jest pojebany:o baby tez takie sa,wiec nie generalizuj.

Podobałaś Mu sie na początku,potem poznał ja i Go zauroczyła.Proste hmmm ale pewnie gdyby ona nic do niego nie miala to by dalej ze mna sie spotykal ....jestem tego pewna ;)

Gość skskks
Laska, jesteś dość śmieszna. Facet od razu puszcza asekuranckie teksty, że "nie zakochuje się szybko" i "grunt to rozsądek" - a tobie się wydaje, że coś z tego będzie? Trzeba było skreślić go od razu, bo to niczego nei wróżyło. A ty masz jeszcze jakieś pretensje. Facet szuka w necie kogoś, no to szuka, spotyka się z różnymi dziewczynami, aż trafi na tę jedyną. No i trafił. A tobie się nie musi tłumaczyć z tego, kim ona jest.

Gość widocznie cienka jesteś
chodzą z toba tylko jak nie trafi się nikt lepszy na męza weź sobie najbrzydszego wtedy żadna ci go nie odbije

bardziej pojebanego od Ciebie? A Ty jestes facetem? :)

nie dziwie sie, ze wolal ja... ciebie tez bym nie chcial. jestes zadufana w sobie i po prostu nie zauroczylas goscia, a tamta tak, i tyle. a mowil ci mądrze. tak ja zadufana w sobie ;)) dobre ;)) sluchaj mi nie chodzi o to ze poznal inna tylko o to co on mowil ! my sie znalismy tylko kilka miesiecy ja mu nigdy nie powiedzilam ze chce z nim byc !! nie zakochalam sie w nim i on dobrze o tym wiedzial ! nie rozumiem takiego krecenia ...przeciez mogl powiedziec ze poznal inna a nie klamac ze to jego kolezanka

Typowe, mowi Ci takie bzdury, zeby sie przeleciec :D A ze sie nie dalas, trudno :P Druga sprawa, ze kobiety leca na takie teksty :D Aha! Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka, piszesz, ze jestesmy pojebani :o 🖐️

zgadzam sie z SKSKKS - nie musial Ci sie z niczego tlumaczyc. A moze byla kolezanka? A moze nie chcial Ci sprawic przykrosci? Chore pretensje masz do chlopaka, ze smial zakochac sie w innej :O Od poczatku nei zalezalo mu na Tobie.

Gość skskks
Tylko dlaczego miałby się tłumaczyć przed nic go nie obchodzącą dziewczyną? Kłamstwa są łagodnym sposobem powiedzenia: spadaj.

zgadzam sie z SKSKKS - nie musial Ci sie z niczego tlumaczyc. A moze byla kolezanka? A moze nie chcial Ci sprawic przykrosci? Chore pretensje masz do chlopaka, ze smial zakochac sie w innej Od poczatku nei zalezalo mu na Tobie. sluchaj my bylismy tylko 'przyjaciolmi" nie chodzilismy razem! ....on sam powiedzial ze jak kogos pozna to mi o tym powie!! hmm a jednak tego nie zrobil ...i dalej sie upiera ze to kolezanka ;) po prostu stwierdzilam ze jest patologcznym klamca ;) i nic wiecej .....

Gość Rozumiem twój gniew
trafiłaś na cynika i tyle No ale nie wszyscy tacy są nie szufladkuj, po takim wyrolowaniu pewnie nie będziesz chciała się wiązać . Powiem Ci że na lekarstwem na jedną miłość jest druga miłość nie łam sie KTOŚ tam napewno na Ciebie czeka Gościa olej jest godnym pożałowania schizofrenikiem

chodzą z toba tylko jak nie trafi się nikt lepszy na męza weź sobie najbrzydszego wtedy żadna ci go nie odbije idioto !!:) po 1 to nikt ze mna nie chodzi :)):) boja w zwiazki nie wchodze z pierwszym lepszym ;) a po drugie to nie szukam meza ;))

To skoro nie chodziliscie ze soba nawet, ani nie randkowaliscie, a byliscie tylkoi przyjaciolmi, jak sama twierdzisz, to tym bardziej nei rozumiem dlaczgeo mial Ci o czymkolwiek mowic :O

Gość złośliwa samica 30
Nie rozumiem nie chciałaś Go ale to On jest pojebany.Dlaczego?bo wolał ja,od zabawy w ciuciubabkę z Tobą? :O

Gość po prostu olał cię
a ty nie mozesz tego przeboleć wybrał inną a ciebie skreślił mógł dajej kręcić i próbowac ale widocznie stracił na ciebie apetyt wstąp do zakonu tam jest pełno takich jak ty