Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posoko

załamany2

Polecane posty

Gość posoko

mieszkamy od siebie daleko..widujemy sie niezbyt czesto..ale jestesmy szczesliwi... chcialem przyjechac do niej w poniedzialek bo jest szczegolny dla Niej dzien..nie mam wlasnego auta, biore od rodzicow.. dzis mi powiedziala przez tel, ze nie moze bo umowila sie z kolezankami na jakas tam rozrywke.. jak ja mam sie czuc?? :(

Też mi chłopak (teraz już były) robił takie numery..

Gość radzę Ci
jeśli piszesz ze jesteście szczęśliwi to po prostu zadzwoń i powiedz jej jak sie czujesz, ona po 1 - może nie zdaje sobie z tego sprawy... po 2 - jest kobietą, a to istota złożoną, może ona w ten sposób manifestuje, że zrobiłeś jej wcześniej jakąś przykrość choć Ty możesz nawet nie zdawać sobie z tego sprawy Więc ZADZWOŃ (tylko nie zasłaniaj sie męską dumą) nic nie stracisz, a jeśli powiesz jej co naprawdę czujesz, że jej ZACHOWANIE sprawiło Ci przykrość możesz tylko zyskać w jej oczach

Gość no ja..
ja bym sie załamał chyba...żeby mi dziewczyna odmówiła, bo koleżanki są ważniejsze, ale z drugiej strony.. może ma jakąś rodzine, która w swięta przyjechała i być może nie wiem czemu może się wstydzić jeżeli Cie nie znają w co wątpię..