Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawellll777

zdarzyło sie wam zakochac w pewnej kobiecie

Polecane posty

Gość pawellll777

tylko na podstawie dwóch wypowiedzinych przez nia zdań...?To były takie zdania...z duza doza specficznego humoru...i ten jejsłodki usmiech..od 6 miesiecy o niej mysle,mimo z ewygladała normalnie nie jakas super laska zwykła dziewczyna.Czy to mozliwe zeby akszybkos ie zakochac?

Gość wszechwiedzacy
to zauroczenie :) zakochac sie to nie taka prosta sprawa, przynajmniej wedlug mnie

Gość możliwe to jest
trochę inicjatywy trzeba przejawić

Gość pawellll777
eej mia ktos tak kiedyś??

Gość hehhehehh
a c takiego powiedziała?

Gość pawellll777
widziałem ja wtramwaju złapał ją kontroler mpk...nie miała biletu powedziała że zmieniła torbe i nei przełozyła..A na to ten koles co ja sprawdzał "tonie przytomna pani jest migawki sie nosi ze soba na jakiej podstawie mam ani uwierzyć" ona szukała jeszcze w torbie nerwowo..gość ja spisał a za trzy minuty po spisywaniu wyjeła bilet z kieszeni spodni głupi się uśmiechając przeprosiła za zamienszanie i powiedziała że ostatnio jest rozkojarzona bardzo bo się zakochała......miała coś w tej twarzy i zachowaniu takiego pociagajacego chciałbym ja jeszcze keids spotkac

Gość hehehehheeee
no ale widzisz że jest zajeta chyba..:)

ja tak miałam, tyle że z facetem. zobaczyłam go raz w autobusie i słyszałam jak gadał z kolegą. odbiło mi na jego punkcie. trwało to sobie 8 miesięcy, specjalnie łaziłam na ten autobus żeby jechać z nim. były spojrzenia... ale ja nie odważyłam się nic zrobić, nauczyłam się wcześniej że spojrzenia, choć mogą, wcale nie muszą nic znaczyć. a potem on przejął inicjatywę. wtedy byłam w nim zauroczona , teraz jestem zakochana :) myślę, że niemożliwe że się w niej zakochałeś, ale zauroczyłeś. pewnie gdybyś ją lepiej poznał, zbliżylibyście się do siebie i wtedy zmieniłoby to się w miłość ;)

Gość pawellll777
moze ktos ja widział Warszawa marszałkowska blod wasy jazno zielony plaszczyk wielka czarna torba?

Gość Lecz sie chłopie

teraz doczytałam. jeśli ona powiedziała, że się zakochała, to naprawdę lepiej daj sobie spokój. niepotrzebnie się zaangażujesz.

Gość pawellll777
wy tez byscie sie zakochali....we włosach miała zieloną frotke a w uszach kolczyki jakies takie piekne zolte kulki

Gość raz tak miałemmm
w sklepie kupowała jajak ale robiła to w taki spsoób...tak sie fajnie usmiechała...powiedział tylko dwa słowa poprose mendel jajek ale było to takie neizwykłe ze do dziś o niej mysle a było to piec lat temu

Gość ihkkkkuyg
heh...za tydzien nie bedzisz pamietal tego zaiscia

Gość pawellll777
od tego zdarzenia minely juz prawie dwa miesiace wiec niejest to zwykłe zauroczenie