Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

zazdrosc jak sobie poradzić?

Polecane posty

mam roblem ,mam kolezanke (widze ja raczej rzadko) est przesliczna ma iekne oczy dlugasnie rzesy ,niewielki zgrabny nosek twarz ma jak lalka barbie taki cukiereczek ,jest zgrabna ,sredniego wzrostu ,ma swietny stylk ciuchy ,kosmetyki ...ma wszystko faceci na jej wiodk slinia sie ,chcoiaz nie ubiera sie jakos wyzywajaco ,ma tak sliczna twarz ,zazdroszcze jej strasznie .Nie jestem brzydka dziewczyna ale mam kompleksy jak wiekszosc ,wiem to chore ale rzez ostatnie dwa dni mam wlasnie zj**any humor bo widzialam ja na nszej klasie jak pieknie wyglada... nie wiem co zrobic zeby pomoc sobie ,poprawic humor,niestety zakupy rzedu 600zl nie pomogly:/ ,moj maz mowi ze nie jest ladna \"zbyt apusna\" it ale czuje ze nie jest szczery bo jak kiedys ja spotkalam w markecie to sie az speszyl na jej widok ,a jeszcze mu sie nie zdarzylo to nigdy w zyciu ..czuje sie beznadziejnie wiedzac ze facetowi sie podoba a ja taka beznadziejna...wrr zyc mi sie nie chce,nie jedzcie po mnie ze zachowuje sie jak malolat byc moze niedojrzale sie zachwouje...ale nie moge nic na to poradzic nigdy nie bede wygladac jak ona,chyba zebym przeszla 200 operacji plastycznych na ktore mnie nie stac

Gość jakbym czytała
o sobie :( tez mam taka zazdrosc mimo ze na mnie mnóstwo sie gapi facetów, to też to mam co TY! daj jej adres naszej-klasy,to powiem Ci prawde!

Gość trelek
No właśnie daj linka to ocenimy;)

pozniej wlkeje na fotosiku :( kurde ,,,a facet jest ze mna bo mamy dziecko pozatym pewnie mysli ze to za wysoka sfera dla niego

Gość trelek
Na pewno tak nie myśli...Gdyby tak było, związki nie miałyby sensu. Przecież zawsze znajdzie się jakaś ładniejsza, nawet od Twojej koleżanki:O Nie można bycia z kimś opierać na urodzie.

Gość upupupupupu
MYśLę,żE KOMUś MOżE SIE ONA PODOBAć,ALE DLA INNYCH MOżE BYC NIEłADNA! nie to co ładne,ale co się komu podoba;)

zaraz pokaze jej dwa zdjecie i nie sadze zeby sie nie spodobala ,pewnie nie znajdzie sie tutaj facet ktory owie ze mu sie nie podoba

Gość trelek
Dawaj;)

Gość hdfheskjnc
dawaj!!!

Gość hdfheskjnc
powiem tak-na drugim nieładna, przerysowana, a na 1 ładna...ale tak-na żywo wychodzi wszystko, bo na naszej-klasie życiówki się wkleja!

uwierz ze na zywo wyglada cudnie :( anie mowilam spodobalaby sie kazdemu!!!!!!!!!!!:(

Gość hdfheskjnc
dokładnie-wyolbrzymiasz!!!!!!! myślałam,że penelope cruz wkleisz;)

Gość trelek
Ładna, ale bez przesady. Ma coś oprócz tej urody? Może jest głupia? Chorobliwie zadzrosna albo coś:P? Nie przejmuj się bo to głupie...facet jest z Tobą bo Ciebie kocha i kropka!

wiem ze to retusz ale znam ja i wiem jak wyglad na zywo i zbliska ma sliczna cere-moim zdaniem nie wiem czemu retuszowala bo zadnych krost,przebarwien nie ma idealnie gladka cere

wszyscy iszecie ladna ?ciezko zeby laska sie wszystkim spodobala czyli jest sliczna! ,nie ma faceta ktory by napisalby brzydka!

Gość erttyyr
nie koleguj sie z nia, jets przepiekna naprawde, sama sie zalamalam swoim wygladem, a wszyscy sie mna zachwycaja. ja bym sie nie mogla z taka kolegowac

Gość trelek
Skoro retuszowała sobie cerę na zdjęciach pomimo, że wszystko z nią ok to znaczy, że jest jakaś nienormalna:O

ok, w takim razie przyjmij do wiadomosci, ze na swiecie istneja kobiety ladniejsze od ciebie. Istnieja tez ladniejsze od twojej kolezanki i ladniejsze od tych ladniejszych od twojej kolezanki. Zadreczanie sie tym, ze nie jestes najpiekniejsza dziewczyna na naszej klasie, osiedlu, miescie, jest pozbawione sensu. Masz juz dziecko, a dylematy na poziomie pietnastolatki :O

Gość jestem kobieta i uwazam
ze na 1 zdj wyglada slicznie

ja juz swoje wiem ,utwierdzilis cie mnie w tym ze jest zajebista a ja brzydka jak noc:(do piet jej nie dorastam

myslisz, ze twoja kolezanka uwaza, ze jest brzydsza od jakiejs innej laski i codziennie sie tym zadrecza, pisze o tym na forum itd??

Gość erttyyr
ale jak Ty mniej wiecej wygladasz? Ogladalam 2 razy jej zdjecie i sie zalamuej za lazdym razme. ja osbiscie nie znam takiej slicznej:(

Gość ewfqewfqw
dla mnie wyglada jak taka lalka barbi, taka sliczna slodka idiotka. a ubranie an zdjeciu 1 jest BEZ GUSTU. wogole mnie nie ciagnie do takich lasek. ania przybylska tez jest tego typu, ale ona chociaz wyglada elegancko i z klasą, a ta posciutko.

Gość trelek
To rozwiedź się z mężem i zacznij prowadzić pustelnicze życie na jakimś odludziu. Nikogo nie będziesz oglądać, nikt nie będzie oglądał Ciebie i wyleczysz się z kompleksów. I będzie:classic_cool: