Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgd

dajcie jakiś link na męskie forum...

Polecane posty

Gość loraaaaaaaaaaaaa
hehhehe dzieki ksena...

Gość loraaaaaaaaaaaaa
heh chyba jednak zrezygnuje, ale czasem drobny wstrzas by sie przydal... myse sobie, ze jakbym wygrala w lotto i chciala jechac na wycieczke, nie mialabym z kim... chya z Toba ksena :D

Gość kogutkaaaaa
loraaaa myslisz ze zwiazek miałby szanse? Facet zdradzał zone ,spotykajac sie z toba ,nie rusza cie to??

Gość loraaaaaaaaaaaaa
nie wiem o jakiej zdradzie mowisz, nawet go nie cmoknelam... a spotkaniw wiekszym gronie

Gość loraaaaaaaaaaaaa
a slyszalas o zalaście?

Gość loraaaaaaaaaaaaa
bierze ktos z rodziny najblizszej, niby dziala

Gość kogutkaaaaa
oj sam fakt spoykania sie z nim jest nie fair,sama mówisz o jakims uczuciu z jego strony. Ja myslę,ze facet zalicza na prawo i lewo a naiwne ,spragnione miłosci kobiety sie na to łapią. biedna w tym wszystkim jest jego zona.Napewno jest zła ,niedobra itd :P Ale mnie ktos nie zainteresował. Tez jestem sama,zeby nie było watpliwosci,ale mam to szczescie ze nie jestem desperatka:P Miłego swietowania

Gość loraaaaaaaaaaaaa
ksena nie bierz, no co TY,.. tak tylko powiedzialam kogutkaaaaaa-masz racje, nie bylo to fair, mysle, ze pwodze fantazji zadzialaly, nigdy nie mowil o zonie, poza tym, ze jej nie zdradzil, masz racje jest dosc rozrywkowy, ale naprawde nie odczuwam tego ze robil to z premedytacja, tzn wykorzystywal jakos mnie, naprawde fajny z niego facet, hcoc czasem zaluje, ze tak sie zwiazalam, no coz nie mam nikogo w realu wiec mi jakos rekompensowal braki heh... z negatywnymi skutkami, ale coz

Gość suziiaa
Kogutkoo... chyba przesadzasz... poza tym żebyś się nie zdziwił, jak Cie ktoś zachwyci to można szybko zmienić zdanie, nie zebym od razu propagowała zdradę... jest coś takiego w przyrodzie, że nie ciągnie na s do wielu osób, mnie prawie do nikogo, a jak się zdarzy raz na kilka lat coś niewytłumaczalnego i on jest żonaty, to nie od razu jestem w stanie odzrucić zupełnie jego towarzystwo... i nie chodzi o desperację, ale że człowiek potrzebuje kontaktu z kimś przy kim czuje to coś :-)

Gość loraaaaaaaaaaaaa
ksena sprobuj tabletki silica na paznokcie itp., ja cale zycie obgryzalam, biore misiac i troche urosly, szkoda, tylko, ze na prawej rece paznokcie rosna a na lewej nie, ale to pewnie cos ze mna, w koncu jestem b. dziwna :D

Gość kogutkaaaaa
polecam portal randkowy na o2.mozna tam poznać naprawde fajnych ludzi czyt. facetów a plusem tego jest to,że od razu wiesz z kim rozmawiasz bo w face booku jest rubryka dotyczaca oczekiwan no i stanu cywilnego.a to wiele upraszcza..Powodzenia

Gość loraaaaaaaaaaaaa
suzi masz 200% racje... na poczatku nie przepadalam za nim, nawet zdarzyly sie ostre slowa "zanim sie zaczelo", to przychodzi nagle i nie da sie tego zatzrymac...

Gość loraaaaaaaaaaaaa
dzieki kogutka... boje sie ze nie nadaje sie do zadnego zwiazku, jestem zaborcza egoistka, niedojrzala emocjonalnie..

Gość kogutkaaaaa
ale na mnie zona działa jak czerwone swiatło na skrzyzowaniu. Jesli zdradza zone to jaka mam pewnosc ze nie zdradzi kiedys mnie??? Nie pomyslałyscie o tym??

Gość loraaaaaaaaaaaaa
to powiedz kogo omijac hehehe

Gość loraaaaaaaaaaaaa
ja nigdy nie pomyslalam, zeby byc z nim... tzn. tak, ale nie na co dzien... roznica wieku, gruby portfel, komsumpcyjny styl zycia, luksusy, chyba bym sie nie czula...

Gość kogutkaaaaa
loraaaa nie bede cie na siłes przekonywać,ale ja w ten sposób znajduje towarzystwo na sobotnie wieczory,moze w koncu uda mi sie znalesc kogos na stałe? Koto wie??? Tymczasem ciesze sie chwilą,bo cóz mi innego zostało??

Gość kogutkaaaaa
ale portfel robi swoje,no nie??? Najlepszy rocznik to 76.Juz nie młody a jeszcze nie stary:)

Gość loraaaaaaaaaaaaa
portfel... ja zyje na skraju ubostwa, wiec jak widze czasem co zamawia w necie to mnie sciska... no, ale coz jego robi co chce,,, zarabia to i wydaje.. ja kupuje etui za 1zl, on za 200 :) inny swiat :) co do szukania kogutko.. ja w realu jestem strasznie nudna, nie mam o czym gadac, jak sie wtedy spotkalismy mowil on, ale to wszystko bylo na stopie przyjacielskiej, nie ciagniemy sie fizycznie wiec wies..z... poza tym pewnie spotkamy sie za 2lata gora... :) o ile w ogole...

Gość loraaaaaaaaaaaaa
nie no tak zle nie jest, zaczyam sie brac za siebie, pracuje, rozwijam sie jakos, chce isc na rolletic, tylko ludzi wokol mi brak :O

Gość suziiaa
przecież jak kogoś poznasz przypadkiem to nie myślisz od razu o związku... od słowa do slowa czujesz jakies porozumienie, nawet jeżeli on ma żonę ona męża.... nie da się wyłaczyć emocji za pomoca jakiegos guzika, tak więc Kogutko, nie zarzekaj się :-)

Gość loraaaaaaaaaaaaa
to jest, ale nie wglebiam sie w to... czasem tylko np. wpracy mam cos zrobic, a ciagle mowie, ze mogloby byc lepiej,a mowia, z enie wierze w siebie :) a dda... trudnosc np, w kontaktach, w przytuleniu np. ;P w ogolenj emocjonalnosci... sorlka, musze isc, zmiana warty przy kompie, przez osobe bedaca neurotykiem... :O

Gość loraaaaaaaaaaaaa
3maj cie sie, wpadne wieczorem.

Gość kogutkaaaaa
byłam w takiej sytuacji wierz mi. Dowiedziałam sie przypadkiem,automatycznie zakonczyłam ta znajomosc było trudno ale z kims takim nie chciałabym miec nic wspólnego nigdy wiecej

Gość suziiaa
nie mówię o przypadkowym "dowiedzeniu sie" ale o tym, ze ogoś poznajesz w sytuacji neutralnej... rozmawiacie (on ma obraczkę) i czujesz się z nim super... inna sprawa, zę rozumu trzeba słuchac i nie wchodzic za daleko, ale nie da się czasami tak zupełnie kogoś skrekslić, należy ewentualnie pozosrtać przy miłosci platonicznej 9to nie grzech :-))

Gość kogutkaaaaa
wchodzi w gre tylko miłosc platoniczna i w dodatku na odleglosc:) Uciekam na rodzinny obiad papa

Gość Ksenofaryna moge o cos spytac
? Z jakiego miasta jestes ?

Gość Ksenofaryna moge o cos spytac
To nie jestes z Warszawy ? Bo brudne by sie zgadzalo ale male to juz nie ;)

Gość suziiaa
ja też jakoś już sobie umiem tę obrączkę wytłumaczyć, to przychodzi z czasem, kiedy już kilku panom bez obrączki podzękuje się za współparacę :-P