Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodsza siostra

mój brat i ja

Polecane posty

Gość młodsza siostra
Dziękuje tym którzy rzeczywiście starali mi się pomóc a do podszywaczy slow nie mam

Gość ej no sorry ale jeśli
to prawda to jesteście nie źle walnięci. dziewczyno nie rób z siebie ofiary bo pozwoliłaś mu na to. jesteście zboczeni!!!!!!!!1 może z tatą swoim chce to zrobić też????a braciszek z mama??? co za patologia na tym świecie. nie zasługujesz na współczucie bo sama tego chciałaś. rzygam

Gość młodsza siostra
Amerykę odkryłeś sama powiedziałam, że mu pozwoliłam żałuje tego bardzo. Nie mów o nas patologia nie zycze sobie tego typu slow wobec mojej rodziny. Jesteśmy całkiem normalni i do tej pory wszystko było w porządku, az do teraz. Nie mieszaj w te sytuacje rodziców bo to nie ich wina. A co do dziadków już nie żyją niestety

Gość Wielki Strach
Skoro masz już 17 lat, to owe zajście nie powinno być dla ciebie traumą, w końcu jesteś uświadowiona. Ale wiesz co, skoro do tej niechlubnej sytuacji doszlo trochę za twoim przyzwoleniem, to pewnie masz nierozladowane potrzeby seksualne, powinnas rozpocząć współżycie ze swoim chlopakiem, wtedy brat nie będzie ci w glowie i nie będziesz wysylała do niego sygnalów dziewczyny potrzebującej. Brat pogodzi się z tym, że jest tylko bratem.

Gość ej no sorry jeśli
słuchaj to jest patologia.dobra rodzice się do niej nie zaliczają, ale ty i twój braciszek...co nazwiesz patologią jak nie każiroctwo. zajrzyj do słownika. jesteście chorzy

Gość do wielki strach
ty człowieku też nie masz do końca dobrze z głową. dobra zgadzam się ona może sobie pójść z innym bo ma potzreby ale do jasnej ciasnej skąd wogóle myśl że brat może myśleć o siostrze w ten sposób i odwrotnie. wieź brat -siostra jest czysto rodzinna, nie ma krzty seksualności w tym.l

Gość Evangeline
Jakie dziwna ale podobny kazirodczy temat czytalam wczoraj, tyle ze zboki to nie rodzenstwo hihihi ehhh Argentyna :-D

Gość Wielki Strach
A dlaczego nie mam dobrze z glową,co? Mężczyżni wyczuwają aurę samotnej, niezaspokojonej kobiety, a w dodatku brakuje im siły woli, by powstrzymac swoje instynkty- wiadomo czym myślą mężczyżni. To kobieta pwinna być tą mądrzejszą. A przecież autorka sama przyznaje, że do owej sytuacji dopuścila. A dlaczego dopuściła? Bo jest niezaspokojona. Przepis dla niej- zaspokoic się z własnym chlopakiem, wtedy problem zniknie. A wogóle to co to za clopak, który na to pozwala?! On wogóle o tym wie?

Gość starszy brat
Ej siostra! Czemu na forach opowiadasz o naszych sekretach rodzinnych? U nas w domu zawsze bracia sypiali z siostrami, więc nie dziw się, że mam jedno oko, a ty masz siedem palców u rąk

Gość młodsza siostra
dobija mnie to wszystko powoli. Nierozumiem jak on może sie interesować mną jak ma duze powodzenie u dziewczyn. np teraz zanim wyjde z pokoju nasluchuje czy on przypadkiem nie wychodzi ze swojego zebym sie nie natknela na niego :/ ja mu sie chyba podobam.. wczoraj zastałam go jak masturbował się nad szafką z moją bielizną :( ale udałam ze tego nie widze bo bym sie spaliła ze wstydu

Gość Wielki Strach
A moze zmień chlopaka? Inny chlopak może szybciej pokazalby twojemu bratu, gdzie jego miejsce.

Gość do wielki strach
dobra zgadzam się fececi myślą ku...sem i wyczuwają coś tam, ale nie brat!!!!!!do własnej siostry. powtarzam w zdrowych relacjach rodzeństwa nie ma krzty seksu. facet facetem ale chyba nie o każdej lasce ma sprośne myśli, czy widząc babcie 80-letnią masz myśli seksualne???czy patrząc na mame masz takie myśli????

Gość wklej swoje foto
to powiem ci czy gdybyś była moją siostrą też bym miał na ciebie ochotę Jeśli tak, to wszystko z twoim bratem w porządku

Gość młodsza siostra
Dziękuje podszywaczom bylo milo doprawdy. Nie mam chłopak. Kiedyś chodziłam z takim jednym gostkiem ale to było dawno związek polegał na tym ze chodziliśmy na spacerki trzymając się za ręce lub w inne miejsce. Jednym słowem nic poważnego chodzenie dla samego chodzenia. Po tym skopiłam się na nauce uważam ze na chłopaka mam czas, ale kiedy indziej. A sytuacja z bratem była pierwsza taką najbliższą, dlatego jest mi głupio. Nie mówię, ze jestem święta

Gość Wielki Strach
czy patrząc na mamę masz --->ja jestem kobietą. A jej brat jest jeszcze mlody i bezmyślny. Z wiekiem zacznie doceniać siostrę, na razie widzi w niej narzedzie do zaspokajania swoich chuci. Oboje są winni, lecz ona bardziej, bo naprawdę na mężczyzn nie ma co liczyć, że zachowają się odpowiednio- nie są w stanie, tak ich stworzył Bóg . Powinni oboje miec zaborczych stanowczych partnerów.

Gość patologia987
ja bym spie...rdo...liła z tego domu

Gość Wielki Strach
Musisz znależć chłopaka, wtedy brat się odczepi. Kończąc, życzę ci wytrwalości, a to co się stało to nie taka rzadkość, u mojej sąsiadki bylam świadkiem, jak15- letni chłopak wlepiał gały w przewijanie siostry-dzidzi, wrecz przelykał ślinę, to dopiero byla chora sytuacja.Zagadnęłam pożniej sąsiadke o tą sytuację, a ona zaczerwienila się i powiedziala, że nigdy nie zostawia go samego z tą dzidzią. A rodzina wcale nie patologiczna.

Gość patologia987
a fuuuuuuuuuuuuuuuu jak by brat mnie chociaż dotknał palcem to przez łeb by zarobił.a ty dziewucho jesteś gorsza od niego

Gość młodsza siostra
Poprosiłam go o rozmowę chciałam zęby sie do niej przygotował. pogadamy wieczorem dopiero, am nadzieję że będzie wszystko dobrze. Bardzo się boje

Gość patologia987
jezu luzdei wy myslicie że jak nie alkohol czy bicie to innej patologi nie ma. skoro wystąpił taki problem to automatycznie rodzina staje się patologiczna. myślicie ze rodzina patologiczna najpierw jest a potem dopiero problem się pojawia??? głupole z was.rodzina staje się patologiczna jak na przykład brat się podnieca na siostrze. wetdy można powiedzieć że rodzina stała się r. patologiczną

Gość ehe napewno....
będziesz tak się zachowywać żeby go sprowokować.niby nie a jednak. i wiadomo jak się skończy.bo sama powiedziałś że ci się to podoba wieć doprowadzisz do tego

Gość 65432
opowiedz jak bylo.jak on zareagował.i badź dzielna

Gość madra_pani
Jesteś młoda ta sytuacja Cię przerasta to zrozumiale. Oboje jesteście winni odpowiadacie za to tak samo. Za pewne czujesz potrzeba zbliżenia się do jakiegoś mężczyzny. Mężczyzny przy którym będziesz się czuć bezpiecznie takim facetem możliwe ze jest twój brat masz w nim oparcie kochasz go. Ta sprawa nie podoba Ci się wiec musisz kategorycznie stanowczo opowiedzieć o tym bratu. Radze skontaktować się z psychologiem okres dojrzewania latwy nie jest wiem coś o tym

Gość wklej swoje foto
pogadaj z nim a potem wklej swoje foto

Gość młodsza siostra
hehehe nieźle nieźle bardzo sie boje wszystkiego oby sie wszystko wyjaśniło. Chciałam pogadać na ten temat z koleżanka, ale nie umiałam zbyt intymna sprawa krepuje sie wstydze sie tego załuje

Gość Wielki Strach
Z koleżankami nie rozmawiaj na ten temat, narobią plotek. To zbyt intymna i szokująca sprawa. Lepiej "wygadać się" anonimowo w necie. Mądra pani--->masz rację.

Gość przestań wklejać
tego peda