Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovciam89

okres

Polecane posty

nadal sie nie pojawil...to juz 34 dzien cyklu czytalam gdzies ze moze sie spoznic do 35dnia cyklu...nie denerwuje sie tylko chcialabym dostac w koncu okres...moze sa jakies tabletki na przyspieszenie okresu? czemu mi sie spoznia? juz 4 dzien nie mam... poradzcie cos

Luteina...3xdziennie przez 3 dni, pod język po 3 dniach powinna sie pojawic @ ale niestety, chyba na recepte

...Okres może się spóźnić nie do 35 dc ale dowolnieSpóźnieniem nazywamy nie wystąpienie miesiączki do 10-14 dni licząc od najdłuższego cyklu który wystąpił w ciągu ostatnich 12 cykli.Jeśli na przykład najdłuższy cykl spośród ostatnich 12 wyniósł 38 dni to opóźnieniu będzie można mówić NAJWCZEŚNIEJ po 48-52 dniu cyklu.4 dni to żadne spóźnienie, to regularność. organizm to nie szwajcarski zegarek a na cykl ma wpływ szereg czynników zewnętrznych.

mnie ise spoznia juz tydz..tez to jest normalne??

jezeli zrobilam test tak moze w poludnie w czasei gdy nie wystapila miesiaczka (3 dni po) i test wyszedl negatywny to moge mu wierzyc? i byc pewna na 100% ze w ciazy nie jestem>??

Wiarygodność negatywnego wyniku uzyskuje się po minimum 3 tygodniach od stosunku. Dla pewności należy go zrobić z porannego moczu (po nocy jest bardziej skondensowany mocz).