Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damiandak

nuuuudzi mi się niezmiernie

Polecane posty

ile bym dał by się zamienić chcesz poodbierac rozmowy za mnie w telekom polskiej??

ile bym dał by się zamienić chcesz poodbierac rozmowy za mnie w telekom polskiej??

jestem pod 9491:D:D:D:D wybierany z telefonów stacjonarnych bez kierunkowego zapraszam dziekuje do usłysszenia:D:|D co tam?? ciekawego juz po dniu a jutro powiesz święta święta i po świętach:P:)

wiiiitam!!!! juz jestem sobie w pracy narazie spokój dzwonicie po taxówki czy wyniki multilotka nie przerażacie mnie:P:P jak tam śmigus dyngus wam miokro mija:P?? ja mam jedynie śnieg na włosach ale rodzinke o 4 oblałem to ich zaskoczyłem:P:)

Gość konwaliiia
ja jestem a Ty w pracy, dzisiaj? :)

Gość konwaliiia
Nie mam na imie konwalia, to tylko nick stworzony na potrzeby tego tematu :D :D

Gość konwaliiia
No tak, ale nie przepadam za swoim imieniem :P Ssssssylwia :D

Gość konwaliiia
Mam na imię... Zdzisław

to zdziś czy Sylwuśka:P:P nie no Sylwia mi sie podoba jestes blondynką albo masz jasne włosy tak??

Gość konwaliiia
nie... jestem krótko ściętym brunetem z ABS'em. Jak chcesz możesz spróbować mojego bejzbola :). Chcesz od tyłu czy przez łeb :D ?

Gość konwaliiia
Z blondynka mam tyle wspólnego co doda z kindersztuba :P Wiec nie trafiles :D :D p.s podszywacze juz nie spia :P

ale za to jacy błyskotliwi i śmieszni miło sobie poczytać takie wypowiedzi z rana w pracy ostatnio mzastanawiałem sie z czego tak właściwie się śmieje z uch głupoty czy z tego co piszą bo czasem jest to śmiewszne ale uważam że i tak są potrzzebni dla rozluźnienia atmosfery:) a pasuje mi do tego imienia jasna girl heheh

Gość konwaliiia
Chwilowo się nie podszyję, bo idę na śniadanie :D

Gość konwaliiia
Podszywacze sa the best! :classic_cool: Tylko wszystko juz bylo i ciezko zaskoczyc badz wzbudzic oburzenie u przecietnego forumowicza :( Lece pod prysznic bo rodzinka sie przebudzila i zaraz lazienka bedzie okupywana :D ;)

Gość konwaliiia
Pobiegłam pod prysznic ze śniadaniem, bo rodzinka i w kuchni i pod prysznicem chce się rządzić.Mydło wpadło mi do jajecznicy, nogą wdepnęłam w kubek z herbatą i zanim się opamiętałam wygonili mnie z łazienki.I mam dylemat... iść do kuchni się kąpać czy wrócić do łazienki zjeść śniadanie ?

Gość konwaliiia
No sama nie wiem gdzie już jestem...:) I nie wiem czy ja to ja, czy ja to podszyw. Albo to podszyw pisze i nie wiem czy to ona ?

ty to nie p[oszyw bo poszyw to ty gdyby nie ty to podszyw nie byłby toba więc podzyw to ty a ty to nie ty ale też nie podzsyw wiec myśle ze nie jestes podszywem bo ty jestes nieorginalna wiec Ty to TY!!!:D:D

Gość konwaliiiia
To znaczy, że ja jadłam śniadanie, a Ty się kąpałaś :). Dzięki za rozwiązanie dylematu :D 🖐️