Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

damiandak

nuuuudzi mi się niezmiernie

Polecane posty

Jak na razie tylko jedna osoba mnie przechytrzyla, najmlodsza z rodziny latarosl obudzila mnie zimnym strumieniem wody :D :D No i mam nadzieje, ze jeszcze mnie potraktuja wiadrem wody jacys przystojni kawalerowie co by oznaczalo wg dawnych wierzen, ze mam powodzenie ;)

heheh ale optymistka tudzież marzycielka tudzież... hahah no miejmy nadzieje urodziwi kawalerowie szkoda że czekają oni na Mi mokrego podkosz...:P:P:P:P ale zawsze to cos a jeszcze jak dziołszka ma sie czym pochwalić to juz napewno kawalerowie czekają pod drzwiami:D

No i rozwiales moje marzenia o rzeszy przeuroczych chlopcow, ktorzy nie tylko chca dostrzec koszulke przylegajaca do ciala :P U mnie snieg pada :o Dlaczego w swieta pracujesz, to takie przygnebiajace :(

szczerze mówiąc na własne życzenie potrzbuje $$$$ chce wyjechać wiesz za granica nigdy kasy za wiele:P

i znów w pracy od 6:D:D ktoś dzis cięzzko pracuję???? no może tylko pracuję??

kasa nie jest najważniejsza ale dzięki niej nie które rzeczy stały się ważniejsze inne mniej:D:D:D:D

jest już 7.11 a podszywy jeszcze śpią???? haaaaallloooo może jakieś szybkie "raz dwa" na początek:D

hej Damian Ja dzisiaj w pracy, ale nie moge sie skoncentrowac na najprostszych czynnosciach bo odczuwam syndrom poprzedniego dnia :P :(

ej no czy ja musze być zbokolem żeby ktos napisał?? niewierze że w pracy wszyscy są

Gość aa inspektor
nuuuudzi się tylko ludziom......... nuuuudnym 🖐️

Wszyscy w pocie czola pracuja, ja wczoraj takze zatracilam sie w robocie. Prawie mnie nie bylo widac za stosu papierow :D