Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość de kruk

Czy w UKi łatwo znaleźć dziewczyne ?

Polecane posty

Gość de kruk

Witam !! Niedawno podpisałem kontrakt i wyjeżdzam do Irlandi... w związku z tym mam pytanie... łatwo i czy szybko można znaleźć tam fajną, niebrzydką dziewczyne, które będzie zainteresowana czymś więcej niż tylko seks? hm?

Gość mmmr
jak w Polsce nie masz z tym problemów to i tam nie będzesz ich miał a jak jestes samotnym nieudacznikiem to i tam zadna cię nie zechce

Gość mi sie wydaje ze raczej nie
jestem rok i polowa polakow ktorych tu poznalam jest beznadziejna nawet 1 dziewczyna wyladowala w wiezieniu za wyludzanie pieniedzy za zalatwienie pracy nawet nie wiedzialam ze sie tym zajmowala inna polka chwalila sie ze mam 49 letniego anglika i ciagnie z niego kase jak zobaczylam tego faceta to mi sie niedobrze zrobilo tak był gruby i brzydki chyba ze dobrze znasz jezyk i poznasz jaaks angielke ale z obserwacji widze ze raczej nie wiaza sie z polakami sama wracam do Polski za 3 miesiace na stale i tam chce kogos poznac jestem mloda takze mysle ze moze akurat tam kogos spotkam

* inna polka chwalila sie ze ma 49 letniego anglika

Gość dobre dobre niezłe
Ale takie same towarzycho tam jeździ, pudlu.

Gość de kruk
a gdzie ? he? UK to Wielka Brytania a w skład niej wchodzi także Irlandia...

chodzi ci o irlandie polnocna? ale probuj moze akurat oznasz jakas fajna dziewczyne nigdy nic nie wiadomo...

Gość suziiaa
a czy łatwo tam znaleźć faceta? tzn. białej rasy Brytyjczyka? tylko, zeby wyglądał OK... :-D

de kruk - ile masz lat ?? wielka brytania to - anglia, wali i szkocja UK - to wielka brytania i irlandia pólnocna ( ulster- jeden region irlandii okupowany prze angoli)) Irlandia to republika irlandii niepodległe panstowo najpierw naucz sie geografii i kup sobie mape dopiero pózniej zastanó sie nad wyjazdem :-(

Gość de kruk
tak o Irlandie Północną a tam zaczepiaja/ podrywają facetów? tzn są bardziej otwarte niż Polki hm?

Gość de kruk
no tak... :)

Gość jak juz bedziesz
to mozesz poszukac na POLISH DATING:-)

ja powiem tak ze Anglicy to nie podchodza do polek powaznie gdyz jestesmy emigrantami z europy wschodniej wiec oni maja o nas wyobrazenie takie ze pochodzimy z jakiegos biednego postkomunistycznego zacofanego kraju i przyjechałysmy tu pracowac i pewno wrocimy za jakis czas do kraju wola angielki ( chociaz sie dziwie troche bo niektóre angielki maja niezle przewrocone we lbie )tak samo jak czesi czy portugalczycy których jest tu troche wola swoje rodaczki jak polak podrywa angielke do na 99% chce sie zabawic i chodzi mu glownie o bzykanie w pubie spotkalam sie z tekstami od angoli po 15 minutach znajomosci Do you like sex? can I make a sex with you today? jeszcze jak sie nie zna bardziej jezyka to oni raczej nie wdaja sie w dłuzsza znajomosc ale sa tez wyjatki jak wszedzie

Gość de kruk
Jestem przystojny mysle, ze moglyby mnie podrywadz dziewczyny w irlandii polnocnej jakby chcialy. Tylko nie wiem czy jak odezwe sie po polsku czy je to nie wystraszy, ze jestem biednym polaczkiem?

rany jestem zmeczona miało być : jak anglik podrywa polke to chodzi mu na 99% o bzykanie

Gość celle
po porannej toalecie zawsze przed podmyciem grzebe sobie w cipuchnie i zbieram zapachy intymne na chusteczke higieniczna która wieczorem przykładam potajemnie mojemu lubemu do nosa,po takim zabiegu staje sie spokojny i czesto snią mu sie ryby

Gość de kruk
oo właśnie zabrakło podszywu... bez tego to żaden temat nie intnieje czyli mówicie, że w większości to tylko na seks można tylko liczyć...

Gość de kruk
a tak teraz troche z innej beczki, czy Wy dziewczyny jak macie propozycje seksu przez anglika to korzystacie z niej? czy szybko odmawiacie lub zmykacie z pubu?

ja z checia przyjmuje taka propozycje.

Gość de kruk
naprawde czy to podszyw?

Gość suziiaa
a zresztą ja nie jadę tam szukac faceta a zwiedzać, tak tylko zapytałam, bo miła by była jakas odmiana, tym barziej, że już raz bardzo spodobał mi się jeden Anglik, ale potem nagle ja zniknęłam (przyczyny niezalezne ode mnie) i do nieczego nie doszlo... oamiętam, ze widziąlm tam wielu naprawdę przystojnych męzczyzn :-)

Gość de kruk
bo ja korzystam natychmiast . dlatego nosze ze soba wazeline

Gość mi sie wydaje ze nie
to podszyw jak zwykle na kafe

Gość pauuuulina
ja zawsze w pubie stoję blisko drzwi, aby jak coś to zaraz wychodzę z potencjalnym klientem

Gość hahahha dobre