Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniekkkkkkkkkkkk

cytaty

Polecane posty

Gość maniekkkkkkkkkkkk
nikt nie zna angielskiego

Gość maniekkkkkkkkkkkk
proszeeeeeee

If one day I have a daughter and my daughter wants to be a model, I would never let her! Jesli kiedys bede mial/miala corke i ona bedzie chciala zostac modelka nigdy jej na to nie pozwole!

ten jest fajny: Here in the big city people spend their time thinking about work and about money; they don't give some value to friendships and it can be depressing. Tutaj w duzym miescie ludzie spedzaja swoj czas na mysleniu o pracy i pieniadzach: nie daja wartosci przyjazni i to moze stac sie depresja ( nie jestem pewna co do slowa depressing) ale to chyba depresyjny.

Gość maniekkkkkkkkkkkk
dzięki

I'm from San Salvador. It is small compared to Sao Paolo. We are really slow there. People work half a day and then go to the beach. People have time. Jestem z San Salvadoru. Jest to mala miejscowosc pod sao paolo. Jestesmy tutaj bardzo wolni(powolni). Ludzie pracuja po pol dnia a potem ida na plaze. Ludzie maja czas.

From my hair to my toes to my nails, everything's fake. Everything! Even my heart is fake. Od moich wlosow do moich stop do moich paznokci wszystko jest nieprawdziwe(podroba). Wszystko! Nawet moje serce jest nie prawdziwe(podrobione) Fake to znaczy cos falszywego,nieprawdziwego,podrobionego.

nie chce mi sie juz ;( Masz jeszcze jeden :P Mam nadzieje ze pomoglam ;) If you look around Brazil you see pregnant women everywhere. Here you don't see that as much. There the only thing they do is babies, babies, babies! Especially the poor families. Jesli spojrzysz/spojrzycie na Brazylie zobaczysz/zobaczycie wszedzie kobiety w ciazy. Tutaj nie jest ich az tyle. Tam jedyna rzecza sa dzieci dzieci dzieci! W szczegolnosci biedne rodziny.

When I help someone, I lose 0.01% of my ego. Kiedy komus pomagam,gubie 0.01 mojego ego.

Gość maniekkkkkkkkkkkk
dzieki za pomoc

Sex is for after marriage. They have to respect that this is my choice. If there\'s no respect, that means they don\'t want me. Seks po ślubie. Oni muszą szanować, że to jest mój wybór. Jeśli go nie szanują, to znaczy że mnie nie chcą. W każdym razie coś w ten deseń :P

You don\'t have to have an attitude if you\'re famous. Nie musisz się ustosunkowywać, jeśli jesteś sławny.

When I started, I was too young to know what I wanted. But today I would like to be a doctor. I want to be a pediatrician. Kiedy zaczynałam, byłam za młoda żeby wiedzieć, czego chcę. Ale dziś chciałabym być lekarzem. Chcę być pediatrą.

Gość głupie te wypowiedzi pseudo mo
delki

Gość lllllllllllllllllllllllllll
lllllllllllllllllllllllll