Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 bo ja tak :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 ja piję z rodziną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oplątany dzikim winem 0 Napisano Marzec 23, 2008 tylko czystą, staram się nie mieszać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Termosik 0 Napisano Marzec 23, 2008 Yes :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 wypiłam trzy kieliszki wina do śniadania i mi szumi we łbie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oplątany dzikim winem 0 Napisano Marzec 23, 2008 ja wypiłewm narazie prawie ćwiartkę Absolwenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 ale za to kurwa nie palę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Marzec 23, 2008 tylko koszerną wódkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tylko się nie odwodnij Napisano Marzec 23, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unijny liberał 0 Napisano Marzec 23, 2008 pudło! zakaszam swiatecznym ciastem migdalowym posypanym tarta cebulką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 pożarłam jajka, zagryzłam mazurkiem... słabo mi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lara27 0 Napisano Marzec 23, 2008 piję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneta8503 0 Napisano Marzec 23, 2008 taaak...ja pije na 100-we bo sa jutro moje urodzinki :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Marzec 23, 2008 a to dobrze... nie jestem sama :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiaatuuszeek Napisano Marzec 23, 2008 oczywiscie ze tak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusesitaaaaa Napisano Marzec 23, 2008 a jak tam , puszczasz bąki podczas sikania ? I czy jakoś inaczej, niż zwykle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suziiaa Napisano Marzec 23, 2008 ja nie piję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Profesorka 0 Napisano Marzec 23, 2008 Pewnie :P ale tylko dobre wino :P a co mi tam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 u nas w domu z rodzina sie pije po kielichu dziadkowej wódzi :) ja nie pije. jakas zdechła jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 swieta sa, nie bede cie denerwowac :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suziiaa Napisano Marzec 23, 2008 mnie boli gardło, własciwie to drapie bo to chyba początek jakiejś wirusowej infekcji... co można zrobić domowym sposobem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielica1979 Napisano Marzec 23, 2008 jeszcze nie ,ale pic napewno bede! ha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Marzec 23, 2008 u mnie na obiedzei swiatecznym tez bedzie pare butelek wina ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u nas w domu najwyzej Napisano Marzec 23, 2008 kieliszek wina do obiadu( jak zwykle zresztą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anielica1979 Napisano Marzec 23, 2008 suzia, sądze iz dobry temat wybralam ,kielicha i bedzie okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 pojęcia nie mam kto to jest ilonka :o też jakaś fanka spiętego? :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 o kurwa :o od przezarcia mozg mi sie zlasował nie pale glupa, zapomnialam nie skojarzylam ide skoczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 rąbie tak, że aż się chata trzęsie :D a sex... mmmmm.... klepki ci się przestawiły kochana, ale spoko. udawanie iwonki fajowa rzecz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
outsiderka 0 Napisano Marzec 23, 2008 ilonki, nie iwionki. czas spac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anka.julia 0 Napisano Marzec 23, 2008 MARTINI.... BIANCO... EH ALE MI SIE KONCZY ZA CHWILE I CO TERAZ?:) POZDROWIONKA ZDROWKO WASZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach