Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam lat 34...

starszy z o wiele młodszą

Polecane posty

Gość Adam lat 34...

Witajcie! Poznałem ostatnio w pracy słodka,wykształconą i rezolutną młoda dziewczynę.Jest śliczna bardzo dobrze mi się z nią rozmawia na wspólnych lunchach pracowniczych..i miałbym ochote zaproponować jej jakieś spotkanko po pracy na małego drinka , pizze ,kolacje...tylko mam pewne obawy mam 34 lata...jestem człowiekiem wolnym po paru nieudanych związkach a ona ma dopiero 21 lat.... czy taka różnica 12 lat...jest duża? ja się zaangażuje a ona zamieni mnie za 3 miesiące na nowy młodszy model... ma ktoś doświadczenia z młodszymi o tyle kobitkami min w moim wieku? Jak myslicie warto w to się wplątywać?

każda jest inna najpierw zaproponuj spotkanie, zobaczysz jak zareaguje poznasz jej zdanie, sprawdzisz czy przeszkadza jej różnica wieku spróbuj, nic nie tracisz

Gość najpierw naucz
sie liczyc :o

Gość Adam lat 34...
Mam jej nr tel może wysłać smsa? z pytaniem o jakieś spotkanie cz lepiej we wt w pracy ją zagadnąć? Wczoraj zrobiła mi niespodziankę i pierwsza wysłała życzenia...wyprzedziła mnie..zrobiło mi się niesamowicie ciepło na sercu:)

a jakie to wykształcenie w wieku 21 lat mozna juz wysokie mieć?

Gość Adam lat 34...
nie doszukuj sie czy to 12 czy 13 lat...za miesiąc skończę 34 więć mam jeszcze 33..ale rocznikowo 34:)

Gość Adam lat 34...
nie chodzi mi o papierek..dziewczyna zaradna życiowo..dużo przeszła...rezolutna,śmiała, pełna uroku....bezpośrednia pełna pasji..zna ją i obserwuje od pół roku... a papierek...za 3 mies broni licencjata...

to wbrew pozorom wiele nie jest. Oglądałam ostatnio reozmowy w toku (stary odcinek bardzo) i było o różnicach wieku w małżenstwach- był tam 3 pary o róznicy 30-35 lat :P:)

Gość Adam lat 34...
boje się tylko czy aby na pewno wolna...mówiła,że nie ma mężczyzny teraz w jej sercu...zajmuje się praca a miłości nie szuka..przyjdzie kiedy się będzie najmniej tego spodziewała-jej słowa.

Gość Adam lat 34...
Madchen i wszystkie młodsze od mężów???? czy odwrotnie też?? np ona 50 a on 25:D

to zae wiele nie jest nie chodzilo mi o to wyksztalcenie tylko o te roznice wieku:P to była tylko taka moja wstepna ciekawosc z tym wyksztalceniem i wscipskosc:P ja bym polecała probowac i w ogole sie Tym nie przejmowac, bo jak Ty zaczniesz panikować to ona juz całkiem sie przerazi i zacznie analizowac sprawe. Naprawde to norma w dzisiejszym swiecie. :)

Gość a ja wam powiem ze
eee tam chlopie prubuj co ci szkodzi zobaczysz jaka jest naprawde tylko jak ja lepiej poznasz no nie??

Gość AnjiaaniTy
ok nie kloccie sie o miesiac w ta czy w ta, moim zdaniem roznica jest za duza Ty masz 34 lata juz myslisz o zalozeniu rodziny a ona jest mlodziutka ma tylko 21 , podam przyklad moj brat ma 32 a jego dziewczyna 23 i co? ona ma pstro w glowie a on juz mysli powaznie nie mowie ze wszyscy tacy sa a drugi przyklad to moja mama miala 21 jak poznala mojego tatuska mial 35 i co? rozwiedli heh heh zdradzal ja i wogole zreszta nie o tym mowa byl chorobliwie zazdrosny !@!!!! stawiam na nie

Gość arturowaaa
ja powiem tak....jestem dwa lata z związku ze starszym od siebie facetem o 14 lat... ja mam 20:)i jest...wow...z tym ze ja podchodze do zycia troche inaczej niz wiekszosc dziewczyn w moim wieku.ale Ty sie bierz za nia i nie czekaj za długo a ja zycze Ci powodzenia

2 pary były takie ze konbiety młodsze. ale była jedna zabójcza para! Kobieta - Pani Genowefa 65 lat i chłopaczek taki pocieszny 30 latek w okularkach . i juz sa malzenstwem. Znała go od niemowlęcia. I ROZPRAWICZYŁA GO:D Gennowefa była bardzo dumna z tego faktu.

Gość Adam lat 34...
oki Madchen wybaczam:) tylko chciałbym ustawić się z nią juz we wtorek...zaraz po pracy np..myślicie,ze wysłanie dziś smsa bedzie taktem? pierw zagadam jak mijają święta..potem zaproponuje spotkanie(w kolejnych smsach)...hym?

Gość bez przesady123
różnica nie aż tak duża moja koleżanka ma męża 14 lat starszego i mają dwóch synów świetnie się dogadują no i o to chodzi wiek nie jest najważniejszy w partnerstwie

Ja myśle że próbowac warto :) Jest pretekst do rozmowy - temat świąteczny :P:) Pisz do niej moim zdaniem pisz:)

Gość Adam lat 34...
o jaaaa... z ta Genowefą to nieżle;) Mi aż trud uwieżyć,żę tak ładna , zgrabna dzieczyna i o takim podejściu do życia(bardzo dojrzałe,ojciec jej mamę zdradzał..zwierzyła mi się i bywa bardzo ostrożna co do mężczyzn)..jest sama...

moja żona jest ode mnie młodsza 7 lat i uważam że jest to max, i tak myślę że o trzy lata jestem za stary

Gość Adam lat 34...
Napisałem:)...czekam na odpowiedź:) bezinteresownie pierw typu..Hej jak mijają święta? Pozdrawiam. :):) żeby wiedziała jak mi serce biło jak wysyłałem tego esa...

Gość to jeszcze nie jest bardzo
duza roznica wieku te 13 lat ale wiele zalezy tu od tej dziewczyny jak ona podejdzie do waszej znajomosci i czy jej nie bedzie przeszkadzac ta roznica wieku

kiedyś sie moze dowie. :) A aż tak zdziwiony że sama w wieku 21 lat jest ot nie badz:P to że na kafe to juz jest uwazana za stara panne przez niektore topiki - to juz inna (chora) sprawa:D :)

słodki jestes:D mi sie wydaje ze smsem mozesz "wybadać grunt" ale lepiej zaproponować spotkanie w cztery oczy

no Adaś musisz mieć intuicję Einsteina, żebyś nie był w sytuacji że będzie z tobą na zasadzie z braku laku to i kit dobry, i jak się znajdzie młoszy to ciebie w trąbę puści...ech

Gość Adam lat 34...
Zartujesz Madchen 21 i stara panna? przeciez to bardzo młoda kobieta...jeszcze. Ludzie to jednak mają nie pokolei w głowie niektórzy y 21latke nazywać starą panna.. Odpisała:):):)...Hej Adaś! Święta u rodzinki za miastem...najadłam się i caly czas chodze z uśmiechnięta buźką..fajnie,że we wtorek już do pracy masz gotowy plan konspektu?jak Twoje świeta? Jupiii...:) zadała 2 pytania..czli jest chetna do dalszej konwersacji:) Dziękuje Wam za dobrą rade:).. tylko co dalej..heh

Gość Ja bym cie nie chciala
stary juz jestes i przezyty miales pewno kilka bab... zreszta cos z toba nie tak skoro z zadna kobieta w podobnym do twojego wieku nie jestes na stale