Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granika

tabletki antylkoncepcyjne na cerę?

Polecane posty

Gość granika

mam dość duże problemy z cerą, a słyszałam że po tabletkach natykoncepcyjnych ma się ją ładną, znikają pryszcze i koloryt się wyrównuje. nie współżyję i zastanawiam się czy ma sens branie tabletek anty tylko ze względu na cerę. jakie w ogóle są konsekwencje po tabletkach? cera to dla mnie naprawdę duży problem :(

Gość anteczka
ja poszlam do ginekologa z cera i przepisal mi cyprest ktory jest na problemy tradzikowe spowodowane nadmierna iloscia hormonu meskiego czyli testosteronu po 2 miesiacach jak reka odjal ale gdzie niegdzie na plecach mam blizny po tradziku :( ale ogolnie pomoglo w 100 %

Gość łola
anteczka a jak odstawilas to powrócilo wszystko czy jak?

Gość granika
po prostu nie wiem czy te tabletki nie spowodują jakichś innych skutków ubocznych. ja już nie mam siły do tej mojej cery :(

Gość lothorien
a ile masz lat? wiesz co, tez mialam problemy i one po prostu minely.... musialam przczekac niestety... a tabletki.. wiesz biore, ale na poczatku czulam skutki uboczne i jesli nie chcesz zapobiegac ciazy nie radzilabym CI ich przyjmowac... mowia ze sie od nich nie tyje, ale wiekszosc tych tabletek, ktore sa dobre na tradzik powoduja tycie - to z moich obserwacji kolezanek. Mi uroslyu piersi ale to akurat dla mnei dobrze ;) chcialam sie Was dziewczyny zapytać czy moze wiecie cos na temat czy alkohol lub inne używki blokuja działanie tabletki antykoncepcyjnej?

Gość granika
17. skoro tak piszecie, to chyba faktycznie dam sobie spokój z tymi tabletkami. ech, tylko co zrobić z tym paskudnym trądzikiem?