Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthe

NIE CHCĘ TEGO DZIECKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Ale Ty tego lekarza prosiłaś o Postinor? Czy o coś innego, bo zwątpiłam :o Szczerze to się nie spotkałam z tym, żeby lekarz odmówił Postinoru. Niektórzy odradzają, marudzą, ale nie odmawiają. A prywatni to już praktycznie nigdy nie mają nic przeciwko. Tabletka wczesnoporonna? Postinor? A spirale zakładają? Pigułki przepisują? (toż pigułki, fakt faktem rzadko, ale jednak - też uniemożliwiają zagnieżdżenie się zarodka w macicy). :o Ja też jestem przeciwna aborcji, ale Postinor jestem w stanie zaakceptować, są przecież w życiu różne sytuacje. Szczerze mówiąc to nie chce mi się wierzyć. Choć może w małych miasteczkach jest takie skrajne dewoctwo... Ale mało prawdopodobne by dotyczyło kilku lekarzy. Tym bardziej że lekarze to bardziej "szkiełkiem i okiem" pojmują świat, niż religią. Nie wiem co myśleć o tym, co piszesz. Bądź co bądź - jeżeli dziecko jest, to jest i tyle. Pewnie będziesz musiałą przerwać studia, ale nie łam rąk, dzieci odchowasz i może uda się coś zaocznie zrobić.

albo się wreszcie nauczysz,że na kafe to Cie zjedzą i nic dobrego nie usłyszysz. Twój brzuch i Twój problem-----jak się postarasz to załatwisz ;)

Gość paolina pa8
niedobrze mi sie robi jak widze takie napisy niechce tego dziecka,marthe mozesz juz sobie darowac i isc sobie na jakies inne forum ?????

Gość Artigiana
Masz męza dziecko i boisz się rodziców? OSZALAŁAŚ??!! Wiesz ile kobiet oddałoby 10 lat życia za to żeby mieć choć jedno dziecko a Ty może nosisz drugie i piszesz takie pierdoły?!! Dorośnij!

Gość autorka bez skrupułow
nie odpisze.Poszla sie wieszakiem wyskrobac zeby nie zawiezc mamusi:-o:-o-:-o

Cóż za dojrzałość... Kochałam się bez zabezpieczenia, nie poszłam po tabletki wczesnoporonne, ale dziecka nie chce:O

Gość marthe
jeszcze nic nie wiem - NIE USUNĘ DZIECKA JEŻELI OKAŻE SIĘ ŻE JESTEM W CIĄŻY....Po prostu boję się jak to będzie. Jak dam radę z zaopiekowaniem się młodszym dzidziusiem...ehhh ciężko mi...

Gość a ja mam podobną sytuacje
mam dziecko 7miesięczne ,kochałam sie w dni płodne stosunek przerywany i już kilka dni spoźnia mi się okres...dodam tylko że mam nieregularny okres. Mam nadzieję że ciąży nie będzie:O ale na razie nie mam zamiaru się przejmować tym..... dodam tylko że mnie lekarze z względów zdrowotnych i komplikacji przy porodzie odradzali kolejną ciąże.... myśle że nie powinnaś być w ciąży......jak karmisz i jeszcze nie dostałaś okresu:)

Gość marthe
ALE JA MAM WSZYSTKIE OBJAWY - ŚLUZ, POBOLEWANIE W DOLE BRZUCHA, METALICZNY SMAK W USTACH, BÓL PIERSI ITD. TEST WYSZEDŁ NEGATYWNY ALE MINEŁ DOPIERO 6 DNI OD STOSUNKU...NIBY ROBIŁAM TAKI TEST KTÓRY WYKRYWA TAKA CIĄŻĘ ALE ONE CZĘSTO KŁAMIĄ...

marthe, po 6 dniach od stosunku płodnego nie wykryjesz ciąży ponieważ nie doszło jeszcze do zagnieżdżenia, które zapoczątkowuje burzę hormonalną i możliwość testowania!!!

Gość sama sobie wmawiasz
objawy

też mam wrażenie że dostaas obsesji i za bardzo obserwujesz swój organizm- wszystkie wymienione objawy mogą mieć zupełnie inna przyczynę- np małe zaburzenie hormonalne- ty wiesz w ilu ja by byla ciążach ze względu na objawy?? ;) nie artw się na zapas a na przyszłość masz nauczkę że pod żadnym pozorem niewolno kochać się bez zabezpieczenia jeśli zajście w ciąże to dla ciebie rzecz nie do zniesienia

Gość marthe
boże sama już nie wiem....kiedy mogę zrobić kolejny test??