Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula-inka

bolace kolana

Polecane posty

wiecie co? i Ty rowniezx autorko topiku jestes gorsza od Niej, bo, ona Ciebie przeprosila, przynala sie do bledu, a czlowiek ma do tego prawo a Ty nie potrafisz tego zrobic, ale nadal ja obrazasz? masz sie za kogos lepszego od Niej? wybacz, ale ostatnie posty byly w porzadku, a poza tym uwazam, ze jak ktos pisze Ci, ze masz raka, i Ty od razu to Lykasz i wybierasz sobie chorobe ktora wydaje Ci sie lepsza, to chyba swiadczy wylacznie o Tobie? uwazam, ze jestes niemila i tyle, a ja tez cos na ten temat wiem, i wiem jedno, to o czym piszesz moze wskazywac na tysiace chorob, czesc z nich zostala wymieniona wyzej, zabawne ze osoby od razu lapia to co najgorsze uwazam, ze laska Cie przeprosila, a tak na marginesie nie powiedziala niczego zlego, tylko tyle, ze nie wiesz nic o tej chorobie i, ze z tego moze wynikac twoje podejscie, w ktorym miejscu urazila Ciebie, skoro faktycznie przyznalas ze nic nie wiesz na ten temat? nie widze tu wyzwisk, przeklenstw... fakt, ze nie kazdy moze o wsyztskim wiedziec, ale chyba z tego powodu nikt na Ciebie tu nie napadl?

Gość a mi sie wydaje
ze to autorka topiku ciagle pisala, tylko z roznych kont, wiec ja tez mam juz wyrobione zdanie nie dosc, ze hipochondryczka, to jeszcze z rozdwojeniem osobowosci, zabawne ksywy, kasia 1, kaska 2... no wlasnie...eh, szkoda dziewczyno, ze nie potrafisz docenic pomocy, ale dalej sie bedziesz wzburzac, obrazac..nie zakladaj topiku nastepnym razem, ale powiedz wyraznie, ze chcesz uslyszec, ze masz raka..kazdy Ci to napisze i wilk bedzie syty i owca cala ludzie wymienili Ci tu rozne choroby, a jest ich pewnie jeszcze wiecej, a Ty piszesz ze sa przemadrzalymi idiotami, wiec po co pytasz o czyjac wiedze, skoro za chwile ich zbluzgasz?

Gość nieporozumienie
To jest forum , aby sobie pomagać , a nie obrazać i sugerowac RZS albo RAKA!!!!! Przeczytaj dokladnie i nie obracaj kota ogonem. Autorka grzecznie tylko zapytala a co usłyszała ?Bądż obiektywna i czytaj do końca. Jak tak bedzie wyglądać pomaganie sobie to forum może przestać istnieć.

Gość to znowu ja ja
wiec weszlam i co widze? ja wymienilam wyzej tylko co to moze byc, od chondromalacji po ciala hoffy, to jest moja wypowiedz, ja w zyciu nie sugerowalam raka ... zrobil to ktos inny, ale zlosc autorki skupila sie na mnie! bo ochrzanilam ja za to, ze chce miec RZS! ale jak ktos napisal, jej ze moze miec raka, to jeszcze wziela to za dobra monete..wybaczcie ale ja czegos takiego nie rozumiem... z reszta nawet gdybym tak pomyslala, akurat bym tego nie napisala, napisalam dziewczynie zeby poszla do lekarza, a dopiero kiedy napisala, ze ma nadzieje, na RZS to sie troche zdenerwowalam, bo znam takich ludzi co na to choruja, i moze sie to wydaje niczym, ale tak nie jest, wiec tylko dlatego mnie ponioslo! a wybieranie sobie choroby sposrod raka a RZS, nie no gratuluje... poza tym jak mowie troche zloszcza mnie takie zachowania, na sile szukania sobie choroby i jeszcze oburzanie sie jak ktos zwraca na to uwage, mam do czynienia z ludzmi ktorzy cierpia a ciagle mysla jednak pozytywnie, wierza, ze bedzie lepiej... z reszta ja nic nie mowie juz, przeprosilam, ale autorka dalej rzuca obelgami w moja strone...brak slow

Gość to znowu ja ja
wiec prosze Ty naucz sie czytac...blad zrobilam, ze zmienilam swoja ksywke, ale niechcacy, po prostu nie zwrocilam uwagi ja pisalam pod idz do lekarza..nie sugerowalam raka!

Gość RADEK 222
witam wszystkich jestem tu nowy i mam problem z kolanem takiego typu ze miałem atroskopie kolana mineło 3 dni cwicze i jak chodze to czuje kucie w kolanie od zewnętrznej co to moze byc lekaż mi mówił ze mam naderwane więzadło krzyzowe przednie i wycioł mi błone maziową bo była przerośnięta proszę o pomoc