Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez tak mam ale juz

spodnie dzinsy z wyższym stanem

Polecane posty

Gość tez tak mam ale juz

czy to nie takie troszke " babciowe" jak na 25 letnią dziewczyne ??

Gość tez tak mam ale juz
???

Gość tez tak mam ale juz
???

Gość tez tak mam ale juz
spódnice tez nosze ;)

zalezy jak wysoki jest ten stan. niektore fasony sa okropne, a niektore calkiem calkiem :)

Gość ksenna
Ja preferuje tez tylko jeansy z wysokim stanem! Na moja figure idealne, wygladam w nich sexy i elegancko.

Gość tez tak mam ale juz
ale to jakas firma czy takie zwykłe??? u mnie w sklepach sa takie ale jakby dla pan bardziej puszystych ...mają oczywiscie mniejsze rozmiary...

Gość tez tak mam ale juz
ja mam 170 cm wzrostu i waze 65 kg....niby moze byc ale jak zakładam te biodrówki to mi sie wydaje ze wszystkie jakos krzywo uszyte bo mi na tyłek nie wchodzą :( jak poszłam do sklepu i poprosiłam o rozmiar 30 to pani popatrzyła i stwierdziła ze takich duzych to nie mają:( a jak poszłam do tego sklepu to pani wyszukała bo mały rozmiar ;) nerki nie bolą bo zakryte i nic nie wyłazi....tylko mam wredne kolezanki, które stwierdziły ze wygladam jak stara babcia:(

Gość tez tak mam ale juz
nie no do takich jak na zdięciach to trzeba byc szczuplutka bardzo :(

nie przejmuj się wcale. ja nie mogę biodrówek nosić bo mi z tyłka spadają. te z wysokim stanem są wygodniejsze, nic nie poprawiam, nie podciągam, w nery mi nie wieje. co do \"babciowatości\" - wszystko kwestią dodatków.

Gość tez tak mam ale juz
podobają mi sie jedne takie niewycierane ( tego tez nie znosze w dzinsach a jezeli juz to niewiele) są ciemne i bardzo ładnie na pupie lezały, nawet sie szczuplej wygląda :) i tylko 55 zł ;) chyba wybiore sie na zakupy :) a dodatki...hmmm no reszta to raczej normalnie, uwielbiam te modne teraz tuniki, jakies duze torby, baletki albo na niewielkim obcasie, rózne kolory i korale :)

kupilabym sobie ale niestety jestem za chuda i wszystko mi odstaje :(

Gość tez tak mam ale juz
własnie mi jedna wredna powiedziła, ze chyba by padła gdyby bedąc facetem zobaczyła mnie w takich spodniach :(i ze zadne mnie nie bedzie chciał

Gość o matko jedyna co za palant
co to za facet co patrzy jakie spodnie ???? jakis lalus , pewnie nie liczy sie dla niego co masz w głowie tylko co na dupie :( to współczuje

Gość skslslsls
No nie da się ukryć, że to są dzinsy-antygwałtki. Tudzież wyglądają jak z supermarketu, bo tam takie po 5 zł lezą.

Gość nie obecnie króluja na
wybiegach, tylko że do nich też trzeba mieć figurę.

Gość tez tak mam ale juz
no to moze powinnam w ogóle zrezygnowac z dzinsów bo mam kilka kg za duzo ??? :( albo lepiej nie bede z domu wychodziła :( a na drogie w markowych sklepach mnie nie stac :(

Gość eeee tam
jeansy maja to do siebie, ze potrafią umiejętnie zakryć mankamenty figury jak i podkreślić jej zalety - trzeba tylko dobrać odpowiedni fason. :)

Gość tez tak mam ale juz
no to ja chyba tego fasonu nie umiem dobrac :( wszytskie jakby mi z tyłka spadały :( a naprzymierzałam sie chyba z 50 par ostatnio az babka w sklepie była na mnie chyba zła bo nie kupiłam zadnych:(

Gość modelka
jeansy ze stanem typu gorset ? swietne , modne i trendy !!! najlepsze do bluzki koszulowej z zabotem odlot :)

Gość tez tak mam ale juz
nie, nie otakie mi chodziło bo to na wychudzone lale ;)

Gość skslslsls
Dziewczę, ona nie o takich pisze jak na wybiegach tylko zwyczajnych dzisach z trochę wyższym stanem z Carrfoura.

Gość raoamma
Nie rozumiem was, szczerze mówiąc. Mam duuużo więcej lat od was, a nie ubrałabym w życiu wysokich dżinsów, bo są po prostu obciachowe.

Gość tez tak mam ale juz
nie chodzi o wiek tylko o sylwetke

Gość raoamma
I wiem, że z początku jest takie uczucie, jakby spadały z pupy, ale do tego można się przyzwyczaić. No i biodrówki bywają też wyższe i niższe. Biodrówki poza wszystkim, są znakomicie bardziej wygodne, od takich wyższych to może boleć żołądek, tak obciskają.

Gość raoamma
No to trzeba popracować nad tą sylwetką! Wstyd żeby młode dziewczyny chodziły w babciowych spodniach, naprawdę.