Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez tak mam ale juz

spodnie dzinsy z wyższym stanem

Polecane posty

Gość frrfrr
a ja to mam juz dosyć tych biodrówek :/ nie można normalnie usiąść bo gacie wystają, co to za spodnie :o szukam normalnych, ale wszędzie teraz tylko biodrówki. a dla mnie wyższy stan jest wygodniejszy bo mi wlasnie nie obciska brzucha, ani jajników tak jak biodrówki.

Gość tez tak mam ale juz
tylko ja załoze taką bluzeczke krótsza to smiesznie to wygląda:( i nie chodziło mi o te spodnie z carrefura, bez przesady ale w sklepach jest sporo takich spodni z ładnymi , modnymi fasonami z tym wyzszym stanem .....

Gość brzuchataaa
A mnei w biodrówkach najbardziej wkurza to, że właśnie z tyłka lecą. ja jestem cała szczupła, tylko neistety brzuch mam wystający. No i co - niby spodnie z tyłka lecą, a sadło wystaje. A jak się paskiem ścisnę, to jest jeszcze gorzej, bo ten pasek pod brzuchem i ciśnie i jeszcze bardzije go uwydatnia. Błędne koło. A z drugiej strony...podwyższony stan mi się nie podoba...kojarzy mnie się ze spodniami, w których chodziłam w podstawówce :P No chyba, że ten z wybiegów...ale to zupełnie co innego ;)

Gość kjhkjh
myslicie ,ze te z wysokim stanem sie przyjma? po biodrowkach nagle po same cycki !sa troche smieszne.......

Uwielbiam biodrówki, innych spodni nie noszę, nienawidzę tych z wysokim stanem :O A teraz jest moda na te wysokie i nigdzie nie mogę sobie znaleźć fajnych biodrówek, wszędzie takie gacie aż pod pachy :O

Gość iuiuiu
powiem wam tak.mamy z mezem sklep ze spodniami jeansowymi.ja oczywiscie co dostawe 3-4 pary bralam.no i nazbieralam tego.fasony jakie chcesz.wczesniej byly troche wyzsze potem biodrowki.lazilam w tych biodrowkach bo moda taka.plecy mi zima wylazily i wkurzylam sie.polazlam do szafy po "starszy model"i KURDE RAJ!!!!nic nie wylazi ,gacie na miejscu ,cieplo w plecki tyle ,ze faktycznie wysokosc babcina(model mlodziezowy)nawet moj maz tak nazywa wysokie spodnie-babcine-bo takich szukaly starsze panie.mam to w d***e.teraz nosze tuniki,swetry wiec jakie one wysokie wiem tylko ja.wygodne jak cholera tyle ,ze cos piekna w nich nie jestem jak sweterek podniose.........

Gość tez tak mam ale juz
no ja własnie lubie takie tuniki i dłuzsze swerty ale czasami załoze jakas fajniejszą bluzeczke to koszmar :( juz i tak zostałam okrzyknieta stara malenka :(

Gość uupppupupuuuuuupppppp

Gość fajnie leżą te z
wyzszym stanem , nawet te "babciowe", ładnie sie układaja na pupie i jak maja ta lajkre ( nie wiem jak sie to pisze ;) to juz super i w nery nie wieje ale to tylko do tunik i dłuzszych sweterków :(

Gość nina_z_konina
strasznie trudno jest dobrać odpowiednie spodnie do figury. Biodrówki nie wszystkim pasuje i nawet jak są mega modne to lepiej z nich zrezygnować. Ja dopiero jak znalazłam wskazówki jak dobrać spodnie to wiedziałam co jest dla mnie najlepsze. Od razu wywaliłam biodrówki bo okazałosię że mnie optycznie pomniejszają:) baggy jeans cechy: szerokie nogawki na całej długości, luźne, obszerne, flares cechy: bardzo mocno rozszerzone nogawki od kolan w dół (znane jako dzwony), bootcut cechy: lekko rozszerzająca się nogawka dopasowująca się do buta, low-rise jeans cechy: biodrówki, zapinane pod pępkiem, high waisted cechy: przeciwieństwo biodrówek, zapinane nad pępkiem, skinny jeans cechy: wąskie nogawki (znane jako rurki), straight jeans cechy: proste nogawki, taka sama szerokość przy kolanach jak i przy łydkach. Jeśli wiemy jakie rodzaje spodni mamy do wyboru możemy już dobrać coś odpowiedniego do sylwetki. http://nuclearts.pl/odziez-damska/jeansy-damskie-jakie-dzinsy-wybrac-czym-sie-kierowac-przy-zakupie-spodni/

Gość mały tyłek kompleksowo
Ja nigdzie nie mogę znaleźć na siebie dobrych spodni, albo cena nie ta, albo model źle leży, mam strasznie mały tyłek, to mój ból

Gość herbata z senesem
Do spodni z wysokim stanem sprawdzają się najlepiej bluzki wpuszczone do środka!!! Jesli mamy taki model spodni to jedynie ze zwężaną nogawką i do tego szpile!!!Jeśli mamy stan średni lekko plisowany i do tego bluzka z dekoltem to mamy zestaw rewelacja. Do zupełnie wysokich stanów dobrze wyglądają bluzki z żabotem. Nie uważam by takie jeansy wyglądały na babcine...Ja chodzę tylko w takich spodniach, czy to materiałowych czy jeansowych i nie dośc że super wyglądam to czuję się rewelacyjnie. Zresztą są to uniwersalne spodnie i do marynarki i do sandałó i do kozaków. Nigdy nie zauważyłam by ktos się naśmiewał z takiego typu spodni, zazwyczaj tylko słyszałam pozytywne opinie. A biodrówki z wystającym gaciami no niestety wyglądają okropnie obleśnie. W tym wieku trzeba wyglądac elegansko, uwodzicieslko a nie odrazu gacie pokazywac:)

Gość mały tyłek kompleksowo
Znalazłam spodnie w których faceci się będą za mną oglądać! Bootcuty z Diesla, ideał! http://originaljeans.eu/ Sprawdźcie :)