Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 233333

ale jestem zla -sponsor /

Polecane posty

Gość kasia 233333

Ale się wkurzylam :/ jestem z pewnym chlopakiem , od niedawna , uamwiamy się na jakies randki do kina itp . ja jeszcze studiuje a on pracuje ,w sumie zwykle to on stawia , ale ja proponuje ze zapłacę ,on się jednak zwykle na to nie godzi , ale czasami po dłuższej dyskusji place . W każdym razie ostatnio idziemy i gadaliśmy o jakimś klubie, i w sumie to po części prawda ze chodzą tam laski po to żeby znalesc sponsorów, ja na to powiedziałam ze właśnie, dlatego tam nie chodzę, (bo nie szukam sponsora) i ze jak na razie to rodzice mnie sponsorują;) oczywiście to był żart a on na to ze tak, ale ze czasami to on mnie sponsoruje://, ale się zdenerwowałam, przecież sam się upiera żeby płacić a ja nie jestem żadna dziwka żeby facet mówił ze mnie sponsoruje , ze czasami za kino zapłaci itd.:/ w końcu jedzenia ani ubrana mi nie Kupuje, ale jestem zła

Gość ZDECYDOWANIE WROCŁAW NR 1
wyluzuj się przecież zażartował sobie chłop[ak....

Gość kasia 233333
w koncu jestem tego warta. mama mi mowi żebym go pusciła kantem golasa. co Wy na to ? dziewczyny. tez puszczacie kantem golasów?

Gość kasia233333
wiem, w sumie mogl byc to zart ale ... strasznie sie wkurzylam , i szczerze powiedziawszy jak na razie nie mam ochoty sie z nim spotkac ://

Gość kasia 233333
tak naprawdę to to ja zmuszam go żeby się puszczał ze starszymi paniami a potem kupował mi za to ubrania, stawiał kino i kupował lody włoskie kręcone....

Wydaje mi sie ze chlopak zartowal takze nie powinnas sobie za bardzo brac tego do serca. Moj maz tez czasem ma takie zagrania bo akurat jak sie poznalismy to tez bylam bez pracy no i jak sie gdzies szlo glownie stawial on. Ale wiem ze sa to zarty bo zaraz potem sie przywoluje sam do porzadku i mowi, ze to byla jego najlepsza inwestycja w swiecie:)))

ja bym sie na pewno obrazila. i nie jestem sztywna tylko dlatego ze nie zycze sobie i uwazam w zlym tonie taki zart od kogos z kims znam sie dosc krotko..

Gość kasia 233333
chyba ze zgodzi sie na placenie za spotkania ze mną

ja nie jestem sepem i pewnie dlatego mi to przeszkadza ze ktos mnie tak nazywa , i w ogole jakbym szukala sponsora to bym znalazla sobie faceta ktory ciagle by mi kupowal drogie prezenty a nie stawial kino czy kregle ://

ej ludzie ludzie jak masz ochote sluchac takich rzeczy prosze bardzo, mnie bawia zarty w lepszym stylu. na szczescie moje towarzystwo jest troche bardziej zabawne..

kurcze jestesmy razem miesiac powiedzmy a on tu ze mnie sponsoruje ... Dobra sama zaczelam te zarty ale rodzice to co innego oni faktycznie daja mi na wszystko kase i to nie oznacza wcale ze jestem dzi...

Gość awsew
:-/

Gość pewien facet
daj spokuj dziewczyno to juz nawet pozartowc sobie nie mozna , przeciez nic Ci takiego nie powiedzial , bez przesady :/