Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna mar23

pocałunek..odrazu seks??

Polecane posty

Gość Joanna mar23

Kiedy ja tylko namietnie pocałuje mojego faceta(z jezyczkiem) on odrazu masuje mi piersi..czuje jak jest po chwili gotowy i ma ochote na cos więcej(ciągnie mnie na łózko)...a ja mam ochote go tylko pocałowac przytulic sie nie w glowie mi seksualne amory..czy na wszystkich was tak działa kobiecy pocalunek???czymoj to jakis zbokol?:>

Gość Joanna mar23
przeszło rok..dokładnie rok i 3 miesiące..ale widujemy się raz na tydzień..ale jak coś to juz na cały dzień/noc/wieczór bynajmniej...mieszka w innej miejscowości niz ja.. na poczatku myślałam ,że to bo jesteśmy krótko..ale czas mija a on taki sam :)

Gość Joanna mar23
Nać masz jakies doświadczenia???

Gość ja mam tak samo
ba przytule sie do niego a on juz zaczyna sie do mnie dobierac ;/

no ma chyba temperamwent..a poza tym widujecie się rzadko. Ja z moim widuję się codziennie i on się codziennie dobiera...:D facec tak mają. Ale Joanno, pewnie ejsteście dość młodzi, nieprawdaż?

Gość Joanna mar23
Nać.. ja tak mam 23 lata...mój facet ma 34 lata..wiec heh należy raczej już do wieku średniego:)

o kurde:D właśnie tak obstawiałam, że On będzie w Twoim wieku :D no to chyba jest na Ciebie bardzo napalony :d oby mu tak zostało, bo w tym wieku to ponoć się zmienia. Fajnie masz :)

Gość Joanna mar23
i właśnie dziewczyny mnie to dziwi bardz..facet po rozwodzie ma dziecko z inna kobieta...a tu prosze chyba zeczywiscie ma temperament. ale chyba dla mnie to za dużo...jka dziewczyny mu dac lekko do zrozumienia zeby przystopował? ze chcialabym sie tylko do niego przytulic?

żartuj ;) ze chcialas sie tylko poprzytulac, a on odrazu reaguje :P tylko, ze wlasnie najgorsze, co mzoe byc to niedobranie sie tempreramentem...ma rozwod..nie chce oceniac..ale wiesz, dlaczego? czy czasem nie rpzypadkiem wlasnie z powodu niedoboru temperamentami? czesto tacy faceci zdradzaja, gdy ich partnerki nie maja podobnego zapalnika w sobie...ech..;/

Gość Joanna mar23
hymmm..byl uwikłany w małzenstwo jak mial 24 lata..jest 8 lat po rozwodzie..podobno to ona zdradzała...znam ta kobiete mieszka w moim miescie(on kiedys tez po rozwopdzie przeprowadzil sie do rodziców ok 120 km od mojego miasta:()...i juz zmienia 4 partnera..moze to rzeczywiscie fakt... nie wnikam..chcialabym zeby bylo nam dobrze bo naprawde sie kochamy..planujemy zamieszkac razem po wakacjach ale jak mja tak byc non stop,ze ja nawet nie bede mogla przy kuvhni stac zrobic obiadu bo odrazu mnie "z tyłu" zajdzie(heh jak to zabrzmialo) to nie dam chyba rady... ;)

Gość ruchaacz z niego i tyle

Gość Joanna mar23
dlaczego wspólczujesz? ja lubie seks ale nie zawsze i o kazdej porze!!

to raczej ten facet jest dziwny temperament temperamentem, ale okazać uczucia można nie tylko przez seks wszak zamiast seksu można się całować całą noc i cały dzień :P

Gość hienas
Ile razy w tygodniu sie kochacie? - moze tak spytam

Gość Joanna mar23
kochamy sie zawsze jak sie widzimy jak zostaje na noc bywa 3 razy w ciagu nocy jak na wieczor to raz moze 2..raz na tydz na pewno.. bo mieszka tropszke ode mnie a ja jeszcze sttudiuje w innym miesie on pracuje w tyg ciezko nam sie spotkac...chyba ze on przyjedzie do mnie na noc i odrazu do pracy(bywa i tak:)