Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutiii

czegosd mi brak mojej bylej dziewczyny

Polecane posty

a ile Ty masz autorze lat? na jedno to Starostka ma po części rację. Tylko, nie mówiąc jej o swoich uczuciach możesz zaprzepaścić szansę bo nikt z Nas nie wie czy ona nie jest tak wrażliwa, że wyznanie ze strony autora topiku nie spowodowałoby jej powrotu. A Ty sam autorze znasz ją najlepiej i jeśli zależałoby Ci na niej bardzo to zrobiłbyś wiele żeby wróciła. Jest już moja herbatka ?bo mi zimno....

Gość starostka
A ile masz lat?

Gość kaskaaalaśka
jak ja nie lubie takich facetow, chlopie laska by cie bez powodu nie rzucila, tak jak napisala dziobalka, na pewno ci wiele razy mowila co jest nie tak, no a samo to, ze sobie cos tam przemyslales raczej sprawy nie uratuje

Gość Anna Bella
napewno chce:) a dla mnie truskawkowa z wanilią;) proszę

już sama sobie zrobiłam tą herbatkę. a swoją drogą jak Ty z takimi ruchami podchodzisz do kobiety którą kochasz autorze jak do robienia nam herbatki to ja bym juz zdążyła o Tobie zapomnieć zanim bym Cię pokochała :P:P:P

Gość mutii
robienie tyle herbatek to troche czasu a moze mojego mazurka byscie sprobowaly a latek mam 26

Gość mutii
moze zrobie to co juz kiedys robilem zaciagne sie do wojska i wyjade zeby zapomniec afganistan to fajny kraj

Gość mutii
nie wiem poprostu moze uda mi sie zapomniec choc jej nie da sie wiem kiedys myslalem ze nie ta to bedzie inna ale no nie umiem tego opisac poprostu wiele przemyslalem i zawsze dla mnie sie ona liczyla wiem ze to smieszne ale taka jest prawda nawet pozwolilem zeby mi wlosy ufarowala bo mam juz siwe a ona powiedziala mi ze chciala by miec zadbanego chlopaka poprostu wiele bym dal zeby tylko z nia porozmawiac

Gość mutii
napisalem jej ze chce sie z nia spotkac i zna szczerze porozmawiac ciekawe co powie jaka bedzie jej reakcja

a dlaczego nie możesz zjawić się np. u niej i powiedzieć jej tego co właśnie napisałes? że chcesz tylko 10 minut żeby Ci poświęciła. Myślę że tyle Ci poświęci a w tym czasie będziesz mógł jej wszystko powiedzieć. No chyba że zrobiłeś coś, czego nie jest w stanie Ci wybaczyć...bo bez przyczyny nie chce Cię widzieć na oczy to bardzo mało prawdopodobne. To co piszesz to sytuacja widziana twoimi oczami. z jej perspektywy byłaby ona zapewne odwrócona o całe 180 stopni.

Gość mutii
tu nie chodzi zeby ktos uniosl sie duma dume trzeba schowac do kieszeni jesli chodzi o milosc o szczescie

Gość Anna Bella
napewno sie zgzodzi"_

Gość mutii
wiem ze oboje sie przyczynilismy do tego ze zaczolem tez dostrzegac swoja wine zobaczymy co powie nic takiego nie zrobilem fakt kiedys napisalem na tym glupim portalu fotka ze dziewczyna jest przecudnej urody i ona mi to wypominala nie wiem boje sie ciekawe czy to czyta

Gość kaskaaalaśka
jak sie ogladales za innymi to sie nie dziw, juz dzis taki temat byl

Gość mutii
ona tez

Gość mutii
Bóg mi świadkiem że jest dla mnie najważniejsza ale caly ambarans polega na tym zeby dwoje chcialo naraz

Gość kaskaaalaśka
ona tez sie ogladala? piszesz ze niby przemyslales, ale jak ktos ci napisze, ze zawiniles to wine na nia przewalasz zeby sie usprawiedliwic

Gość mutii
tu musze sie z toba nie zgodzic ja widze 2 strony medalu i swoja wine bardziej bo nie skupialem sie na szukaniu kogos tylko na przemysleniu swojego postepowania

Gość Anna Bella
ale tu Bóg wie, ze 2 chciało naraz:) po co były te 3jkąty;)?

no i moja stopka tutaj się będzie pięknie komponowała z tym co zostało właśnie napisane ;-)

Gość Anna Bella
fajna stópcia;) 2 chciało naraz, oboje kocha szczerze..;) i co? Jak w filmie, jak w najpiękneijszym romansie:) i co było dalej..;)? on ją słowem i rękami nosił niczym swoja liliję..;)? czy raczej dzielił na drobne z innymi..:)?

Gość mutii
jakie 3jktaty nikogo nie zdradzilem z nikim sie nie umawailem moze ten trujkat byla ta fotka

a dalej to było raczej tak: ...ona mu z kosza dawała maliny a On jej kwiatki do wianka... pewnie kochankiem był tej dziewczyny... pewnie to jego kochanka... i największy błąd jaki popełnili to taki że potrafili rozmawiać ze sobą o wszystkim...rozmawiali ze sobą o wszystkim ale nigdy o nich...jako o jedności...

Gość Anna Bella
dziobalka sliczne;) jednoscia sie jest:) nie trzeba rozmawiać;) pili razem herbatki i rwali polne bratki:) chodzili po łace i mowili biedronce jak bardzo sie kochaja i ile szczescia na ziemi maja:)

trzeba rozmawiać... rozmowa jest dopełnieniem jedności... a co za tym idzie dopełnieniem miłości... a Bóg widział i nawet nie zagrzmiał...

a poza tym to Ona piła kawkę bo lubiła...;-) a On herbatkę bo nie lubił kawki ;-) a dalej prześlicznie ;-)

Gość Anna Bella
;) czas szybko leci. Doczekali się nawet swoich dzieci:)

czegoś Ci brak czegoś pięknego dotyku warg i dłoni jej/jego... najpiękniejsze bajki pisze rzeczywistość i my sami... i trzymam kciuki za autora topiku by w ciągu rozmowy stworzył swoją i jej najpiękniejszą baśń o miłości...

Gość Anna Bella
otóż to;)