Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilcia

JEST MI ZLE- FACET MNIE ZOSTAWIł!

Polecane posty

Gość wilcia
ja znam takie które przetrwały i teraz sa juz małzeństwem..........wiem nie mow ze takie zwiazki nie maja racji bytu!

Gość odswiezam

Gość
wilcia => podajesz skrajny przykład. Ja słyszałem o trnswestytach co wycinają sobie chuja z przydatkami i wszczepiają pochwę. Czy to oznacza, że każdy facet o tym marzy :o ? Statystyk ci nie podam, ale nawet patrząc tak pi razy oko: większośc takich związków się rozpada (zaryzykowałbym nawet mówiąc 90%).

Gość wilcia
byc moze w twoim otoczeniu takie zwiazki nie istnieja i dlatego tak piszesz!

ja mieszkam z chłopakiem zagranicą,i od pewnego czasu często się kłócimy on nie raz już powiedział,że mam jechać do Polski,ale szbko tego żałował przepraszał i przynosił kwiaty,a teraz 2 dni temu znów to powiedział,za 2 tygodnie miliśmy zjechać do Polski na świeta,od poweidział że moge jechać z nim ale w Polsce się rozstajemy,każdy idzie w swoją strone :( ehh dlaczego on to powiedział,zachowuje sie normalnie,całuje,przytula,koietuje :( pokazuje że kocha a mówi co innego :( jestem znim 5 lat,nie wiem co mam robić strasznie mi ciężko :(

Gość bez problemu
olej chama:)

zostawił mnie po dwóch latach z naszego związku mamy synka.sprawiło to jedno słowo które padło z moich ust.to boli nigdy bym nie powiedziała że tak moje życie sie zmieni że poraz kolejny będe przeżywać ten sam koszmar

Gość marzi
moj narzeczony zostawil mnie 2 tygodnie przed slubem. przez 3 godziny kiedy dowiedzialam sie o tym ,nie moglam podniesc sie na nogi.kiedy juz wstalam to bylam inna osoba. wtedy poslalam do diabla nie tylko jego ale wszystkich.wyjechalam za granice,wyszlam za maz za cudzoziemca i jestem najszczesliwsza osoba na swiecie mam 2 dzieci i meza ktory mnie szanuje.minelo 15lat i wiecie co , dreszcze mnie przechodza ze moglabym wyjsc za maz za tego typa.dzisiaj wiem ze go zona opuscila.

Gość haneczka83
Hi Kochana doskonale wiem co czujesz...niestety mnie 3 tyg temu zostawił facet po 8 latach zwiazku. Zawala Ci sie cały świat nie wiesz gdzie iść ,wmawiasz sobie ze to żart bo przecież zawsze sobie lubił żartowąć. No niestety to prawda i koniec. Nie poniżaj się nie pisz nie dzwoń. Ja poszłam do psychologa zeby nastawiła mnie na dobre tory. teraz jestem jak pociag ,który odwiedza stacje dążąc do celu gdzies tam daleko.Nie obracaj sie za siebie. Pozwoliłas mu odejść bo zasługujesz na szczescie.

witajcie ;( mam problem ;( jestem z chlopakiem od wrzesnia na poczatku bylo z***biscie swietnie sie dogadywalismy zakochalismy sie w sobie od razu jak sie zobaczylismy na dyskotece. od dwoch tygodni zamieszkalismy ze soba on mial problemy w domu z rodzicami ja tez strwierdzismy ze to najlepsze rozwiazanie. i niestety wszystko sie z*****o;( on jest bardzo zazdrosny nie ufa mi;( nie moge nawet koledze odpisac na smsa czy ba facebook bo zaraz wielka awantura. twierdzi ze go ciagle oszukuje a ja nic zlego nie robie;( nie chce nikogo olewac;( dlatego od czasu do czasu odpisze koledze. Mowie mu ze on jest najwazeniejszy i tylko on sie liczy ale on mnie nie slucha. ;( chce mnie zostawic co robic???

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.

Gość gość
Jeśli chodzi o rytuały miłosne to najbardziej na rzeczy zna sie wróżka Diana, to jej strona wrozkadiana.pl