Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnika

za wysokie wymagania

Polecane posty

Gość bnika

Chciałabym zamieszkać z chłopakiem, Ja pracuje i studiuje zaocznie a on jest na dziennych, za rok kończy studia. Paweł jest na utrzymaniu rodziców i nie chce tego zmienić chociaż od lipca mógłby już pracować. Mieszkam z rodzicami, mam ojca alkocholika, w domu jest okropna atmosfera. Bardzo chciałabym zamieszkać z chłopakiem , tylko jemu to nie pasuje. Zna moją sytuacje rodzinną a mimo tego woli brać kase od ojca.Ja mam 22 lata a on 23 więc chyba nie jesteśmy za młodzi. Dzisiaj mam ostatecznie ze sobą porozmawiać. Postanowiłam że jeśli nie zechce pójść do pracy i zamieszkać za mna to go zostawie. Jak myślicie czy on tak się zachowująć naprawde mnie kocha. czy poprostu się boi odpowiedzialności?

Gość mysle zy jestes egoistka
i nie kochasz swojego chlopaka Ot co!!!!

Gość czekam na propozycję
Może i cię kocha ale jak widać nie aż tak bardzo, żeby się dla ciebie zmienić i porzucić swoje wygodne dotąd życie ;)

Faceci po prostu później dorzewają, to raz, a dwa że jesli dotąd tylko studiował dziennie i ciągnął kasę, a Ty pracowałaś, to różnica jeszcze się powiększa...

Gość syndrom kobiety bluszcza
od razu sie owinac wokol faceta i nie dac mu nawet chwili odsapnac. Chcesz sie usamodzielnic, zrob to sama. Ale poki on tego nie chce to go nie zmuszaj.

Gość bnika
Nie moge się sama wyprowadzić, ponieważ sama się nie utrzymam. Wynajęcie pokoju, opłacenie studiów i życie kosztuje.

Gość ale to czy sie utrzymasz to
twój problem:O Dlaczego oczekujesz że ktoś będzie cię utrzymywał?:O

Gość bnika
Tak. liczylam na sponsora.

Gość luksja2w1
to z kolezanka wymajmij albo z kolega, rany julek no..:P

Gość eh............................
Troszkę za dużo wymagasz ... Twoja sytuacja swoją drogą, ale takie szybkie działanie też nie oznacza sielanki ... Często bardzo szybko uciekający z domu wpadają w kolejne maliny ... A chłopakowi się nie dziwię ... że waha się ... to zawsze spore poświęcenie ...

Gość bnika
do tej pory sama opłacałam sobie studia, na wynajęcie czegoś też by mi wystarczyło. Boje się że jemu na mnie zależy, mówi że zrobi dla mnie wszystko, jednak do tej pory tylko obiecuje. Chciałm żeby był dla mnie oparciem. On chciał żebym zamieszkał z nim ale w innym mieście w tym w którym on studiuje. Zrobiłabym to ale tutaj mam prace. Na dodatek on tam będzie mieszkał jeszcze przez niecały rok. Teraz mam dobrą prace a tam tyle nie zarobie i nie wiem czy zdołam się wtedy utrzymać. A rodzice mi nie pomogą

:D to on studiuje w innym mieście niż ty mieszkasz i tam mieszka? więc co, żeby z tobą zamieszkać ma rzucić studia i macie coś u ciebie wynająć? :O genialne :O i kto tu jest dziwny :O chyba że źle przeczytałem

Gość bnika
na ostatnim roku prawie nie będzie miał zajęć i nawet nie wie czy nadal będzie wogóle coś tam wynajmował

Gość dziewczyno nie bądź śmieszna
on ma rzucić studia, wyprowadzic się, zarabiac na ciebie, być ideałem... może coś jeszcze?????? A co ty dajesz jemu? Siebie?:O

Gość bnika
ja nie karze mu rzucać studiów. Na ostatnim roku więkrzość jego zajowych pracowała. Jego problemem jest to że teraz jest mu dobrze nie musi nic robić, pieniądze dostaje,

Gość bnika
ja nie karze mu rzucać studiów. Na ostatnim roku więkrzość jego zajowych pracowała. Jego problemem jest to że teraz jest mu dobrze nie musi nic robić, pieniądze dostaje,

Gość do a ja wygrałem życie
a ty się nie wypowiadaj 🖐️ nie masz kobiety i nigdy nie będziesz miał - więc co możesz przegrańcu wiedzieć o związkach :classic_cool: :P

Gość bnika
rooocham sie za paczke drazy kokosowych :classic_cool:

Ty chcesz zamieszkać z nim, bo go kochasz i chcesz z nim być, czy dlatego, że masz fatalną atmosferę w domu i chcesz się z niego wyrwać. Bo coś mi się wydaje, że chodzi o to drugie a chłopak jest tylko instrumentem. I jeszcze ten piękny tekst \"jeśli o nie chce iść do pracy, to go zostawię\".