Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawka.lawka

jak to z tymi facetami??

Polecane posty

Gość kawka.lawka
herakles... co ty o tym tak aprawde sadzisz, jakbys zachowal sie ty na miejscu ex, jakbys juz nic nie mial do swojej ex to bys ja wylizal>>>sorki za takie okreslenie

Gość kawka.lawka
michela york...jak to od niego?????

Gość skslslsls
Jesteś naiwna i głupia. I pojęcia nie masz o zyciu. Jak się ludzie rozstają, to więź nie znika ot, tak. Seks po rozstaniu to takie banalne i zdarza się częściej niż myślisz. Rozstaliście się jednak z jakiegoś innego powodu, niż brak chęci na siebie, czyż nie? Rozstaliście, bo któreś z was doszło do wniosku że to nie miało sensu i podjęło decyzję. Sądzisz że seks może to zmienić?

Gość Wrom
"Wylizanie" nie ma żadnego powiązania z tym czy on nadal cię kocha czy już nie, na pewno pożąda.

Gość kawka.lawka
zarowno ja jak i on wychodzimy z takiego wniosku ze dla nas seksu bez uczucia nie ma, nie ma przygod i dupienia po katach kogo sie da.

Gość kawka.lawka
fakt, pozada... ale on to robil z zaangazowaniem, staral sie, zeby bylo dobrze, nie sprawil mi bolu, pytal czy boli czy nie,

Gość kawka.lawka
???

Gość Wrom
"dla nas seksu bez uczucia nie ma" Facet mówi kobiecie to co ona chce usłyszeć. On może i ma usposobienie monogamiczne ale to nie oznacza, że nie miałby czasami ochoty również na inną. "ale on to robil z zaangazowaniem" Każdy się bardziej stara na "początku" (przy nowym, otwarciu). Najlepiej sama się go zapytaj jaki jest jego stosunek do ciebie itp. , byle nie desperacko i z kapitulacją natychmiastową z twojej strony.

Gość kawka.lawka
hehe spoko..... napewno zapytam...wiem tylko ze jak rozmawialismy powaznie o nas juz po zerwaniu to wiem ze mu zalezy, to napewno ale jak teraz jest tego nie jestem pewna

Gość Wrom
Zwykle jeżeli dziewczyna nie zbrzydła i charakter jej się trochę poprawił oraz nie miała w tym czasie innego to były facet chętnie powraca to starego związku. Oczywiście gdy nadal jest wolny.

Gość kawka.lawka
nom...zwzywszy na to to ja sie poprwialam, innego nie mialam on innej tez nie, no i hmmm on nie wie ze mi cholernie zalezy

Gość pantofelppppp
moim zdaniem jezeli lizal z zaangazowaniem to mu obojetna nie jestes

Gość dyndalek
nie wiem nie wiem.... ciekawa sprawa.

Gość wrom
oj oj oj

Gość Wrom
Nie podszywać mi się.

Gość wrom
oj

Gość kawka.lawka
wiec zapytalam go wprost jak z tym jest czy mysli tylko o sobie czy jak...odp. mi z edla niego to przyjemnosc ale jak mi sie to podoba to mu jesczez bardziej, i ze jak mu loda robilam bylo zajebi..scie,,,, zapytalam czy robiac mi dobrze mysli tylko o sobie??? odp mi ze mysli o sobie a le robiac to z mysla zeby bylo mi dobrze oraz mu takrze...to tak samo jak ja...ja lubie jego peniska:) i dla mnie robieinie mu dobzre jest przyjemnoscia a jeszcze weiksza jak mu sie to podoba:)

facet akurat nie miał nic do ruchania, to przyszedł do byłej - nie widze w tym niczego dziwnego...

Gość sencento
komicznie ty bys wszystkie dziury wyruchal....nawet otwor w butelce buhahahaha

nie miał towaru do ruchania wiec przyszedł wylizać ci szparę a ty mu zrobiłaś później laskę w podzięce

Gość sencento
a tobie zal