Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila17

Błagam pomóżcie

Polecane posty

Gość Kamila17

Dziewczyny błagam pomóżcie. @ miesiace temu miałam pierwszy raz z chłopakiem. Miałam miesiaczke po nim to trzeba podkreslic. Ale marwi mnie to, ze strasznie mi brzuch urósł. Boje sie strasznie. Mam dopiero 17 lat i nie chce byc jeszcze mama!! Boje sie zrobic test :(( Ale czy w ogole moge byc w ciąży?

Gość AniołeczeQ
zrób test i nic sie nie martw, wkręcic ciąze sobie też idzie ( rośnie wtedy brzuch)..gdybac tez nie mozesz:)) zrob test!

Gość Kamila17
no musze zrobic. Mielismy zabezpieczenie, ale nie wiem, moze prezerwatywa pekla.. jeju nikomu nie zycze takiego strachu :((

jak prezerwatywa pekla to widac, sperma sie wydostaje, jak sie tak stresujesz to zrob test

Gość Kamila17
11407618 to jest moje gg zagadajcie jezeli mozecie ze mna na ten temat porozmawiac, bo tu tak bez sensu :) czekam ;*

Jejku, aleś Ty głupia. Zrób ten test i tyle. Jak będzie negatywny, to odetchniesz z ulgą, a jak pozytywny, to pewnie dołączysz do grona zdesperowanych 16-17 latek błagających na forach o pomoc pt. jak poronić. pozdr.

Gość poklikam-iza222
czesc Kamila,jesli sie nie zabezpieczyliscie to mozesz byc taka mozliwosc ze jestes jednak w ciazy,ale nie stresuj sie musisz zrobic sobie test ciazowy.pozdrawiam Iza