Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilienn23e

jak spławić faceta D ??

Polecane posty

Gość lilienn23e

nie jestem zainteresowana, on mnie wkurza// chce sie juz ktorys raz z koleji spotkac choc olewam jego propozycje od dluzszego czasu roznymi pretekstami sie poslugujac ;p moze spotkac sie i zrobic cos smiesznego.... czekam na popozycje ;D cos takiego zeby juz sie nie odezwal do mnie ;P

Gość lilienn23e
myslalam juz o strasznym makijazu ;D ale to dosc oklepane...

hehe, skad ja to znam. :D a ignorowanie nic nie daje... a ja naprawde lubie chlopaka, ale na tyle, zeby byl tylko i wylacznie kumplem, a on zyc nie daje...

Gość lilienn23e
niuł brend mam identycznie to samo ;D masz jakies pomysly? chce go splawic raz na zawsze:D i to z jajem hehe

Gość mam dla was rade
i wcale nie trzeba sie spotykac, wystarczy napisac smsa ze nie lubisz seksu, na pewno sie wiecej nie odezwie 🖐️

Gość lilienn23e
probowalam... dawalam do zrozumienia a on nic ;] dalej sie narzuca... mialam pomyslze jakzapyta jeszcze raz o spotkanie to powiem,ze nigdy nie popelniam dwa razy tego samego bledu 9bo raz sie z nim juz spotkalam, ale to zbyt okrutne ;) lubie go jako kumpla...ale jemu nie o to ryry ;) hehe

Gość lilienn23e
do tego człowieka wprost sie nie da... wiec bede go musialapotraktowac ;delikatnie; zey juz sam sie nie chcial spotykać ;D

Gość lilienn23e
co musi zrobic laska na randce zeby facet juz nie chcial sie z nia spotykac ;) :D Chłopcy wypowiadać sie ;D

Gość mam dla was rade
Myrevin: etam, nie bedzie sie bawil w wyczuwanie, uzna ze jak mowi ze nie lubi to nie ma co sobie dupy zaracac 🖐️

-->lilienn23e Nie masz dawać do zrozumienia masz powiedzieć prawdę. Mnie wyprowadza z równowagi to wasze dawanie do zrozumienia.. A ile problemów przez to wasze dawanie do zrozumienia. 🖐️

Gość mam dla was rade
lilienn23e: a po drugie, to takim sposobem na pewno nie jest zadna forma spotykania sie z nim i uzywania glupich sztuczek

--> mam dla was rade Nie wiem... nie znam człowieka... czy nie lepsza po prostu prawda. Nie rozumiem czasem ludzi.. po co mataczyć ?

Gość lilienn23e
no ale chyba logiczne jest jak ciagle na jego zaproszenia odpowiadam ze mi sie ie chce, nie mam ochoty, nie mam czasu ze nie chce sie znimspotykac, nie ? ;) szczegolnie ze mu powiedzialam wprost ze nie bawia mnie takie wypady po ostatniej "randce" hehe ;D

Gość lilienn23e
on jest niestety z tych, ktorymjak sie powie ze nie chce sie z nim spotykac i nie jest wmoim typie to zapyta " a dlaczego" ;D

--> lilienn23e Nie jest to logiczne i tyle. Nie na darmo jest taka opinia że jak kobieta mówi nie to znaczy że myśli tak.

Gość lilienn23e
bozee... faceci sa tak ciemni ;P ? naprawde ?

Spotkaj się jeszcze raz i jak tylko da do zrozumienia że chodzi mu o coś więcej niż koleżeństwo, zaśmiej się "Ale to co zrobiłeś/powiedziałes to zupełnie jakbyśmy mieli być parą, albo jakbyś miał jakieś inne pomysły niż kumplowanie :) ". Powiedz to ze śmiechem, jakbyś zartowała i święcie w to wierzyła. Jeśli Ci powie "No ale ja myślałem..." czy coś takiego, udaj super zdziwioną i powiedz ze Ty w takim razie nie, i chyba sie nie dogadaliscie, czy wobec tego chce sie spotykac z Toba jako koleżanką, czy nie. I decyzja nalezy do niego:)

jak to 'powiedziec prawde', skoro on o nic nie pyta, a jak ze soba rozmawiamy, to o wszystkim i niczym. problem w tym, ze koles sie narzuca, jest mily a zarazem natretny. nie zwraca uwagi, jak ja nie odpisuje na 'daj znac jak wrocisz', jak zlewam go, jak szybko koncze rozmowe, o ile on prowokuje ja za czesto. nie zwraca uwagi na to, ze mam go srednio gleboko w dupie, a jak bym mu powiedziala 'nic z tego nie bedzie', to z pewnoscia oburzylby sie, ze przeciez on nic ode mnie nie chcial... ech..

--> niuł brend No potrafie to sobie wyobrazić. Dostaję na emila(czy tam gg itd.) taki tekst no na przykład : {słuchaj zależy mi tylko na koleżeństwie, przyjaźni z tobą na niczym więcej. } No jak coś takiego można zrozumieć inaczej niż to co te słowa wyrażają ?

Gość lilienn23e
Etincelle de nuit świetne ;)) np.jak bedzie chcial mnie pocalowac (a bedzie pewnie probowal, bo ostatnim razem uratowalam sie tym ze zadzwonil telefon :D ) akurat takie super wyczucie mial moj rozmowca... powinnam go na rekach nosić hehe ;D

to tak, jakbym sugerowala, ze myslalam, ze jemu zalezy na czyms wiecej. bo przeciez, gdy to, ze chodzi tylko o przyjazn jest oczywiste, takich rzeczy sie nie pisze/mowi. ;] nie zastanawialabym sie dluzej nad kontynuowaniem tej znajomosci, gdybym juz nic mnie z nim nie wiazalo, ale wiaza nas poniekad interesy i chyba trzeba bedzie wybrac mniejsze zlo..

Gość lilienn23e
Myrevin ;D dawanie do zrozumienie bardzo dostadnie jest lepsze od słów... ;p

Gość lilienn23e
o jaaaaaa.... albo zalożyć buty na takim obcasie zebym byla wyzsza :D chyba da sie zrobic...

Sorry... mam wrażenie że rozmawiam z ułomnymi ludźmi. IMHO. -->lilienn23e Dajesz do zrozumienia nie rozumie i dalej w to brniesz... chore.