Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilienn23e

jak spławić faceta D ??

Polecane posty

Dziewczyno, twierdzisz, ze nie chces utrzymywac z nim w ogole znajomosci, to po co tracic tyle energii na kogos takiego? Nie jestes az tak glupia chyba, zeby nie wiedziec, jak pozbyc sie kogos takiego. A szukasz sposobow jak w przedszkolu. Ciebie to po prostu bawi :O Ile masz lat? 16?17?

Gość lilienn23e
23 🌼

{ Ciebie to po prostu bawi } NO ... tak i mnie się wydaje.. ale ja mam zasadę tutaj staram sie powstrzymywac od ocen.

Gość lilienn23e
juz wybralam opcje.... spotkac sie a jak bedzie probowal posunac sie do czegos co wykracza poza kolezenstwo to jasno mu sprawe przedstawie . poprostu nie i koniec :)

Myrevin - czyzbysmy sie wreszcie w czyms zgadzali? ;] A ja tu chyba wyładowuję moje frustracje :O

Gość lilienn23e
tak bawi mnie to.... ;] z nachalnymi tak trzeba;D

--> Turquoise { Myrevin - czyzbysmy sie wreszcie w czyms zgadzali? ;] } Jakie ma to znaczenie ? Czy znowu chodzi ci o rację ? :P A jak temat to tylko prowokacja ? ;)

Gość lilienn23e
niuł brend właśni tak zrobie :) spotkam sie i jaksie posunie dalej to powiem stop. ze mam go tylko za dobrego kumpla:) i tu sam zdecyduje czy chce sie dalej spotykac czy nie.

-->niuł brend Jak by mnie coś męczyło powiedział bym wprost. Tematy poruszane na kafe mnie nie męczą. Są wyjątki ale .. nie ważne..

widzisz, ja do tego tematu tez podeszlam lekko, czego mozna bylo nie zauwazyc, bo ten 'problem' na tle innych moich problemow wypada blado. ale po to weszlam na ta kafeterie, zeby sie odstresowac, a nie jeszcze bardziej...

Gość lilienn23e
ide spać..... dobranoc wszytkim :)🌼.

Gość lilienn23e
niuł brend moj topicjest stresujacy ? ;)

Gość lilienn23e
jest ktos z wczorajszej ekipy ;D ?

Gość ech tam łatwo się
wymądrzać "powiedz wprost" gdy samemu nie trzeba tego zrobić... ja kolesiowi napisałam maila tak łopatologicznego jak tylko można - że nie szukam faceta, że nie będę z nim chodzić na randki i że nie mam zamiaru z nim flirtować wydawało się, ze zrozumiał.... wydawało się :O a potem dalej swoje... i jednocześnie jest miły i mówi, że mnie tak lubi itd nie chcę być obcesowa i musieć mu powiedzieć "spadaj debilu niekumaty!!!" .... ale nie wiem jak inaczej mam z nim rozmawiać zgodził sie na "kolegowanie się" - ale najwyraźniej chyba uważa, że w skład koleżeństwo wchodzi wysyłanie sobie ckliwych smsów o tym jak to się "tęskni" i proponowanie wizyt u siebie w domu :O wkurza mnie

Powiedz że nienawidzisz małych dzieci. Obrzydzają cię, jest ci niedobrze jak je widzisz, a na koniec spytaj czy nie wie czy w Polsce sterylizacja jest legalna i gdzie to można zrobić? Ja tak kiedyś zrobiłam, podziałało błyskawicznie:-D

a co Lilienne, masz jeszcze jakis trudny problem, ktortego nie potrafisz rozwiazac?

Gość jhdeuih6y
a po co masz coś wymyślać poprostu nie chodz na spotknia i tyle albo znajdz chlopaka, przecież on cię nie zmusza do chodzenia z nim gdziekolwiek moze ci naskoczyć, olej to i tyle

Gość facett28
faktycznie jak Ciebie to bawi to niezłą musisz być egoistką

Gość Lolciaa
Ja myślę że nie da się delikatnie spławić. Ja tez miałam taką sytuację, najpierw spokojnie, milo mu powiedzialam, ze nic z tego nie będzie - nie zadzialalo! Z facetami trzeba od razu ostro! ''Zostaw mnie w spokoju, nie pisz do mnie esemesow bo nie bede czytac i nie zawracaj mi d**y" To oczywiście moja opinia =). Jesli ktos ma inne zdanie - liczę sie z tym PZDR xd

Gość daj mu dupy i już
...wtedy na pewno cie zostawi w spokoju:) jak to facet:)

Gość Anka19
mam podobny problem, mój były nie chce się odczepić, wciąż pisze że mnie kocha, ma wiecznego doła z powodu tego że puściłam go w trąbę, słowo spierd*alaj bo nie jestem zainteresowana, nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki, nie trafia do niego. Kumpel dziś mi radził żebym mu np powiedziała że w lipcu wychodzę za mąż ;p i wstawiła na nk jakiś slubny fotomontaż ;p