Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ona w sobie ma

CZEMU faceci leca na blondyny?

Polecane posty

Gość co ona w sobie ma

A konkretnie koles mych snow na dlugowlosa wkurzajaca blondyne, srednio ladna z twarzy, (brzydsza ode mnie np)) która mysli ze jest cudem swiata?

Gość co ona w sobie ma
dobra ciebie nie pytalam akurat bo sama jestes blondynka , widzialam twe zdjecia na forum, tysiac razy w kazdym topicu:O:O:O FaCECI? POLECIELiBYSCIe NA co sTAKIEgo? blond dlugie wlosy, srednia twarzowa i wielkie mniemanie o sobie...

Gość asdfsfgjh
hmm czy ja wiem, mnie zawsze kreciły czarnule, ciemna cera czarne włosy szczupłe cycuszki takie do raczki .... i taka mam zone. ale jak sie ma to sie chce czegos innego. teraz z checia bym przejebał bladynken chyba kupie zonie peruke.

Gość omg ja cie znam.
bo one sa promowane w tv, to tak jak z zakupami wbija sie ludziom do głowy głupoty zwykła manipulacja. szkoda ze zazwyczaj sa głupie

Gość gość
Mój facet zwraca uwage głownie na brunetki. Mojemu ex było wszystko jedno......z kolei kumpel z pracy preferuje blondynki - ilu facetów, tyle gustów. Mężczyzni wolą blondynki? No daj spokoj. Kult blondynki umarł wraz z Marlin Monroe 🖐️

Gość zabij stacha
Ja lece na długowłose czarnule (lekko rude też mogą być :D ). Jak jesteś chętna to pisz na Berdyczów.

Gość gość
z podszywami nie gadam 😴. Tylko z prawdziwym Ideałkiem :classic_cool:

Gość gość
Dzisiaj nie.Mam ważniejsze biznesy.