Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dareks28

Polki są najbardziej romantyczne w Europie i nie lecą na kasę

Polecane posty

Gość Dareks28

wiem przejezdzilem trochę Europę i tak uważam, poza tym nie oceniają mężczyzn po tym co mają, i wchodzą w związki nie dla pieniędzy lecz miłości nie tak jak gdzie indziej. Poza tym jak się do nich uśmiechniesz odpowiadają przeważnie na ulicy uśmiechem i nie wywyższają się jak np. w.... W końcu w Polsce i czuję się dzięki temu szczęścliwy że będę mógł poznać Was dziewczyny. I co najważniejsze są romantyczkami!

Gość morze nasze morze
O jak strasznie sie mylisz się przyjacielu (autorze) :O .

Gość Dareks28
e tam ja uważam inaczej

Gość i tu sie...
moge zgodzic z autorem...mam podobne doświadczenia odnośnie facetow...zawsze dla mnie polacy to istni kur....i lenie...potem mialam okazje pozwiedzac Europe i poznac innych ludzi...i stęsknilam sie za naszymi polskimi facetami...zaden obcokrajowiec nie zastapi tego co maja nasi...lecz zdarzaja sie wyjątki..ja opieram sie tylko na wlasnych doświadczeniach..pozdro!

Gość no takkkkk
wytarczy pojeździć po Europie i zobaczyć jak nasi rzucają się swoją prezencją szybko w oczy...a to słownictwo-ku..wa na ku..wie...a to " piękna"kultura picia...a to nieskazitelna uczciwość....a to spokojny charakter i poszanowanie dla gościnności gospodarzy...

Gość no takkkkk
warto też zajrzeć na forum..gdzie pełno ekspertów od cipek i frustratów......

Gość no takkkkk
dlatego wielkie brawa dla tych panów i tych pań,którzy z klasą reprezentują naszą nację....

heheh nie materialistki?? straszne materialistki sama jestem dziewczyna i przeraza mnie to ile dziewczyn ma sponsorów i jest z facetami tylko dla kasy!!

wskakujcie na temat On Turek, ja Polka to sie dowiecie jakie są Polki, na co leca i jakie kutasy lubia....

wskakujcie na temat On Turek, ja Polka to sie dowiecie jakie są Polki, na co leca i jakie kutasy lubia....

Gość no takkkkk
....wiadomo wszem i wobec,jak się sprawy mają...sztuką jest samemu coś reprezentować,pracować nad sobą i dawać dobry przykład....

Gość dobre i mocne........
:classic_cool:

mojego jednego kolegę dziewczyna utrzymuje w Anglii, on od wielu miesięcy się tylko rozglada za pracą i zdobywa nowe umiejętności (przy okaji nudząc się niemiosiernie) no i co, nie jest romantyczna? :-D