Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starsza lolita

Powiedział, że do 4 rano będzie naprawiał komputer u wuja!

Polecane posty

"a kobieta wyczuje czy jej facet mówi prawdę czy nie" owszem tylko, że zazwyczaj gdy mówi prawde wy szukacie kłamstwa, a najbezczelniejsze ściemy łykacie bez problemu :D

wez idz serio- wez prysznic, wypij kawę, zapal szluga, idz pogadaj z kolezanka o dupie maryny, niech ci goopoty z glowy wywietrzeją-bo naprawde jak na 26 babe to gadasz takie farmazony jakbys dopiero co zwiazala sie z pierwszym facetem na swiecie i w swoim zyciu. Facet to facet- czego ty wymagasz. Oni nie mysla tak jak kobiety. A ty sie nakrecash-czego mozesz potem żałować. On to jak wstanie to chyba z wrazenie sie przewróci po tym co mu napisalas. I serio rozważ opcje ze sie upil i poszedl najzwyczajniej spac. Masjac wszystko za przeproszeniem w dupie- nie celowo-ale jednak. I koniec.

Gość ale ty durna dziewczyno
tak juz cie zdradza jak ty do niego pisałas napewno inna robiła mu laskę...:o brak słów do takich oslic:o

Wracam na razie do pracy, ale mam nadzieję, mądrze doradzicie jak mogę rozwiązać całą tą sytuację. Bardzo proszę. Zajrzę wkrótce. Puki co będę czekać na smsa od niego,ale on pewnie póżno się obudzi. :( A ja będę sie zamęczać.

Gość znasz tel jego wuja
? zadzwon i sie dowiedz.

Voodica dziękuję za rady. Bardzo rozsądnie piszesz. Liczę na dalsze komentarze. Muszę coś wymyślić. Teraz to na serio czuję się jak idiotka. I troche chyba serio przesadziłam. Teraz trochę ochłonęłam,muszę przyznać,że przesadziłam z tymi smsami. Powinnam zadzwonic do niego zamiast je wysyłać. Zadzwonię póżniej z przeprosinami. Jak myślicie, czy to dobry pomysł? Co innego mogę zrobić? Wracam do pracy, zaglądne póżniej.

eh widze ze nic do ciebie nie docierac-wiec szkoda tepic jezyk-tudziesh klawiature- jezeli wszyscy ci mowia wyloozuj i odpusc, a ty w kolko co mam zrobic? co mam zrobic? To chyba cos z toba jest nie tak jesli nie rozumiesh co masz zrobic.

Nie znam jego wuja, nie mam numeru do żadnych z jego znajomych a z chęcią bym się dowiedziała, ale by mnie chyba zabił jak bym mu takiego wstydu narobiła.

Przepros go- powiedz ze mialas chwilowe zaćmienie mózgu. Ogolnie to powiez mu o tym ze nabralas podejrzen bo wszyscy wczesniejsi cie kantowali- ale teraz ci goopio- bo jemu chcesz ufac. i tyle..plaszcz sie ile wlezie. I nie żądaj od niego wytłumaczenia. kuniec;-D

Gość facetttttttttttttttttttt
ja bym na miejscu tego faceta uciekl gdzie piperz rosnie...

a poza tym jak mozna komus wyslac smsa ...ile wy macie lat ?? czy ty jestes jego mamusia?

"*komus kazac wysylac smsy............ja bym zwiariowal jak by baba na kazdym kroku kazala mi sie spowiadac

To co? Mam teraz czekać na odzew z jego strony czy pierwsza napisac smsa z przeprosinami czy zadzwonic? HEEEEEEEEEEEEEEELLLPPP!!!!!!

Gość i co tam
wiesz juz cos??????????

Gość anmnmnm
rany ale ty jestes glupia, 3 miesiace zwiazku i juz takie cyrki odstawiasz!! moze wez go przywiaz do domu to bedziesz mie cpewnosc ze cie nie zdradza, biedny facet, zobaczysz jeszcze torche takiego zachowania a nie wytrzyma i cie zostawi i bedzie mial racje

No więc tak... Zadzwoniłam do niego, ale nie odbierał, więc zostawiłam mu wiadomość na poczcie głosowej, że bardzo przepraszam, żeby mi wybaczył, po czym podałam przyczyne mojego zachowania i co doprowadziło do tego, że zrozumiałam, że przesadziłam. Po jakimś czasie on przysłał mi smsa, ze wybacza. Był bardzo wyrozumiały i kochany. Wieczorem zadzwoniłam i rozmawialiśmy. Był smutny, mówił, że ma trochę problemów finansowych, musi opłacić studia, w pracy nie tak idzie jak by chciał, jest zestresowany... Było znowu dobrze między nami. Oczywiście potem już wysyłaliśmy sobie sympatyczne smsy, a za pół godzinki spotkamy się na czacie bo się umówiliśmy. Dziękuje za rady. Nie chcę być idiotką. Moje złe doświadczenia z facetami w przeszłości psują moje terażniejsze życie osobiste.

No więc tak... Zadzwoniłam do niego, ale nie odbierał, więc zostawiłam mu wiadomość na poczcie głosowej, że bardzo przepraszam, żeby mi wybaczył, po czym podałam przyczyne mojego zachowania i co doprowadziło do tego, że zrozumiałam, że przesadziłam. Po jakimś czasie on przysłał mi smsa, ze wybacza. Był bardzo wyrozumiały i kochany. Wieczorem zadzwoniłam i rozmawialiśmy. Był smutny, mówił, że ma trochę problemów finansowych, musi opłacić studia, w pracy nie tak idzie jak by chciał, jest zestresowany... Było znowu dobrze między nami. Oczywiście potem już wysyłaliśmy sobie sympatyczne smsy, a za pół godzinki spotkamy się na czacie bo się umówiliśmy. Dziękuje za rady. Nie chcę być idiotką. Moje złe doświadczenia z facetami w przeszłości psują moje terażniejsze życie osobiste.