Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena1985

meszek na twarzy

Polecane posty

Gość lena1985

hej, od jakis kilku miesiecy mniej wiecej co 3 tygodnie depiluje meszek na twarzy. niestety nie widze poprawy zn. włoski wcale nie sa mniejsze i mniej widoczne mam wrazenie ze odrastaja wieksze. pozatym biore tabletki hormonalne antykoncepcyjne. gin mnie zapewmnił ze owłosienie bedzie mniejsze a tez nie widze roznicy.. wiecie moze ile trzeba czekac albo czym depilowac zeby meszek był za kazdym razem mniejszy? yasminelle biore juz 8 miesiac

Gość jennnnnyyyyy
nie widzisz roznicy bo cieagle cos robisz z tym owlosieniem :o zostaw to w spokoju alo niedlugo bedziesz musiala sie codziennie golic

Gość bioo
skoro cie lekarz zapewnil to nic nie kombinuj z tym meszkiem ..poczekaj spokojnie na efekty

Gość lena1985
ale wszyscy zapeniaja ze od depilacji woskiem bo taka stosuje włoski sa słabsze, dlaczego to sie nie tyczy meszku na twarzy? a jak pojde z tym do lekarza tzn. z problemem ze mam meszek na twarzy to mnie chyba wysmieja ze z taka bzdura do nich przychodzę...autentycznie tak to juz jest z lekarzami...miałam taki łupierz ze rodzice mnie wysłali do lekarza a lekarz na to ze taki łupierz to pikus i zebym nic z nim nie robiła, to samo z tradzikiem i innymi sprawami. lekarze maja takie problemy gdzies wiec sam sie za to biore

Gość lena1985
a poza tym nie powiecie mi chyba ze przed kazda depilacja kazda panna do lekarza poszło

Gość idę na tory
nie przejmuj sie meszkem..wejdz na dziewczyny z hirsutyzmemm..tylko plakac..wiem co mowie bo sama do nich naleze:(