kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 dzień dobry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 u mnie zamnotowany lekki spadek wagowy, a jak u was koleżanki? Meldować się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 hej no nie taki znowu lekki . praktycznie 2 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 no kurcze myślałam, że będzie lepiej, bo naprawdę się pilnowałam, ale to nic liczę że w przyszłym tygodniu będzie jeszcze lepiej. Szukam chętnej do zrobienia tabelki, ponieważ sądzę że przydałaby się jako motywacja, a ja nie zabardzo jestem bystra w takich rzeczach żeby się podjąć zrobienia jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 otyła - niezła jesteś ty za to prawie 3 kg brawo, gratuluję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 halo, halo, czyżby dziewczęta były bez oszałamiających wyników, że nikogo dziś nie ma? Może ktoś się odezwie? Dziewczyny, co jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoneczka 0 Napisano Marzec 31, 2008 hejka zgłaszam się po grzesznym wikendziku naprawde pokazałam co umiem, wstyd mi! nie będę wchodzić w szeczegóły coby nie wsprowadzać u koleżanek \"chcic\". źle było, buuuuuuuu:( ale ju już jestem i działam. postanowienie padło - od wtorku na aero. bez wymówek! tabelke mogę zrobić, ale proszę o zgłaszanie się przez chętne do tabelki, bo z kilku stron topiku ciężko by mi było zebrać dane. więc podawajcie: Nick...Wzrost...Waga początkowa ...Waga obecna...Uzyskany% Waga wymarzona...czyli Iwoneczka...162...62,1...59,2...40%...55 coś jeszcze dodać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Marzec 31, 2008 Witam ja nadal 75 kilo tragedia nic nie spadło ale wiem, ze to nie jest łatwo teraz ostatnio nic nie jadam przez cały dzień a później wieczorem jem fakt nie za dużo ale jem wieczorem. od dziś bardziej sie będę pilnowała. będę pić co najmniej 2 litry wody i więcej ruchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 no więc zapodaję: nick:kumcia wzrost :160 w. początkowa 88,8kg w. obecna 87,0kg cel 65kg uzyskane % 7,6 kto następny do tabelki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 kurcze laski czy ktoś oprócz mnie jeszcze tu zagląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoneczka 0 Napisano Marzec 31, 2008 ja jestem! ale dziś kafe kiepsko chodzi. no, i pogoda wiosenna bardziej, więc się pewnie laseczki rozpierzchły jej użyć... ja dziś jestem na okresie poprawczym po grzechach wikendu: tylko Waska z Ostrowią i ogóraskiem, woda i sok taki odchudzony ananasowo-grejpfrutowy - pycha, a mało kalorii. na obiadek sobie 2 jajka posadzę i warzywka ugotuję. i już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 Otyła..........180...87,4...84,7...15,5% ... 70 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 No w trójkę to chyba coś tej tabelki nie zrobimy, jedynie tabelka byłaby chuda;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 czy ja wiem . mi to nie przeszkadza że chuda. tylko niewiem czy ma sens bo i tak mamy wszystko w stopkach:) jak tam Kumcia dzień dizś jedzeniowo?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 no ja dziś zjadłam: 2 jajka, 1 duże jabłko, dodatkowo dużo herbaty czerwonej i wody,niedługo znikam do domu i tam jakieś gotowane warzywka (może brokuły). wieczorkiem koniecznie orbitrek, spróbuję 40 minut, ale nie wiem czy dam radę.... a wy laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 u mnie na razie tak: 1,5 jogurtu naturalnego 230 kcal 4 wafle ryżowe 130 kcal pół fileta z kurczaka na parze 150 kcal surówka 200 kcal 710 kcal jak narazie ale to pewnie nie będzie koniec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoneczka 0 Napisano Marzec 31, 2008 widzę, że dietka u nas tiptop:D może jak zapodam początek tabelki, to laseczki się zachęcą do zgłaszania? Nick..........Wzrost...Waga pocz...Waga akt...Spadek..Waga wymarzona Iwoneczka.....162........62,1...........59,2........40%.......55 kumcia.........160........88,8...........87,0........7,6%......65 tyjącaEB........? .........75,0............75,0........0,0%......62 Otyła...........180........87,4............84,7.......15,5% ... 70 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 wcale aż tak chudo ta nasza tabelka się nie prezentuje :) Jest ok Dzieki Iwoneczka za pomoc przy niej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Marzec 31, 2008 hej, ja ciagle jestem, tylko bylam troche zajeta (egzamin ), wiec nie zagladalam; siebie wpisalam jako \"sama\", zeby bylo krocej, wazenie jutro :) hmm, odnosnie spadku wagi, nie lepiej pisac w kilogramach? Nick..........Wzrost...Waga pocz...Waga akt...Spadek..Waga wymarzona Iwoneczka.....162........62,1...........59,2........40%. ......55 kumcia.........160........88,8...........87,0........7,6 %......65 tyjącaEB........? .........75,0............75,0........0,0%......62 Otyła...........180........87,4............84,7.......15 ,5% ... 70 sama............171........74..............??............??.........64 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Marzec 31, 2008 mam 166cm:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Marzec 31, 2008 Nick..........Wzrost...Waga pocz...Waga akt...Spadek..Waga wymarzona Iwoneczka.....162........62,1...........59,2........40%. ......55 kumcia.........160........88,8...........87,0........7,6 %......65 tyjącaEB........166 .........75,0............75,0........0,0%......62 Otyła...........180........87,4............84,7.......15 ,5% ... 70 sama............171........74..............??........... .??.........64 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tyjącaEB 0 Napisano Marzec 31, 2008 Wiecie co ja dziś jadłam tylko rano jedną kanapkę z serem żółtym o godz 6 rano. Później ok 8.00 jadłam taką oponką mamusia zrobiła to se spróbowałam nie słodkie.. i do tej pory nic nie jadłam nieźle dałam ale jakoś mi sie nie chce.. może i lepiej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Marzec 31, 2008 hej hej, tyjaca, postaraj sie cos zjesc, po sobie wiem, ze nie wychodzi to na dobre, ja np. zwlaszcza, kiedy nie mam czasu zjesc i pedze do szkoly, potem do pracy, potem w domu mam ochote zjesc konia z kopytami :D ja dzis zdjadlam/wypilam : sniadanie: - 2 szklanki wody - kawa - serek wiejski chudy z lyzka miodu lunch: - 2 kromki pelnoziarnistego chleba z serem zoltym (light) i serkiem topionym (tez light) - woda - zielona herbata obiad (jeszcze nie zjedzony): - piers z kurczaka z grilla - salatka ze swiezego szpinaku Do tego dochodzi woda :) Chyba dzis troche przegielam z tymi serami :D, ale moj man kupil dosc sporo jakis czas temu (dla mnie, bo lubie) :D i trzeba zjesc , chyba nie przyjmuje do wiadomosci, ze zmienilam troche moj jadlospis ...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AFRA Napisano Marzec 31, 2008 cześć dziewczyny wstałam dzisiaj rano z mocnym postanowieieniem żeby schudnąć. Mierze 175 cm i waże 80 kg:(. Jestem ociężała, źle się ze sobą czuję a mój nażeczony ciągle mówi że jest mnie za dużo.Mam dosyć ukrywania oponek na brzuchu. Dwa lata temu ważyłam 65kg i jest to moja wymarzona waga. Bardzo się cieszę że znalazłam to forum zawsze w kupie raźniej;) Postanowiłam zastosować dietę 1000kcal i nie jeść kolacji. 31.03.12008- 80kg:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwoneczka 0 Napisano Marzec 31, 2008 sama już nie wiem -> nabiał jest dobry w dietce, w szczególności pochwalam wiejski chudy serek - zapycha, a mało kalorii. generalnie menu modelowe. brawo! AFRA -> witamy. gryplan masz dobry, więc do dzieła:) i zaczerń się, Słonko, coby nikt się nie podszył. ja do zaplanowanego obiadku (2 jaja sadzone, fasolka szparagowa) dodałam kapusty kiszonej. no, nie mogłam się powstrzymać. i już nic więcej nie jem - tylko wodai herbka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Marzec 31, 2008 Afra --> witamy w klubie, razem razniej, teraz prawie wszystkie mamy podobne \"gabaryty\" :) Iwoneczka, uspokoilas mnie z tym serem a jak tam u was ze sportem?? ja jestem zwolenniczka ruchu, dzisiaj odpoczywam po wycisku jaki dostalam w niedziele, jutro pedze na silownie (godzina), a w srode i piatek po godzinie aerobiku, potem niestety mam @ wiec do worku zawieszam ruch :( - mam tylko nadzieje, ze jak prawie zawsze nie dostane mega ochoty na slodycze - chyba tym razem wspomoge sie chromem czy ktoras z was kreci jeszcze hula-hopem?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sama juz nie wiem 0 Napisano Marzec 31, 2008 chcialam jeszcze dodac, ze zauwazam rezultaty chodzenia regularnie na fitness :), o wiele lepsza kondycja i powoli ksztaltuja sie miesnie :) - yes!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 Ojak nas tu sporo:) fajnie fajnie:) Fakt wszystkie jestesmy w miare podobne sylwetkami:D Damy rade:) jesli chodzi o cwiczenia to ja orbitrek, brzuszki i basen . Na aerobik cos niemam ostatnio czasu i motywacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kumcia 0 Napisano Marzec 31, 2008 otyła widzę, że masz też swój topik, fajnie że tyle się udzielasz na forum;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otyła 0 Napisano Marzec 31, 2008 tak mam , ale pisze na 2 i raczej nigdzie wiecej . Mam nadzieje ze to dla Was dziewczyny nie problem . Tamten załozylam z kolezanka z która odchudzałam sie na kafe prawie rok temu chyba:P:) Ale ona jest w weekendy tylko bo nie ma netu w tygodniu:) Ale temu topikowi tez pozostaje wierna:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach