Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaraz umre

BOLI jak cholera co mi sie stalo???

Polecane posty

Gość w najmniejszej dziurze

nooo jak juz mamy byc dokladni to przy zapaleniu wyrostka jest stan podgoraczkowy 37° i to tylko w 25% przypadkow, goraczka pojawia sie jak dojdzie do perforacji i zapalenia otrzewnej, no i raczej jest malo prawdopodobne zeby bol promieniowal do lewej lopatki co nie zmienia faktu ze dziewczyna powinna smigac do lekarza...

Gość o matkoooo
czemu nie pojdziesz do lekarza i sie meczysz i stresujesz???????????????

Gość a gdzie ona własciwie jest ...

Gość MeOne
Każdy normalny człowiek z takimi dolegliwościami poszedł by pewnie prosto do lekarza o.O a nie wypisywał i szukał rady na internecie... to nie jest miejsce na takie sprawy. i nie mów że w Szczecinie nie ma dobrych szpitali bo są.

Gość kdmsieirijmfkkf

Gość zyjesz
?

Gość boboliva
Moja siostra miała to samo.Była na usg i okazało sie ,ze ma kamienie na woreczku zółciowym! Objawy te same!!

Gość no co to bylo

Gość odezwij sie

Gość wyrostek po lewej stronie
?? dziwne nie wiem na jakim etapie juz jest to, ale mam nadzieje, ze bylas u lekarza.. "nie rozumiem ludzi co pisza, ze sie przekreca, ale "nie chce im sie biegac" po lekarzach..

Gość zalozycielka tematuuuuuuu
witam serdecznie ;) oczywiscie trafilam do szpitala poniewaz dzialo sie z emna coraz gorzej... I co stwierdzono - piasek w nerce podczas pobytu w szpitalu podawano mi tylko leki przeciwbolowe dozylnie lub zastrzyki w tylek rozkurczowe i na tym koniec. wypisalo mnie do domu. Pominięto 40 stopniową gorączke ktora utrzymywala sie jeszcze dzis rano. Skierowano do.. lekarza rodzinnego aby cos przepisal moze.;) zle sie czuje choc i tak o niebo lepiej nerek nie czuje nawet bym nie przypuszczala ze to nerka... Lekarz stwierdzil ze musze duzo pic aby piach sie wyplukal i powinno samo minac... maakra..

Gość zalozycielka tematuuuuuuu
jestem naprawde wdzieczna ze sie kobietki odezwalyscie aczkolwiek co niektorzy nauczcie sie aby nie siac paniki poniewaz nie zawsze te same objawy zwiastuja tę samą chorobe:)

no i dobrze ze w koncu trafilas do lekarza!!! cholera, mam tylko nadzieje ze lek rodzinny zleci ci badanie moczu i dobry antybiotyk... kolka boli jak szlag ale sama w sobie goraczki nie daje, sprzyja za to zakazeniu drog moczowych, najczesciej wlasnie odmiedniczkowemu zap. nerek... trzymaj sie, duzo pij i duzo sikaj no i zdrowiej :)