Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaraz umre

BOLI jak cholera co mi sie stalo???

Polecane posty

Gość chyba zaraz umre

O tym ze powinnam pojsc do lekarza wiem- jak nie minie- pojde Ale moze ktos wie czym moze byc spowodowany bol po stronie serca ale na wysokosci pępka??? ostry gdy sie poruszam i tak cmi strasznie i mam wrazenie ze promieniuje nie wiem jakim cudem do łopatki. 2 dni temu zaczelo mnie tak pobolewac a dzis juz w nocy spac nie moglam bo tak bolało:( odzywiam sie zdrowo pije alk. okazyjnie. i chyba zaraz sie przekręce. Wczoraj wzielam 4 abletki przeciwbolowe, dzis 2 i nie wytrzymuje i na dodatek jest mi niedobrze......

Gość chyba zaraz umre
bardziej boli z boku nad biodrem.. jeszcze zalezy czy stoje leze czy siedze...

Gość pollllllllllopo
czy zbilza ci sie okres?

no ale w koncu gdzie cie dokladnie boli? bo raz piszesz ze na wysokosci pepka, potem ze nad biodrem... a masz nudnosci?

Gość chyba zaraz umre
nie nie okres skonczyl mi sie 20.03 z reszta pierwszy raz tak mi sie dzieje ze cos mnie tak boli, jestem wylączona z zycia i zastanawiam sie co zrobic by nie bolalo. Problem tez w tym ze nie mam ksiazeczki ubezp. wyrobionej jeszcze a znajduje sie obcenie 300km od zakladu pracy i naprawde nie usmiecha mi sie latanie z ermułami i znow zalatwianie splacenia faktur...:(

Gość 135
pilnie do lekarza to może być wyrostek robaczkowy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość chyba zaraz umre
z przodu po lewej stronie jak koncza sie na dole zebra boli najbardziej ale mam wrazenie jak by ten bol promieniowal w lewa strone i szedl do gory az na plecy na lewa łopatke Jak narazie tylko bolało a dzis mi juz niedobrze, nie wymiotowalam ale wlasnie zastanawiam sie czy isc czy nie walcze :O

Gość to moze byc wyrostek
nie zawsze jest umiejscowiony w pachwinie, zalezy jak są jelita ułozone, idz szybko do lekarza, jak cos boli od 2 dni to samo raczej nie przejdzie

hmm skoro w stone zeber to chyba nie wyrostek, spróbuj zgiąć noge w kolanie, leżąc na plecach i sprawdz czy masz sztywny brzuch

Gość chyba zaraz umre
wydawalo mi sie ze wyrostek lezy bardziej nad jajnikami a nie na wysokosci pępka.... mieszkam w Szczecinie i moze poczekam az po swietach tam wroce bo tutaj gdzie jestem to i tak nie ma szpitala dobrego :(:(:(

Gość kaśka 2
To wygląda na wyroste robaczkowy,jak nie przestanie idż na pogotowie ,musza Ci pomóc ,nawet bez książeczki.pozdro!

a powiedz jeszcze... jak nabierasz gleboko powietrza to bol sie nasila? czy masz jakies dolegliwosci przy oddawaniu moczu typu pieczenie, czesciej sikasz? jakie leki p/bolowe bralas?

Gość jaaaaaaaaaa567
mialam identyko na 100% refluks zołądkowy ,poczytaj w necie

Gość TO JEST WYROSTEK

Gość chyba zaraz umre
nie mam sztywnego brzucha, lecz zrobilo mi sie jeszcze bardziej nie dobrze:(.... uu.. i jak głęboki oddech biore to bol si enasila.. wiem ze tylko lekarz mi powie co to jest ale od poczatku roku lezalam w spzitalach juz 3 razy z roznych powodow i naprawde nie chce biegac do lekarza jesli okaze sie ze to blaha sprawa:(

Gość TO NA PEWNO JEST WYROSTEK

Gość chyba zaraz umre
qrka wodna -- no wlasnie jak biore oddech to boli mocniej.. poczytam o tym refluxie... kurde siedze w pol zgieta wczoraj wzielam 2panadole i 2 nospy naraz i troszke pomoglo moglam myslec o czyms innym przez chwile teraz 2 nospy i nic nie dziala... a ketonalu nie mam :(:(:(

Gość wyrostek jest po prawej
i prawa str boli, a nie lewa

ja mysle ze to nie jest mądre brać coraz to nowe tabletki p /ból jak brzuch boli i nie przestaje, wracaj do domu jesli jestes w stanie i tam idz do lekarza, niech sie ktos toba zajmie, jeśli jestes sama to idz na pogotowie, potem wszystko wyjasnisz z ubezp.

Gość chyba zaraz umre
tylko ze procz tego bolu i tego ze mi niedobrze ( nie wymiotowalam )innych dolegliwosci nie mam a z tego co tu widze to reflux to generalnie cofanie sie roznych tam substancji...

jesli bol sie nasila przy glebokim oddychaniu i zaleznie od pozycji ciala to pomyslalabym o nerwobolu miedzyzebrowym, tym bardziej ze promieniuje do lopatki... nudnosci moga byc spowodowane lekami p/ bolowymi ktorych sie wczoraj i dzisiaj najadlas, dlatego pytalam jakie... jesli to ewidentnie po lewej stronie, w lewym podzebrzu i promieniuje do lewej lopatki to wyrostek nie bardzo...

Gość na co jeszcze czekasz
idz do lekarza lub dzwon na pogotowie, to nie zarty, powinien sie teraz tobą zająć specjalista!

Gość zapalona nerka

powiedz jeszcze czy ten bol jest klujacy? czy raczej tepy, ciagly? jak siedzisz spokojnie i oddychasz plytko to sie uspokaja?

Gość chyba zaraz umre
spokojnie bez paniki jak mi nie przejdzie to pojde bo sie juz 3 dzien mecze. poczytalam o refluxie iraczej to nie to tam jest masa objawow ktorych ja nie mam. Bardzo mozliwe ze nudnosci spowodowaly tabletki ...ale gdybym wiedziala to bym nie lyknela ich.:/ moja mama kiedys cos mi mowila ze za mlodu zdarzylo jej si emiec nerwobole czy skorcze? i podobnie to wygladalo, wtedy musiala jechac na pogotowie i ostawala w tylek zastrzyk rozkurczowy:(:(:( no normalnie szlag mnie zaraz trafi....

Gość Święta racja nie czekaj

moze jesteś jakas poobijana, moze okna mysłaś i cię "pokręciło" na wietrze ?

Gość a wyproznilas sie

Gość chyba zaraz umre
Gdy siedze w pol zgieta to jest lepiej choc tez bardzo boli nawet teraz siedze polamana cala.. a gdy sie wyprostuje to jest kłujący i ostry tak ze z powrotem wole powrocic do pozycji "polamanej" on jest ciagly od 3 dni tylko wczoraj jak sie najadlam tabletek przestalo troszeczke bolec... a tak to bez przerwy czy siedze czy leze.. jak leze to mam wrazenie ze juz cale plecy mnie bola... gdy podpieram dlon o biodro -troszke lepiej

Gość suziiaa
albo jelito, albo trzustka (promieniuje do tyłu)