Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakoczyud

7 miesiąc ciąży...czy moge jechac, sama samochodem//..do kolezanki 120 km?

Polecane posty

Gość taka jedna historia
widzialam w szpitalu przypadek gdzie dziewczyna w 8 mc prowadzila, stuknal ja facet z tylu samochodem, leciutko na skrzyzowaniu, uderzyla sie niezbyt mocno w kierownice brzuchem, niestety dziecko nie przezylo, na usg nie bylo tetna... musiala urodzic naturalnie martwe dziecko, mowcie co chcecie ale lepiej unikac prowadzenia, kierownica jest blisko brzucha i niewiele trzeba do tragedii...

witam ja na miejscu autorki gdybym sie dobrze czula pojechalabym sama jestem w 13 tc i do swojej lekarki mam 75 km w jedna strone Ostatnio na wizycie pytalam sie co sadzi o wyjezdzie przeze mnie na wakacje mieszkam na slasku a wybieram sie nad morze w lipcu to bedzie 7mc i nie widziala zadnych przeciwskazan ciaza to nie choroba wazne zeby w czasie jazdy robic sobie odpoczynki kazala mi tak mniej wiecej co dwie godziny na rozprostowanie kosci tak wiec mysle ze nie ma jakichs przeciwskazan a tragedia to moze sie nawet w domu stac wiec nie ma co panikowac i rezygnowac z normalnego zycia takie jest moje zdanie