Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buruś s

MAM WSZYSTKIE OBJAWY A NIE JESTEM W CIĄŻY...

Polecane posty

Gość buruś s

Dosłownie wszystkie - boli mnie brzuch jak na okres, mam obfite upławy, metaliczny posmak w ustach, temp. 36.7, ciągle chce mi się siku, jestem senna, bola mnie piersi...byłam pewna że to ciąża.a tu nic - test pokazał jedna kreskę - drugi to samo...o czym moga świadczyć te objawy????

Gość doktor Ziwago
o zaburzeniach psychicznych najwyrazniej :P

Gość Madzialena chyba
o tym, że tak BARDZO chcesz, że sobie tylko WKRĘCASZ. Też tak mialam. WYLUZUJ

To jest tak, że czasem gdy kobieta bardzo pragnie dziecka, albo odwrotnie - obawia się ciąży, to często pojawiaja się u niej objawy jakby była w ciąży...wyluzuj:) jeśli staracie się o dzidzię, to wyrzuć kalendarzyk, termometr i po prostu...zapomnij o tym - tak jest najlepiej - dziecko pojawi się szybciej niż Ci się wydaje:)powodzenia

Gość buruś s
ale my nie staramy się o dziecko - stwierdziliśmy, że kiedy będzie to będzie - bo ciężko nam się było zdecydować. A jak może mi się wydawać że mam np. dużo śluzu - przecież widzę. A posmak w ustach, senność?

Gość buruś s
zjadłamna święta skiśniętego śledzia i stąd chyba ten posmak metaliczny, tylko zastanawiam si skąd tyle śluzu, mój facet wczoraj stał z wiadrem pode mną i śluz z domu nocą wynosił, żeby sąsiedzi nie widzieli, tyle tego było. Podlał śluzem żywopłot, myślicie, że nic mu się nie stanie? Te krzaki raczej są wytrzymałe przecież... a ze mnie ciągle śluz leci i leci, chyba go muszę posłać z wiadrem na sąsiednie osiedle, bo koło nas cała ziemia nasiąknięta jużmaxymalnie.

Gość buruś s
PROSZĘ SIĘ PODE MNIE NIE PODSZYWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!TO NIE JEST ŚMIESZNE. jESTEM PRZED TERMINEM @ 7 DNI.

oj to może być zdecydowanie za wcześnie na test sikany, u mnie ppokazał on ciaże dopiero 2 dni po terminie @, wcześniej wychodził negatywny... jesli juz chcesz wiedzieć to lepiej zrób test beta hcg z krwi...

zgadzam się z baderką. w mojej pierwszej ciąży pierwszy test robiony 7 dni od współżycia był negatywny a dopiero 14 dni po terminie spodziewanej @ wyszedł pozytywny. Podejrzewam, że gdybym zrobiła go w dzień spodziewanej @ to tez byłby pozytywny.

Gość asdfghjkiu
UROJONA CIĄŻA i nic więcej to minie

Gość PrzeszczesliwaMamusia_21
Hej. Ja tez sie starałam o melenstwo poltorej roku :( co miesiac miałam objawy jak na ciaze bolą piersi chce mi sie spac itp. i za kazdym razem nic dopiero w tym miesiacu jak nie miałam zadnych objawów i byłam pewna ze lada dzien dostane okresu a tu nic .... zrobiłam tescik i 2 wielkie krechy :):) naprawde nie ma reguły. jedyny znak w tak czesnej ciazy to tylko brak okresu. naprawde :) mowie z wlasnego doswiadeczenia

a ja mam takie pytanie...przepraszam ze na tym topiku...jak można rozpoznać ciąże kiedy karmi się piersią i nie ma się okresu?

no ma się rozumieć tylko kidy go zrobić - robiłam jeden i wyszedł negat. ;(....ale to chyba za wcześnie...

a co, możesz być w ciąży?:) jak nie masz okresu to kurczę ciężko wyczuć, kiedy była ewentualna owulacja i czy w ogóle była... może beta będzie rozwiązaniem:)

hmmmm no może...chyba jutro pójdę na badania;) a gin kiedy może wykryć ciążę?

na 100% jak zobaczy na usg pęcherzyk z żywa fasolką czyli gdzieś tak ok. 7 tc licząć od ostatniej miesiączki... no tak, tylko że Ty nie masz okresu... zrób betę:)

Gość nadin33
hehehehe a to dobre,temperatura 36,7 ty wiesz wogole jaka ma byc tempka w ciazy??? najmniej 37

niekoniecznie-jestem tego przykładem... zależy jaką kto ma temperaturę "wyjściową"...

Gość DO nadin 33
to ty biedactwo chyba śmieszna jesteś i nie wiesz co mówisz:O ja miałam temperaturę 35,9 i byłam w ciąży (co prawda mierzoną pod pachą, ale gdybym mierzyła w pochwie, to na pewno neie osiągnęłaby wartości ponad 37 stopni) więc to ty nie ośmieszaj się:O