Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonoclock

kredyt - do pracujących w banku

Polecane posty

Gość Sonoclock

Czy moge wziąść kredyt 100.000 , ale nie na mieszkanie? Tak po prostu sobie wziąść i mieć, i nie tłumaczyć si na co mi on?

Gość agatka8400
sunoclock musisz odac wiec3ej informacji, pracuje w banku w dziale kredytowym moge ci pomoc

Gość Sonoclock
Chodzi mi o to, ze nie stac mnie na kredyt niestety :O Stwierdziłam jednak, że właściwie mogłabym wziąść sobie chociaż 70.000- 100.000 i po prostu mieć na kiedyś tam. Może dostanę kiedys taką podwyżkę, albo zmienię prace, że będzie mnie w końcu stać a 100.000 będę już mieć. Bo co ja mam robić? Myślałam, zeby to może położyć na jakiś procent pózniej.

Gość Sonoclock
Widzisz bo mnie stać na to, zeby spłacać 1.000 zł mimo, że na rękę mam 1750. Moi rodzice płaciliby pół i ja pół. Tylko, ze moi rodzice sa już w wieku emerytalnym i nie mogę ich wziąść jako współkredytobiorców. Dzięki za odpowiedź :)

Gość Sonoclock
up

Gość Sonoclock
Agatka jesteś?

Gość żeby dostac jakikolwiek
kredyt to bank musi miec jakies zabezpieczenie tego kredytu (hipoteka , zarobki). obawiam się , ze z tak małymi zarobkami i bez hipoteki to raczej 100tyś nie dostaniesz, tym bardziej, ze przy takiej kwocie musisz podac na co ją potrzebujesz (kupno mieszkania, remont, samochód)

Gość hannnnna
jeeli tylko bedzie zdolnosc mozesz wziąc gotowkowy do 100tys bez zabezpieczen :) Mozesz wziąc hipoteczny jezeli masz juz nieruchomosc i wydac te 100tys na wycieczke do okoła swiata :)

Gość i zastanów się nad jednym
jaki procent musiałaby miec lokata żebyś była w stanie spąłcac ratę z odstekami i jeszcze coś zarobic... kredyty hipoteczne sa w tej chwili oprcentowane od 3-7%, a konsumpcyjne to jakies 4razy tyle, a najlepsze lokaty maja 7%...

Gość hannnnna
nieprawda do 100tys nie musi sie tłumaczyc na co wydaje :P

Gość i zastanów się nad jednym
a myslisz że z zarobkami 1750 to dostanie taki kredyt...

Gość Sonoclock
Tak myślałam, że nic z tego :O

Gość Sonoclock
hannnna a w jakim banku , np?

Gość jasne że istnieją banki które
dadzą 100tys bez pytania na co, ale do tego trzeba miec zarobki pięc razy takie jak Ty

Gość Agnieszka KREDYT
JESTEM NIEZALEZNYM DORADCA.MYSLE ZE MOZNA COS ZROBIC.PISZ DO MNIE aga-kredyt@o2.pl

Gość hannnnna
czy twoja umowa jest na czas okreslony czy nieokreslony? rodzice z jakiego tytułu maja dochód i w jakim sa wieku i czy mogli by byc wspołkredytobiorcami skoro moga spłacac połowe ?:)

Gość totalny idiotyzm
autorka napisała , ze chce te 100tyś żeby sobie to wpłacić na konto i żeby tak leżało... ja tego nie rozumiem :o

Gość na początek
ja też tego nie rozumiem :O Gdzie tu sens i logika??? Przecież spłaci 2x tyle co wzięła. A czy z lokaty tyla jej się nazbiera?? zwariowała

Gość ale jesli to ma byc kredyt
konsumpcyjny, bo ona nie ma żadnych nieruchomości, to w życiu nie znajdzie takiej lokaty żaby oprocentowanie było wyższe niz oprocentowanie kredytu... gdyby chociaz miała w planach kupienie jakiegoś mieszkania pod wynajem no to wtedy ok, ale tak brac żeby sobie leżało (a nie wygląda mi na taką co zna się na giełdzie żeby inwestować te pieniądze) to jest totalny bezsens

Gość Sonoclock
Oj teoretyzowałam. Nie chcę po prostu siedziec bezczynnie, nie stac mnie na mieszkanie i z rodzicami juz mam dość czasami. Sama nie wiem co robić :O Wyć mi się chce jak widze, ze wszyscy mają swoje mieskzania a ja sama i nie mam jak. Rodzice razem mają jakies 4.000. Umowe mam na czas nieokreślony i pracy jestem pewna na 100% do końca życia chyba, tylko te zarobki :O

Gość Sonoclock
Dobra juz dzieki za wszystkie ironie i wypowiedzi na temat, tak tylko spytałam.

Gość hannnnna
dodam tylko ze jezeli rodzice zgodza sie byc wspołkredytobiorcami to bedzie zdolnosc :)

Gość hanna ale Ty się zastanów
komu doradzasz!!!! chcesz ją i jeszcze jej rodziców wpakowac w taki kredyt po to żeby ta kasa sobie potem lezała na koncie i traciła na wartości??? niezły z ciebie doradca... :o

Gość hannnnna
a co cie to obchodzi co ona z kasa zrobi?? jak chce niech sobie i w skarpecie trzyma to nie twoja sprawa :P

Gość dzięki bogu że ci w banku
nie sa takimi idiotami ja hannnna i autorka na 100% kredytu nie dostanie...

Gość hannnnna
sama jestes idiotka oczywiscie ze moze dostac kredyt :P I faktycznie my w banku nie jestesmy idiotami :P

Gość z tak małymi zarobkami to
dostanie takie oprocentowanie, ze jej bokiem ten kredyt wyjdzie, ale ty głupia pindo doradzasz bo potem masz od takich naiwniaków jak autorka premie... :o