Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_1111

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość czarna_1111

Witam. nigdy jeszcze nie kochaliśmy się jeszcze bez zabezpieczenia. Ostatnia miesiączkę miałam 4marca. Ze swoim chłopakiem kochałam się 14 i 15-tego marca, wtedy to chłopak doszedł we mnie. Obliczając jest to początek moich płodnych dni. Również bez zabezpieczenia z wytryskiem do środka kochaliśmy sie przedwczoraj i wczoraj (23, 24 marca). Czy mogę być w ciąży? proszę o racjonalne odpowiedzi jeśli można to jak najszybciej bo bardzo mi zależy na czasie. Czy mamy duże szanse, że jestem w ciąży? Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi;*

Gość helian
a ile trwa Twój cykl??

Gość czarna_1111
28 lub 29 dni

Gość JHFHGFYDGDGD
RANY SKORO KOCHAŁAS SIE BEZ ZABEZPIECZENIA TO JEST TO JASNE ZE MOZESZ BYC W CIAZY! ZROB TEST I BEDZIESZ WIEDZIEC

..zrób test a poza tym sprawdź w wyżej podanym linku swoje dni płodni i nie płodne...

Gość czarna_1111
Dzisiaj zrobiłam test i wyszło, że nie jestem w ciąży.... Może jeszcze za wcześnie na test ciążowy....?

Czarna ------> dni plodnych nie wyliczasz tylko obserwujesz. W ciaze mozna zajsc TYLKO w okresie owulacji, takze jesli jej nie obserwujesz samej siebie nie wiez kiedy mogla on wystapic. Radze poczekac do 4 kwietnia jesli miesiaczki dalej nie bedzie wykonaj wtedy dopiero wykonaj test. Zajscie w ciaze w brew pozorom wcale nie jest takie łatwe... Pozdrawiam

Gość czarna_1111
zawsze moje cykle trwają 28 dni. jestem pzred okresem powinnam dostac 04.kwietnia... Przecież kochałam sie z moim partnerem i on doszedl we mnie to czemu nie mogę zajsc w ciążę.....? Naprawde bardzo ciężko jest zajsc w ciaze..

kochana ja o dziecko staralam sie połtora roku, obserwujac swoje cykle, tez dochodzil we mnie w srodku, jednak w ciazy nie zaszlam, jestem swietym przykladem ze w ciaze nie jest latwo zajsc. Ale kazda kobieta jest inna. Jedna zachodzi od razu druga po pol roku a jeszcze inna po kilku latach. Poczekaj jeszcze chwilke do 4 kwietnia i powtorz wtedy test.

To ze on doszedl w srdoku nie oznacza od razu ciazy, to zalezy czy akurat mialas w te dni owulacje. Badz spokojna.

jezeli cykl trwa u Ciebie 28 dni, to chyba nie powinnas dostac okresu 4 kwietnia, tylko wczesniej. Jest spore prawdopodobienstwo, ze zaszlas w ciaze, ale jak juz ktos napisal wiele zalezy od tego, czy chcemy tej ciazy, czy nie;):). Psychika to u nas polowa sukcesu:D

Jagoda jest spore prawdopodbienstwo ze wynik testu moze byc sfalszowany poniewaz jest za wczesnie. Do 4 jesli nie ejst w ciazy powinna dostac okres, lepiej poczekac op co kupowac miliony testow i wydawac pieniadze w bloto.