Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mareata

brakuje mi samotności

Polecane posty

Gość mareata

A może raczej bycia samej. Mam męża, trójkę dzieci. Jestem sama tylko w łazience i na zakupach. Nawet śmiecie wyrzucam (choć mąż to zrobiłby), aby być choć chwilę samą. Całe szczęście, że mieszkamy sami a nie z rodziną, bo bym oszalała. Jedynie późnym wieczorem mogę odetchnąć, ale wtedy często chce mi się spać. Czy którejś mamie też tego brakuje? Zauważyłam, że mamom siedzącym w domu brakuje przeważnie towarzystwa osób dorosłych. Mnie tego nie brakuje, bo dość często widujemy się z innymi. Jak pomyślę o powrocie do pracy to wyć mi się chce, będę na wysokich obrotach przez calutki dzień. Nawet teraz jedno z dzieci wisi nade mną :)

mi też brakuje 15 lat byłam jedynaczką więc jak każdy jedynak mam potrzebę samotności kiedyś jak wszyscy poszli spać ja buszowałam, ale teraz jak jest mały odpadam już o 22.30, więc wstaję 5.30 mrano, żeby pobyć sama ze sobą :D

Gość dulcyna
Takich mam raczej jest mało. Mnie brakuje ludzi, ciągle z małą .

Gość donia_łobuzica
Mnie też brakuje czasem samotności. Człowiek potrzebuje czasem pobyć sam.

ja mam ludzi zanadto w pracy ciągle z ludźmi potem wiecznie ktoś wpada dzieci ciągle czegoś chcą normalnie człowiek nie ma czasu, żeby pomyśleć...

Gość mareata
Niestety przez to czasem brakuje mi cierpliwości, irytuje się :(

Gość mareata
Mój mąż też tak ma. uwielbia wieczory, kiedy dzieci śpią. nie jestem jedynaczką , ale introwertyczką, może dlatego. Marzy mi się, że przyjdzie dzień, kiedy wszystkie dzieci wyślę do babci na kilka dni. Póki co najmłodsza ma pół roku, więc muszę poczekać. A i tak znając swoją przewrotną naturę myślami będę przy nich :)

heh, ja też tak mam :) jak dzieci są to bym je wysłała na księżyc jak nie ma to mi tęskno a każda jedynaczka jest chyba introwertyczką mimowolną, nieuświadomioną ale jest :D świetnie czuje się sama ze sobą i ngdy się nie nudzi ;)