Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga smutna

Nie wystarczam mu Pomóżcie

Polecane posty

Gość smutno mi gdy
jedno jest pocieszajace w tym wszystkim: skoro uważacie,ze mam 15 lat to widać w tym wieku jeszcze mozna znaleść porządne dziewczyny....... dlatego mi smutno, gdy......

Gość jeju smiac mi sie chce
jak powiedzialam dziecko drogie i napisze to po raz ostatni:] nie sprawdzam, wiem, z ktorych dyskow moge korzystac akurat wtedy gadalismy o tym, i zartowoalam sobie, ze oglada on takie filmy, on mowil, ze nie, a ja mowilam, ze nie wierze facet byl w pokoju obok a ja specjalnie sie nie ukrywalam:] z tym co robie..jak mowie kwestia zaufania:] moj facet z mojego kompa tez korzysta i zauwaz jedno, jesli jest to za zgoda stron, to co sie wsciekasz? to nasz sprawa, a Tobie nic do tego, czy ktos sobie korzysta z czegos czy nie to ze u Was oddychacie powietrzem znajdujacym sie w jednym pokojustanowi naruszenie dobra osobistego i prywatnosci nie znaczy ze kazdy tak robi jestesmyz e soba tak dlugo, ze niektore rzeczy sa zwyczajnie wspolne...kiedys to zrozumiesz, moze powinnam pytac czy moge lezec w jego lozku w jego poscieli? albo czasem jak spie w jego kosuzlce tez powinnam spytac? w sumie to chyba znacznie bardziej intymne niz to, ze wlaczam film na jego kompie..litosci

Gość oyeo
a ja jako facet powiem wam, zę to wszystko dlatego, ze chceci9e mieć faceta jako przedmiot w ktory inwestujecie, aby zawsze go miec dla siebie. Uprawiacie seks, sprawdzacie czy jeszcze aby jest wasz, czy nie posuwa innej. A gdzie uczucie? gdzie więź emocjonalna? Gdzie rodzina? szmaty jesteście!

porzadne? w jakim sensie? uwazasz, ze my jestesmy nieporzadne? na jakiej podstawie stawiasz nam tak podla wizytowke a siebie wybielasz? porzadna dziewczyna nigdy nie powie o osbie, ze jest porzadna, tylko taka bedzie...skromnoscia to Ty nie grzeszysz

wypraszam sobie texty takie...nie mam swojego faceta na wlasnosc, mamy zwiazek w ktorym sa zasady i sie ich trzymamy, ale w ktorym nie ma kajdan...i mowie, kazdemu wolno tyle samo, wiec zanim nazwiesz mnie szmata kolejnymr azem zastanow sie, moj afcet tez korzysta z mojego kompa a jesli to ze ja krozystam czyni ze mnie szmate, no to sorry, On pewnie tez jest szmata?

Gość hmm..znowu klotnia