jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 25, 2008 :D Niedługo będzie można wygrzewać dupsko na słońcu fajnie, nie>:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martwa Magda Napisano Marzec 25, 2008 ja niestety nie mogę wygrzewać dupska nigdzie bo jak wychodzę z trumny wszysy uciekają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 25, 2008 To uchyl wieko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sykstinajn 0 Napisano Marzec 25, 2008 Ja nie mogę siedzieć na słońcu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melani crołford 0 Napisano Marzec 25, 2008 no kozacko tylko jak narazie snieg mam za oknem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Marzec 25, 2008 fajno fajnie ale przydał by się kilkudniowy urlop na regeneracje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 25, 2008 Natura się budzi do życia. Miłość w powietrzu. Dziki zew chuci A że śnieg... jakieś poświęcenie trzeba ponieść, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
melani crołford 0 Napisano Marzec 25, 2008 dupa natura zamarza, nie bedzie morel i brzoskwin w tym roku :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 25, 2008 Wszystko będzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach