Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

tu się licytujemy, kto ma gorzej

Polecane posty

urósł mi guzek pod kolanem, czy to ciąża pozamaciczna? mam się strasznie źle z tego powodu :(

A mnie dziś rzucił chlopak ! Ale akurat z tego sie ciesze bo ja kocham innego tyle ze tamten mnie nie ;(

Ja mam najgorzej, bo jak byłam mała to mój tate w każdy Szabas wchodził mi do wanny jak tylko wrócił z synagogi :-O:(😭

Gość vvvvv
turquse, wygrałaś :)

Gość ja mam halucynacje wzrokowe
i omamy słuchowe to nie jest mile moj pies jeździ na wuzku inwalidzkim i nie ma prawej łapy

Gość hfdgjhhhhhhhhhhhhhhfd
widocznie życie nie dało Ci w kość skoro się naśmiewasz z innych zobaczymy czy gdy ty będziesz miała jakiś problem to czy nie będzie Cię on męczył,może inni ludzie gdy posłuchają Twoich historii to też odpłacą się tym samym i będą po prostu bezczelnie się śmiać

niestety to nie ja, tylko moja podróbka :P niestety nie mam szans w tej kategorii

ale ja sie nie smieje. naprawde, jesli wszyscy tu powypisujemy jak bardzo zle mamy w zyciu, to moze poczujemy sie lepiej.

Gość lucie to majo proplemy

a poza tym przyda sie topik, gdzie kazdy moze do woli ponarzekac i pouzalac sie nad soba ;) bo wiekszosc ludzi to chyba po prostu to lubi :O

Gość ta najgorsza..
ja podobno jestem zła i do niczego nie dojde w życiu. czyli chyba mam przerabane?:) teraz faktycznie mam bo pan S mnie nie chce , ale to przeciez nie koniec swiata..

kto się śmieje ten się śmieje ostatni widocznie nie możesz tego uszanować że ktoś cierpi i chce się wyżalić,co z tego że publicznie? tylko to był błąd bo niestety zdarzają się tacy toksyczni ludzie jak Ty założycielko tego tematu

życie nie jest bajką i prędzej to zrozumiesz ominie Cię ten los smutny los

Gość ta najgorsza..
oj przeciez ona nie miała złych intencji, ktos tu jest chyba bardzo sfrustrowany:D

wbrew pozorom, bardzo dużo przeszlam i wycierpialam, i wlasnie TO nauczylo mnie dystansu do tak blahych problemow, od jakich roi sie na tym forum. Pozdrawiam ;]

Gość a ja mam dołaaaaaaaaaaaaaaa
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

nie bede sie licytowac bo moja zalosnosc wyjdzie na jaw. a tak jest czesciowo utajniona. moge tylko zdradzic ze przez swieta zbilam szybe, zostalam popchnieta na stol do ping ponga i mam ogromnego sianiaka na udzie, dostalam uczulenia od metalowych czesci w spodniach i doszlam do wniosku ze jestem beznadziejna 😭

ja miałam też dużo problemów a to tylko jeden o którym napisałam,czasami myślę że mam jakąś boską cierpliwość,że ktoś mi pomaga przezwyciężać problemy teraz wiem że kiedy chciałam umrzeć były lepsze czasy i właściwie chętnie do tego czasu bym wróciła

O, a ja przypaliłam sobie dywan:O Pierwszy dzień świąt spędziłam leżąc w łózku z megakacem. A jakby tego było mało jestem bardzo zadowolona, bo się zakochałam. Nie przeszkadza mi nawet to, że tylko ja się zakochałam:D Ale nie mam zamiaru się leczyć, tak jest very :classic_cool:

a ja probuje sie tu wyzalic, ale moje problemy albo sa zbyt błahe a za pozostale za bardzo mi wstyd 😭

znowu się naśmiewasz? dlaczego jesteś taka złośliwa...kazdy człowiek inaczej przeżywa różne rzeczy,zdarzenia tak samo jak i problemy :(