Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gal...

Faceci... Wbijac D

Polecane posty

Mam do was pytanie co sobie cenicie w dziewczynach i nie tylko? Co jest dla was wazne w zyciu... :)

Gość duze cycki
i okragly tyleczek :)

Gość Menszczizna

Gość Menszczizna
W kobietach najbardziej cenię sobie kobiecość, mądrość, ciepło, oddanie, potrzebę bycia kochaną i nieogarnioną potrzebę kochania.

to będzie wspaniały i pouczający temacik... zobaczymy ilu mężczyzn myśli górną a ilu dolną główką ;-)

Gość Menszczizna
A co sądzisz na temat tego, co właśnie napisałem?

Gość prawdziwy mężczyzna..
A ja cenię sobie, gdy kobieta ma własne zdanie, jest szczera, otwarta, nie owija w bawełne, konkretna. No i w gruncie rzeczy podoba mi się ta słynna kobieca zmienność jakkolwiek jest ona rozumiana :)

No i gdy jest wesoła, naturalna (jeśli chodzi o wygląd), akceptuje siebie, optymistyczna, inteligentna...:)

Gość złośliwa samica 30
kobieca zmienność już sie podoba?:D

Gość Menszczizna
Kobieta musi pozostawać sobą. Jest rzeczą na wskroś żałosną, kiedy swój wizerunek buduje na tle mężczyzny. To kompletne nieporozumienie. Kobieta jest tą unikalną częścią człowieka, której nie zastąpi żaden mężczyzna. Kobieta to wrażliwość, ciepło, opiekuńczość, wytrwałość, zdolność do kochania podnad życie. Z całą pewnością kobieta jest zjawiskiem cudownym.

Mi osobiście zawsze się to podobało, dlatego podchodze z dystansem do tego i akceptuje to :)

Gość złośliwa samica 30
:D:D:D każdy tak mowi a potem... :O

Dla mnie kobieta musi byc szczera , musi wiedziec czego chce... Nie moze odpuszczac [w zaleznosci od sytuacji] , Musi wiedziec czego moze wymagac od faceta... Musi byc pewnego rodzaju ratunkiem , pomagac w trodnych sytuacjach... Zrozumiec droga osobe... Nie moze myslec tylko o sobie... Mam nadzieje ze nie urazilem zadnej dziewczyny :)

No to Twój problem, że trafiasz na "każdego" :)

myślę, że w dzisiejszych czasach mężczyznom brakuje wyobraźni... kobiecość...ok...chcielibyście mieć przy sobie kobietę, którą moglibyście się opiekować ale czy każdego dnia? no wysilcie się troszkę bo myślę, że kiedy puścicie wodze fantazji to będziemy miały co czytać;-)

Gość złośliwa samica 30
Zawsze twierdziłam ze prawdziwi i wrażliwi faceci sa tylko na kafe :D

Może brakuje im wyobraźni wg Ciebie. Bo pytanie w temacie jest konkretne dlatego konkretne są odpowiedzi :)

Tulipanku ja Ci przypominam że największą zaletą jaką posiadają mężczyźni jest umiejętność pisania tego, co my kobiety chcemy przeczytać ;-) a w życiu mówienia tego co my chcemy usłyszeć...;-)

ja nie napisałam, że konkretnie Tobie jej brakuje... piszesz pięknie... ale to tylko słowa... ciekawe czy w życiu, gdybyś trafił na jakąś złośliwą zołzę również byś tak mówił...;)

Gość Menszczizna
Wiążąc się z kobietą, mężczyzna bierze odpowiedzialność za jej los. Za jej życie, zdrowie i szczęście. Jest rzetelną prawdą stwierdzenie: chwałą mężczyzny jest szczęście jego kobiety.

Gość złośliwa samica 30
:D:D:D

Gość Menszczizna
Pamiętajcie, człowiek nie jest mężczyzną raz na zawsze. Nie staje się nim poprzez wpis płci w papiery. Człowiek się stwarza mężczyzną każdego dnia. Stwarza się nim ku kobiecie.

Ja mam to szczęscie mieć taką zołzę i odpowiada mi to w 100 % :D

No może w 99 %

Gość założę sięę
założę się że ten Menszczizna to kobitka- jej ostatnia wypowiedz jest zerźnięta z ksiażki "dlaczego mężczyźni kochają zołzy".

ja myślę, że mężczyzna na pczątku jest sobą...poznając kobietę staje się taki jakim Ona by chciała by był...a potem kiedy już ją zdobędzie to ponownie staje się sobą... może nie zawsze tak jest...ale w większości przypadków... mężczyzna, kiedy już zdobędzie kobietę rzadko kiedy zdobywa ją dalej...no może sporadycznie...kwiatek na jakąś tam okzaję i już...moim zdaniem niewielu jest już mężczyzn, którzy z takim podejciem szli przez życie jak piszecie...

Gość ja cenie sobie
kobiete ktora jak zaleje pale scholuje do domu i nie pieerdooli pozniej pol roku nad uchem. taka ktora potrafi kochac i nie kryc sie z tym, ktora potrafi docenic ze przyjezdzam rano zeby powiedziec chociaz DZIEŃ DOBRY, a nie zrobic za to jazde ze tak krotko bylem. taka ktora nie wymysla sobie ze przytyla 0,5 kg i dzisiaj tej pizzy nie je. Taka ktora nie wpieerdala sie jak gotuje a spokojnie czeka az podam do stolu. Taka ktora pocieszy jak mam ciezkie chwile. i taka ktora chce przyjac pomoc ktora jej oferuje, ale poki co nie znalazlem takiej

no ale już chyba sobie pójdę, ponieważ wtergnęłam tak bez zaproszenia...przecież to topik dla Panów miał być... pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim 🖐️

Gość Menszczizna
NIe ryzykuj, żałożę się. Jestem facetem i nie odczuwam potrzeby czytania książek, w których lubują się gimnazjalistki.