Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

editt

PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Niedawno dowiedziałam się, że mój mąż ma 6 letnie dziecko z inną kobietą. Ja z męzem mam dwoje dzieci w wieku 12 i 7 lat. Kobieta ta żąda od niego uznania ojcostwa i alimentów. Mieskzamy na wsi na gospodarstwie moich rodziców ja ciężko pracuje bywalo tak że mąż znikał na dłuzszy czas ja zostawałam sama. Mam 30 lat ale czuję sie jaklbym miała 50. Jest mi ciężko mąż od czasu do czasu daje mi pieniądze praktycznie żyjemy z renty mojej mtki. Posiadam z mężem współwłasność w postaci gruntów rolnych. Co zrobić aby uchronic się przed tym abym to ja nie musiała tej kobiecie płacic za niego. (gospodarka rodziców jest przepisana na mnie) Mam na utrzymaniu dzieci jestem schorowana nie mam siły pracować jescze na jakąś kobietę która wiedziała ze on ma rodzinę. Mąż płacił jej spore pieniądze za plecami ale ona teraz sie wypiera. BŁAGAM POMÓŻCIE Czy jedynym rozwiązaniem bedzie rozwód ale on sie nie zgodzi jak moge go uzyskac z orzekaniem o jego winie? Czy może też podać go o alimenty.

Zrobił bachora, to niech na niego buli!!!! PS Zlikwiduj net, zawsze to jakaś oszczędność :classic_cool: