Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile za cc

ile za cc?

Polecane posty

Gość ile za cc

Prosze podpowiedzcie ile dac lekarzowi za cc? Ja mam wskazania medyczne do cc ale chce by wykonal je moj lekarz - chce by maz to zalatwil z lekarzem ale nie bardzo orientujemy sie ile powinnismy dac

Gość ja dalam...
1500 zl

A po co odrazu dawać w łape??? Nie lepiej iść do swojego lekarza i poprośić jego by był przy Twoim porodzie??? A potem się wszyscy dziwimy że bez koperty nie da się niczego załatwić...

Gość ile za cc
ja chce dac swojemu lekarzowi ktory mi prowadzil cala ciaze ( nie prywatnie ), chce dac i juz.... nie czekam na odpowiedzi typo "po co dawac w lape' - zapytalam tylko ile ja dalam - dziekuje za odpowiedz :)

Gość Kaskaaaaaaa
Mój lekarz jak go spytalam, czy mógłby być przy porodzie to on na o, nie ma pani na co pieniędzy wydawać?!To kosztuje 1600zł- to ja od razu podziękowałam. Za samą obecność tyle.. a cc to już nawet wole nie myślec:P

ile za cc----Myślisz że inny lekarz bez kasy zrobi Tobie źle??? A co do koperty daj tyle ile Ciebie stać :D

Gość ile za cc
ja swojego poprosilam zeby to on robil cc ... a raczej powiedzialam mu ze albo on albo nie robie cc ;)... to sie tylko usmiechnal i powiedzial ze ok - nic nei mowil o kasie. Ja bym chciala sama z siebie - pewniej bede sie czula i tyle. Myslalam o 1000 zl.

Gość ile za cc
Princpolo - wiem ze inny tez by sie staral, ale wiem tez ze inne jest poddejscie reszty personelu jesli jest sie czyjas pacjenka. Mialam pare przykladow lezac ostatnio w szpitalu.

Rozumiem Ciebie :) to prawda że jak nie jesteś czyjąś pacientką to mają ceibie w dupie (wiem z doświadczenia ze swojego porodu :))

w Łodzi daje się około 1500zł,w mniejszych miastach okolo 800,1000zł,w Warszawie około 1500,2000.

Gość ile za cc
No wlasnie.... ostatnio lezalam w szpitalu ( u mojego lekarza ) i widac bylo roznice - przychodzil do mnie, informowal co i jak... reszta pacjentek po obchodzie nigdy nie wiedziala co i jak. I wlasnei dlatego ja mu chce podziekowac za opieke przez cala ciaze i by byl przy cc bo jakos bede sie czula bezpieczniej.