Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaa___

NAPALIł SIę NA SEKS A JA NIE CHCIAłAM ...

Polecane posty

Gość jaaa___
frk-09 moze ja cos zle gdzies napisalam, albo zle zrozumialam co ty chcesz napisac... nie kochalismy sie.. nie chcialam tego zrobic.. czy on doceni mnie jako kobiete ktora sie nie szmaci ;/ bo dodam kolejny raz ze jestem dziewica .... jaka wartosc dla faceta ma dziewica ....

moze ja cos zle gdzies napisalam, albo zle zrozumialam co ty chcesz napisac... nie kochalismy sie.. nie chcialam tego zrobic.. ---nie chciałaś, wiec dobrze, że nie zrobiłaś czy on doceni mnie jako kobiete ktora sie nie szmaci ---zapytaj jego, dla mnie seks dla zabawy nie jest "szmaceniem się" upodlające są, według mnie kalkulacje; co się opłaci i za co będę "szanowana" ;/ bo dodam kolejny raz ze jestem dziewica .... jaka wartosc dla faceta ma dziewica .... ---dla mnie ŻADNEJ, dziewictwo samo w sobie o NICZYM nie swiadczy.

Gość złośliwa samica 30
jakże sensu nabiera moja wypowiedź, gdy pozbawię ją zbędnej intonacji charakterystycznej dla pytania i w konsekwencji usunę znak zapytania, w jego miejsce wstawiając wykrzyknik: jestem nudziarą! :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
😭Nie rób mi tego podszywaczu😭 Nie odkrywaj mojego prawdziwego ja. :P:P:P:P:P

Gość złośliwa samica 30
ocieram się lubieżnie o pracowników ochrony Tescon :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
...jednocześnie upychając w pochwie cały dział rybny i część z karmą dla psów :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
Oni o Mnie sie ocierają :P

Gość złośliwa samica 30
Podszywaczu jesteś chamski 😭

Gość złośliwa samica 30
...wycierając swe zbroczone spermą penisy :classic_cool:

Gość złośliwa samica 30
Podszywaczu jakie Ty masz fantazje.Seks w markecie wśród konserw.musze nad tym pomyslec :P Teraz Cie bede ignorować:classic_cool:

Gość jaaa___
widze ze nie znadje tutaj odpowiedzi wsród tych daremnych wypwiedzi :/ najwyrazniej nikt z was nie przezył tego... czuł do kogos cos.. został zraniony poczym spotyka po kilku miesiacach owa miłosc i ta owa milosc zaczyna kleić sie do ciebie.. a ty juz nic nie czujesz...