Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hszonszcz vol II

Szczupłe dziewczyny są inteligentniejsze od ich bardziej kobiecych dziewczyn

Polecane posty

Bo zwykłem mieć w dupie poprawność polityczną czy język dyplomacji i mówić bez owijania w bawełne to co myślę i tak też nazywać rzeczy, które widzę :)

Gość do Companero
nonkonformista to lubie w sumie... ja zawsze miałam pzez to przechlapane w towarzystwie ze mówiłam (i mówie dalej) to co myśle i nie toleruje głoopoty u ludzi, wygląd tez zdarzyło mi sie skomentować (rzedziej jednak i raczej kwestie ubioru nieodpowiedniego) :)

Przechlapane? :o Jednym walenie prosto z mostu sie podoba, inni lubią żyć złudzeniami. Ja jestem zwolennikiem waleni wprost, czy się to komuś podoba, czy też nie. A że czasem ktoś poczuje się moją opinią urażony? Trudno, jego problem, a nie mój. I takie tez lubie dziewczyny - nie ściemniające, nie kluczące obok tematu, tylko mówiące wszystko jasno i precyzyjnie, bez zbędnych niedomówień.

wiecie co- dla mnie CHUDE KOBIETY są aseksualne obrzydliwe, i z roku an rok ich cialo bedzie wiotczeć i stana sie zasuszonymi zfrustrowanymi wiorami. Kobiety przy kosci duzo ladniej wygladaja i nie nadgryza ich tak zab czasu, sa duzo bardziej pogodne i INTELIGENTNE bo z taka mzona pogadac o wszytskim a nie o liczeniu kalorii i nie jezczy oh kochanie mam 2 KG za duzo

Gość do Companero
No ostatnio miłam taka sytuacje Domówka u znajomych...takie raczej hermetyczne znajace sie od lat towarzystwo, no i kolega zaprosił moją kolezanke, poszłyśmy razem I jedej dziewczynie (swieżo upieczonej męzatce od 2 lat nie pracujacej mani mgr, której agresor włacza sie jej po alku) najechała na nia, poczatkowo delikatnie, ale ja ja znam wyczułam co sie swieci, ale jak przegięła powiedzaiąłm co mysle dodam ze jej zarzuty były śmieszne, bezpodstawne i szczeniackie ale śmieszne jest to ze wszyscy czuli ytak jak ja --- ale nikt sie nie postawił ehhh nie załuję jednak, mam spokojne sumienie:)

Gość to ja A.
wujek przesadzasz po cholere tak generazlizowac wszystko:o

Gość zacznijmy od tego aby ustalic
od jakiego rozmiaru zaczyna sie kaszalot a od jakiego tucznik:-p dla mnie kaszalot zaczyna sie od 38 a tucznik juz od 42 :-p

Gość do Companero
Kaszalot to 38 ??? To ty chyba kaszalota nie widziałeś ...ehh

Gość to ja A.
wujek ee troszkee taak

Gość kraczaca wrona na drzewie
dbajaca o siebie kobieta przy 170 cm powinna wazyc 55 - 60 kg MAX ona wazyla ponad 90 czyli sam sobie odpowiedz czy nie tucznik :-o a moze rodzice chowali jak półtuszę wieprzową ? :-p

TO CO POWIECIE O MOJEJ SIOTRZE CIOTECZNEJ CO WAŻY PRZY 172 CM AŻ 140 KILO ? ;/ jak mi do auta wchodzi to spala 2 litry wiecej.. ale ladna z twarzy dziewczyna jest naprawde.... tylko zeby kobita wieksza od emnie byla to chyba przegiecie palki

Gość a ile ona ma lat
? sadze ze jest grupo po 40 bo nie wyobrazam sobie aby mlodsza dziewczyna mogla sie tak upasc :-o

Gość jajeczko bez skorupki
jak dobrze ze ja sie odchudzam;/ (mam niestety 49 kg wagi,w swieta mialam pewnie 50) przy wzroscie 160.Takze niestety,kurcze jestem tucznikiem...Ale juz niedlugo bede laska

ale i tak pociagam swojego faceta a on uwaza ze ja jestem szczupla ;-) dzis jedziemy ogladac kroliczki moze bede na nim kicać:classic_cool:

DURNA PROWOKACJA